Vallh dün iş yaptm aksma çok hastsydim midem falan az önce girştim yatak yorgan çarşaf balokna cikartim havalndirdim odamı havalndirdim sanki dün hastsydim odda hastalık kokuyor ki sabahinada yapmstm oysaki duzeltim elbise gene kataldim ütü yapcaktm dün midem ağrıdı bıraktım yapmdm kalkıp yapcam yemek yapcam eşim gekir kizcak neden yaptın hasatsn ama dayanmyom ağrılı utlstume cikyor boş oturunca esiniz evde cocukalra baksn vallh benim eşim bı günde evdeyse ekibayagi durmaz iş yapar diyom boşver oturlarim yok diyor piskolojim bozulyor evi pis görsem ağrılarım yoksa birlikde yapriz varsda kendisi yapar kızarım ama huyu öyle daynamyo 20 gün ne demek dur sizi linçliyim bende ahahhahahjjj öyle biri Cat kapı geldi ama bazende yapma istegi olmayinca olmuyor kimi der eşim evde olunca ne suorge ne iş yapyom bizde tam tersi temzlik yapriz ben dursam eşim rahat durmuyor herkesin bı tarzı Sıtili var cnm
Yok yok linçlemeyelim ama böyle mutsuzsan da bi yerden başlaman lazım canım
Kız kalk ben dokuz aylık hamile halimle evim bal dök yala yaptım bugunn bak
benden neyin eksik kaldır totisini en azndan karnına bağlı 10 kilo yok
evim bal dök yala dediysem camlara falan bakmak yok ama :) bana kalsa silerim de basima iş gelir diye oturuyorum yarına kendimi gazliyorum mutfak dolapları mi silmek için temiz gibi ama genede haftada bir daha beter olmasın diye siliyorum :) kınıyorum seni şuan kalk kalk :)
Kız koca evde olunca evin düzeni bozuluyo inan insan bir iş yapamıyor nedense
1,492,545 soru
24,387,445 cevap
349,084 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın