Birinci bebeyim daha yeni 1 yaşında 2cimde 1 haftalık . Zaten bunlar ard arda oldular 2ci doğana kadar son ay işkenceydi bizim için eçim buda olsun artık istemiyorum bebek filan dedi yani artık gerçekden istemiyorduk hilbisekilde şimdi doğdu bitti daha annemlerdeyim eşim iki cocuklu hayati daha görmedi, bana dün akşam konusurken varmısın 3cü cocuğa deneyelimmi falan gaza gelmisdi baya baya, bi heves bi heves bi gorseniz.neler teklif etti 3 cocuk için. Tabi hepsi havayi hiçbir dediyni yapmayacak biliyorum. Sert konuşmadım ama kesin dillede redd ettim. Sen daha diyorum gormedin neler çektiyimi bi eve gelelim bak o zaman geceler nasıl ananı ağlatıyolar ard arda doğurub dokmekle deyilki, her tür sıkıntısını ben cekiyorum bakalım ne kadar dayanacaksın inan gorsen 2ciyi ne halt ettikde yaptık diyeceksin. Bende doğumdan 2 ay sonra spiral taktirca. Diyordum, oda pek razı deyil gibiydi şimdi eminim onada izin vermeyecek kızlar napcam benya Bana yaklaşmasın yada şeyine sahip şıksın ben zaten psikolojik olarak yoruldum şimdiden ne haldeyim annemler yardim etse bile çok zor çokkk
Aman canım böyle diyen adamdan korkacaksın benim eşim de 2.den sonra hep böyle dedi ben ne kadar hayır desem de 4 sene sonra onun dediği oldu
Korunman gerekiyor yani çok çocuk yapmak bir marifet değil zaten çocukların küçük Allah onlara uzun ömür versin.. eşine bu konuda güvenme korun sen
Kız sende suç ne diye Annenlere gittin iki çocukla ben bebeğimi doğurduğumda kimseyi almadım yanıma eşimle kendimiz baktık sabaha kadar hatta süt olsun diye ben uyu durdum o bakardı acıkınca beni uyandırırdı. Şimdi sor başka çocuk istemiyor zor büyütülüyormuş diyor ) tavsiyem biraz bebeklerin sorumluluğunu ver ki anlasın tatlım yoksa böyle anlamaz
1,493,977 soru
24,408,470 cevap
350,727 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın