0 oy
233 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,024 puan) tarafından
İyi geceler kızlar. Yengemin ablası kemoterapi alıyor. Çocuğu yok, normalde Ankara'da yaşıyor ama doktor izniyle ve kemoterapiyi bu şehirde almak kaydı ile buraya yengem lere geldi.  Ziyaret edelim mi diye yengeme sorduk, hasta değilseniz evet gelebilirsiniz dedi. Yarın ben ertesi gün annem gidecek. Sizce kanser hastası bir insana en iyi ziyaret ikramı ne götürülmelidir?  Bizim aklımıza hiç birşey gelmiyor. Kime de sor duysak eğer hep "ay bilmem ki" Diyor. Lütfen yardımcı olun. 

3 Cevaplar

+1 oy
(882 puan) tarafından

En İyi Cevap
Benim bildiğim kadarıyla tatlı şekerli şeyler yememliler hamur işleri de dahil. Bol vitamin ihtiyacları kalsiyum ihtiyacları oluyor. Güzel bir meyve sepeti olabilir bir kaç çeşit içine minik kefirler minik yoğurtlar koyabilirsiniz. Benim aklıma bu geldi en azından şifa olur 
(5,024 puan) tarafından
Ayy harika oldu bu. Teşekkür ediyorumm.
-Reklam-
0 oy
(5,072 puan) tarafından
Evde kurabiye tarzı bişey yapabilirsin eli boş gitmektense çünkü hasta için bende bilemedim ne götürülür 
(5,024 puan) tarafından
Aşkm onlar herşey yiyemiyorlar diye sordum..eli boş tabiiki gitmem ama ne ile gideceğimi de bilmem lazım
(5,072 puan) tarafından
Altta biri demiş mesela pijama takımı filan çok mantıklı geldi
0 oy
(186,866 puan) tarafından
guzel bi sepet hazirla mevsim meyveleriyle extra pijama takimi ic giyim alabilirsin kullaniyosa esarp corap hirka olabilir 
(5,024 puan) tarafından
Meyve evet çok mantıklı, pijama iç giyim alamam, bulamam çünkü kadın obez boyutunda. Eşarp çorapta olurmu ki bilemedi yav

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 232 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
0 oy
17 cevap 690 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 272 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu