0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (362 puan) tarafından
Kızlar 6 senelik evliyim

Eşim ilk başlarda beni çok üzdü 

Ne bilim bu hayatta herseyi yaşadım açta kaldım ekmek param yoktu kimseye belli etmedim hamileydim bir simit alamadım . Kimseden 1 tl talep etmedim . Eşim ile zamann çok bakıyordu kıskançlık vs

Ama şimdi bana bisey derse asla susmuyorum .

Çok stres yaptım. Olan bana oldu hastanelere gidiyorum

Benden size tavsiye kimse için üzülmeyin olan kendi bedeninize oluyor çok ağladım ettim

6 Cevaplar

+1 oy
(2,685 puan) tarafından

Tamam üzülmeyiz sen dedin yaa artık Nolur yeter kız yorulmadın mı sen bugün motor takmış gibisin bi dur yahu 

(362 puan) tarafından
Derdimi paylaşıyorum benim yaşadığımı kimse bilmez lütfen yargilama
(2,685 puan) tarafından
Estağfurullah asla yargılamam sadece diğer postlarına yorum gelsin daha sonra aç demek istedim Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Aynen oule oluyor canim ayni durumdayim 
(362 puan) tarafından
Aman salla
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Bende yaşadım canım ama zamanla düzeliyor ben de 8 yıllık evliyim çok şükür ki herşeyimiz düzeldi biz büyüdük olgunlaştık daha anlayışlı sakin olduk. Hiç bişey için kendini yıpratmaya değmiyor doğru söylüyorsun 
(362 puan) tarafından
Bizde kedi köpek gibi birbirimizi yerdik eşim sinirliydi somdi düzeldi şükür ama bende bittim
(4,425 puan) tarafından
Ben eşimden daha sinirliydim bir yapıyorsa ben bin yapıyordum ama ikimizde düzeldik ben erken evlendim o da geç olgunlaştı sevgi varsa arada herşey düzeliyor bir gün
0 oy
(1,985 puan) tarafından
Ben zaten kimse için kendimi uzebilecek yapıda biri degildim çocukluğumdan beri biraz şımarık biraz bencildim  canım bana bir yapana ben 5 yaparım karşılık olarak biraz çekilmesi zor biriydim , sevgili ,nişanlı ,evlendik gene öyle yani tek üzülecegim şey  sevdiklerimin sağlık sorunları yaşamasıydi  onlarida çok sık yaşadım yani inan biri bana haksızlık etse anında biter herşeyide sağlıkla ilgili şeyler girince vicdan giriyor vs üzülüyorsun yapacak birşey yok hayat devam ediyor ama kimse için kendini üzmeye değmez bu hayatta en çok kendini seveceksin ki insanlarda seni sevsin 
tarafından
ben öyle değilim ama bayılıryorum bu karaktere sahip olanlara cidden tebrikler ya:)boyle olmalıninsan
0 oy
(4,238 puan) tarafından
Eş durumu hariç üni okuyan bilir ki dönem dönem aç kaldık susuz kaldık ve mesleğimizi elimize aldık. Her kulun derdi var canım gece gece çok kafana takma ;) az da dinlen 
0 oy
(515 puan) tarafından
Bende başta sessiz kalıyordum çok ağlıyorum herşey başıma getiriyordu ama şiddet yoktu çok şükür 72 kilodan 57 ye kadar düştüm hatta şuan hamile olmama rağmen 1 ay önce 59 dum şuan 52 yım 3 buçuk aylık hamileyim ama artık takmıyorum eskisine göre yani azda olsa tinlamiyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 321 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ...Merve... (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
7 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 518 göst.
23 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,957 soru

23,614,856 cevap

306,540 kullanıcı

...