Dün gece rüyamda iki kez tacize uğrayacağım sırada aklıma gelen bütün dualarımı okuyup allahım sen iffettimi koru siye dua ediyodum be o sırada her iki defada da görünmez oldum allah tarafından bu sırada eşimi aratıp gelmesini istedim ve eşim gelene kadar da görünmezdim eşim bi motosikletle geldi ve beni aldı arkasına bindim ve biri silah sıktı sortımdan dört kurşun yedim normal kurşunda değildi yaramıda görüyorum sırtımda olmasına rağmen ve eve getiryo beni o halde evimde de görümcelerim kaynanam filan bi kalabalık var o kalabalıkta kaynanamlara vurulduğumu söylüyorum ve kaynanamda sırtımdaki kurşunları eliyle çıkarıp bişi olmaz diyo ve kanamam filanda yok kurşunlarda normal kurşun gibi değil bozuk 1 liradan daha büyük ve kalınlığı bir parmak kadar şeklinde daire onlarda sırtıma yapıştırılmış gibi sırtımda duruyoşar sırtımdan normal bişi alınırcasına kaldırıyo kurşunları kaynanam vurulurken hafif acı hissediyorum başka da bişi hissetmedim sizce psikolojik mi işaret mi bu rüya ne anlama geliyor 10 haftalık hamileyim