0 oy
839 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (288 puan) tarafından

İyi akşamlar hanimlar canım çok sıkkın sadece içimdeki sıkıntıyı geçirmek istiyorum birilerine anlatsam belki geçer diye düşündüm dün eşimle tartıştık tabi her zman tartışıyoruz her zman bağırıyor çağırıyor sövüyor faln arada da çok nadir ama vuruyor o kadar çok yoruldum ki çocukları parka çıkarmak isterim izin vermez annemlere gitsem her glemeye kavga çıkarır birlikte bir yere gitsek götürmez para istesem vermez canı ister evin eksigini getirir istemez getirmez flan işte çalişm8yor anlamak istiyorum aynı anlayisini ondan da bekliyorim ama o da yok bir gün yemek geç olsa bağırır ev dağınık olsun laf eder flan iki küçük çocuk ev iş derken çok sıkıldım bide üstüne yardim etmez biryere gitmek istesem izin vermez daha çok şey 

Bir keresinde çocuklar telefonla oynuyor diye telefonu kırmıştı flan işte en son da Çarşamba annemlere gitmiştim cumartesi geldim kiizm da hasta oldu tabi başladı bu yine gittin çocukları hasta ettin ben sana demiyor muyum evde otur flan filan byaa soylendi bnde doldum artık bir dahaki gideceğim zman sanq bırakırım dedim elinde kumanda vardı kalktı ayağa kaldırdı elini küfretti bende dikildim karşısında ne yapacaksın ya yeter ne yapacaksın dedim bir tane yapıştırdı neye ugradigimi şaşırdım resmen yüzüm uyuştu dudağım patladı kan aktı o kadar çok ağladım ki bu adama mecbur kaliyprum diye bugün de hiç iyi değilim her yerim agiriyor hiç birşey yapmak istemiyorum çok yoruldum Allah'ım nolur yardım et benim de derdime derman ol hayırlısını ver sabrimin karşılığını en hayırlısıyla telafi eyle ya Rabbim 

10 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun valla eşin ahlaksız bir adam
(288 puan) tarafından
Amin sağolasin
-Reklam-
0 oy
(16,408 puan) tarafından
Ne bir kocalık nede gir babalık vasfını taşımıyor 

Allah yardımsın olsun 
(288 puan) tarafından
Amin sağolasin
0 oy
(2,693 puan) tarafından

Peki onu neden polise şikayet etmedin kadese bassaydın da gelseydi polis bi aklını alsaydı onun 

(2,693 puan) tarafından
Ln gözlerim doldu yaaaa Allah elleri kırılsın dibinden inş
(288 puan) tarafından
Amin amin
(1,116 puan) tarafından
Göz yasimla okudum bunu çocuğun o haykirişi sanki yanımda yapılmış birşey kurban olsun cocukalra o çocuğun piskolojisi ne olcak alakhim ıslah etsin boylerini ne dertleri var anllmis degilim
(2,693 puan) tarafından
Rabbim gün yüzü göstermesin ona inşallah
(288 puan) tarafından
Bir bilebilsem keşke anlasam daha ona sorunca da suçlu hep benim o bağırıp çağırıp sövecek dövecek bende hixbirsey demiycm cevap vermiycm öylece onunda susacam gerçi bir arada sustugum için dayak yemiştim ya cozemiyorm işte
0 oy
tarafından
Kaç yaşındasın? Çocuklar kaç yaşında ?
(288 puan) tarafından
Ben 23 yaşındayım cocuklar büyüğü 3.5 diğeri 2 yaşında
tarafından
Çok üzüldüm. Peki çalışmıyorsa geçimimizi nasıl sağlıyorsunuz?
(288 puan) tarafından
Onun ailesiyle altli üstlü oturuyoruz çoğunluğunu onlar karşılıyor bazen de ufak tefek işler buluyor o şekil
tarafından
En büyük sorun bu bence.  Eşiniz çalışıyor olsa gün içinde zaten uzak kalırsınız. Akşam da yorgun gelir. Muhtemelen erkenden uyur. Şimdi saracak yer arıyor gibi duruyor.  Aslında anlattıkların boşanma sebebi ama boşanma ihtimalini zaten düşünmüşsündür, o yüzden bir şey diyemiyorum. İnşallah Allah selamete erdirsin.
(288 puan) tarafından
Amin inşallah evet çok düşündüm ama çocuklar küçük bakacak kimsem yok okula gidecek yaşta olsalardı çeker giderdim rizktan değil korkum cocuklsra kim bakar yoksa bilirim Rabbim herkesin rızkını verir
0 oy
(2,024 puan) tarafından
Cok üzüldüm o sana vuruyosa sende ona vur altta kalma nasi el kaldiriyo ya 
(288 puan) tarafından
Benim elim kalkmıyor işte yapamiyorum susup agliyorum hemen
0 oy
(5,413 puan) tarafından
Ailen arkanda değil mi boşanmak için? Yani böyle ortamda çocuk yetiştirilmez çünkü
(288 puan) tarafından
Ailesi söylüyor ama dinlemiyor ailesi zamanında yüz verdi sırt geldi şimdi de yapmak istemiyorlar ama alıştı bir kere
Boşanma gibi niyeti olduğunu sanmiyorum çünkü öyle bir niyeti olsaydı ben babamın evine gittigmde yalvar yakar gelmezdi beni almazdi gitmek istesem yol vermiyor yokuşa sürüyor değişik adam çözemiyorum
(1,116 puan) tarafından
Bisanmak istemiyor peki bu kadın senin yanına işgence görmeye gelmiş onu geçtim bu cocukalrin ne hakkı var böyle şahit oluyor ailesine soyeldinmi dövüyor rabbi başta ailede destek almş sırtı sıcak çalışmasında olur peki şöyle derdin ne hani ola bilir calismmiyirsun belki stresden kafan bozuk oturlu bı orta yolu konuşulur insanalr bazen der huzrum olsun bı kuru ekmekle.gecinirim bana göre işlede alkali değil piskolijik sıkntı yada neyin kafası comzemdim bisanmakda istemiyor diyirsunuz
(288 puan) tarafından
İnanın bnde bilmiyorum artık bu adamın yanında ben degisiyorum eskiden yoldaki hayvana ota börtü böceğe merhamet eden sevgi gosteren biriyken şimdi kendimi dahi sevemiyor merhamet edemiyorum
(5,413 puan) tarafından
Rabbim seni ve evlatlarını esirgeyerek ona öyle bir ders versin ki ayaklarınıza kapansın inşallah canım.
(288 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım lütfen bu adamdan başka çocuk yapma uzun verme belli ki kurtulamiyorsun ama keşke çekmesen böyle pisligi
(288 puan) tarafından
Ewt bnde namazlarimi kılıyorum depremden beridir ama o kılmıyor bilmiyorum nasıl olur hayirlsii olsun diyelim teşekkür ederim tavsiyelerin için Allah razı olsun
(849 puan) tarafından
Canm sen kıl namazlarını ama mutlaka guvendigin biri vardır kardeşin halan falan bir daha sana vurursa kesinlikle polise başvur şiddet şiddetten beslenir ve artarak devam eder Allah korusun sonu ölüme bile gidiyor görüyorsun kadın cinayetlerini hepsi bunlar önce dayakla başlıyor sesini çıkarmasan daha kotu  Allah doğru yola iletsin sen hep üstüne oku evde abdestli gez namaz abdetini olabildiğince çünkü abdest TE kötü niyetli insanlardan koruyor insanı kurban olduğum rabbim imtihanlarimizi kolay eylesin
(288 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ne güzel insansın rabbim senin adına da hayırlısını nasip eylesin yolunu yoldaşını güzel eylesin çok teşekkür ederim iyi geldi bu konuşmaların
(849 puan) tarafından
Sağol canm insAllah bir faydam olabilmiştir rabbim eşinin kalbine Allah korkusu versin biz kadınlar onlara emanetiz rabbim degerini kıymetini anlamayi nasip etsin eşine
(288 puan) tarafından
Amin canım amin inşallah
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım o kocani da bildiği gibi yapsın ne diyeyim pisliğin teki
(288 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,707 puan) tarafından
Koca desen kocalık yok, baba desen babalık yok. Sen bu adamla neden evlisin kardeşim? Bırak git çekilir dert değil
(288 puan) tarafından
Kaç kere gittim baba kapısına kimi abim tuttu getirdi kimi araya akraba girdi kimi de kendisi geldi yalvar yakar tövbelerle bir daha yapmamlarla söz vermelerle aldı ama bir türlü bitmedi bu evlilik insanlara olmuyor dedikçe onlar bana her evlilikte olur böyle sorunlar idare etmek lazım idareyle yuva kurulur flan dediler çocukların küçük dediler napalm bnde mecbur kaliyprum çocuklarım büyüsün ondan snrasi Allah kerim Sabrımın mükâfatıni bana verecek inanıyorum sadece okula gidecek yasa gelmeleri yeterli brnim için
0 oy
(8,607 puan) tarafından
Taşıyabileceği bütün kötü karakterleri taşıyor . Koca değil tam bir ş. Erefsiz. 

Adam konuşmana bile izin vermiyor bu hep böylemi olacak :/
(288 puan) tarafından
Yanında kaldığım sürece öyle olacak gibi

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 521 göst.
13 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kayra34 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 306 göst.
0 oy
3 cevap 494 göst.
12 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ezo44 (33 puan) tarafından soruldu