Selam arkadaşlar . Eşimle o kavgadan sonra dargınız ondan sonra iyice saldı kendini geceleri isden sonra takılmalar ben uzun zamandır annemlere gidemiyorum tek gittiğim de orası dayım teyzem çocuk doğdu doğalı gitmedik ama eşim kendi tarafına hep gidiyor görüyor çocuk bende olduğu için rahat takılıyor ama bn gidince sorun yaratıyor misal dün akşam geldi 8de sofraya oturdu tam yicez telefonu çaldı teyzesi arıyor oğlum gel kornisleri tak annesi arıyor giderken beni de al demeler geldi saat 12 çocuk da uyumuyor oynamadıhim oyun kalmadi önceki gün de aşı yemişdim kucağıma fazla alamıyorum kışın yaz gelsin neler yapicaz diyordu smdj bizi hiç bı yere getirmiyor hep evdeyiz bı sevincle biriktirdiğim para vardı onla markete gelen salıncak ve ilk adım arabasıni alıcaktim gitmiş teyzesinin evinin ortasında koca şişko kızlarının bindiği kocaman salıncağı almış bide küçük pembe bisiklet yani ben ne diyeceğimi şaşırdım bikesinde de kız kıyafetleri getirdi lekeli yırtık evde giysin diye sonra yürütec getirdi pislik içinde böcekler yuva yapmış insan ilk evladına böylemi yapar ya param yok alamadim desin zorlamiyorum parka çıkarsın temiz hava alalım bina arasinda nefes bile alamıyoruz iyice hapis yaptı bizi beni sinir ediyor çekip gidiyor evde çocuk gördüğü yapar anlar diye sakin kalmaya çalışıyorum zaten anası ve teyzesi doldurmuş hiç konuşmuyoruz bı insana karın seni parası için seviyor denirmj üç yıl olmuş ya