0 oy
631 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,713 puan) tarafından

Birinci bebeyim daha yeni 1 yaşında 2cimde 1 haftalık . Zaten bunlar ard arda oldular 2ci doğana kadar son ay işkenceydi bizim için eçim buda olsun artık istemiyorum bebek filan dedi yani artık gerçekden istemiyorduk hilbisekilde şimdi doğdu bitti daha annemlerdeyim eşim  iki cocuklu hayati daha görmedi, bana dün akşam konusurken varmısın 3cü cocuğa deneyelimmi falan gaza gelmisdi baya baya, bi heves bi heves bi gorseniz.neler teklif etti 3 cocuk için.  Tabi hepsi havayi hiçbir dediyni yapmayacak biliyorum.  Sert konuşmadım ama kesin dillede redd ettim. Sen daha diyorum gormedin neler çektiyimi bi eve gelelim bak o zaman geceler nasıl ananı ağlatıyolar ard arda doğurub dokmekle deyilki, her tür sıkıntısını ben cekiyorum bakalım ne kadar dayanacaksın inan gorsen 2ciyi ne halt ettikde yaptık diyeceksin. Bende doğumdan 2 ay sonra spiral taktirca. Diyordum, oda pek razı deyil gibiydi şimdi eminim onada izin vermeyecek kızlar napcam ben:(ya Bana yaklaşmasın yada şeyine sahip şıksın ben zaten psikolojik olarak yoruldum şimdiden ne haldeyim annemler yardim etse bile çok zor çokkk

17 Cevaplar

0 oy
(2,278 puan) tarafından

Aman canım böyle diyen adamdan korkacaksın benim eşim de 2.den sonra hep böyle dedi ben ne kadar hayır desem de 4 sene sonra onun dediği oldu ;)

(1,713 puan) tarafından
Nasıl korundun 4 sene :D . İstemiyorum ben busefer 3 filan bari bunlar biraz buyusun okula gitsin sonra olsun ama bsna kalırsa hiç olmasın 3
(2,278 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı kullandım  bir ay bıraktım spiral taktırmak için taktıramadan o ay hamile kaldım ahshs
Bende 3. Olmasın dedim ama şimdi iyiki olmuş diyorum:D
(1,713 puan) tarafından
Tabiki olunca iyiki olmusıar diyoruz hepsinin varligina şükür ama bende spiral taktirsma kadar yani ikna edene kadar kendime yakıaştırmayacsm ve hapları kullanacamki haplards hemen tesir etmiyo diye duydum biraz zaman geçmesi gerekiyor
-Reklam-
0 oy
(5,310 puan) tarafından
Canını sıkma kuzu bi iki çocukla eve geç bak korunmak için ne yöntemler deniyor
(1,713 puan) tarafından
İnşAllah canim ya:D oylemcok istyorumki onunda beni gibi ikimcocukla en esasta geceleri gormesinj
0 oy
(7,012 puan) tarafından
Ondan gizli korun başka çaresi yok kocana güvenme. 

Benimkide baştan beri 3 dedi güveniyordum bana sormadan bişey yapmaz diye spiralde taktırmadı ve 3. Hamileyim şuan

Heleki benimkiler seninkine göre büyük. 5 ve 3 yaş. Olacaklar

Daha ikiside bebek seninki ikiz gibiler

Bak güvenme bi şekilde korun. 
(1,713 puan) tarafından
Evet ikiz gibiler artık hele diyerinin yemeyini bile yetiştiremeyecem
0 oy
tarafından
Üçüncüyü isteyebilir tamam ama acelesi neymiş benimde var 3 evladım araları 4er yas yinede zorlanıyorum 
(1,713 puan) tarafından
Bilmiyorumki, ard arda hoşuna gidiyo ama hamileliklerim doğumum yani doğurana kadar neler sıkıntılar çekiyoruz kendiside biliyo herşey geçip gittikden sonra bunuda atlatiriz diye düşnyo heralde o kadar sıkıntı çekiyordukki istemiyorum diyodu şimdi yeni sıkıntı arıyo heralde rahatlık fazla bastı ona. Hele bi eve geçelimde gorsun bakalım . Ben kluçka deyilimki heryil birini pırtlatayim :D her ocak doğummu yapacam ben valla iki yildir adet olmayi okadar ozlemisimki:D . Sanki hep hamile kalcam omrum boyle geçecek gibiydim canimdan bitürlü cikmak bilmiyordu hep gecikmeli gun asimli hamilelik oldu
0 oy
(2,867 puan) tarafından
Erken olması çok zor ya hem sana yazık hem çocuklarına yazık sen eve geçte görsün o zorluğu gerçi yine zorluğu biz çekiyoruz yardım eden bir koca değilse de ona göre hava hoş aman diyim istemiyorsan sen korun güvenme 
(1,713 puan) tarafından
Ben ona güvenmiyorum güvendiyim için 2ciye bu kadar cabucak hamile kaldım tatlı tatlı konuşarak ama artık o talı diline gelemyecem dedim. Bilyorumkimkorunmayacak ya banada korunmams izin vermezse napcam. O zaman mecburen bende kendime yaklaştırmayacsm cocuklarada yazık yani evet hep döverek bagirarakmı büyütecem ve yardim eden bi koca ama yani nereye kadar .. yardim filan edemeyecek burda annemle kizkardesim yardim ediyo hala cok zor zaten benim bebeklerim zor bebek oluyolar ne kadar yardim edenimkz olsada yimede biz bskmak zorunda kaliyoruz
(2,867 puan) tarafından
Haklısın valla ya sen korunmak için başka yöntem bulmaya çalış
(1,713 puan) tarafından
Eğer spiral razı olmasa haplarls korunmaya çalışacam haplards hemen korumaya baslamıyo haliba 1 , 2 ay zaman geçmesi lazım beden alışana kadar , o zmana ksdarda ilişkiye girmemyi düşnyorum ne kadar istesemde belki o zamana kadarda anlar ciddi olduğumuda spirala razı olur
0 oy
(4,745 puan) tarafından
Gizli korunacaksin. Beden ve ruhen çok zor bir süreç. İki çocuğun daha çok küçük. Vücudunun dinlenmesi lazım senin psikolojik olarak düzelmen lazm. Erkekler anlamıyor nasılsa iki sevip birakiyorlar tüm gün biz kadınlar ilgileniyoruz onlar ayaklarını uzatıp çay keyfi yapabiliyorlar, istedikleri zaman duş alabiliyorlar yemek rahat yiyorlar biz kadınlar çile çekiyoruz kıskanıyorum valla erkekleri
(1,713 puan) tarafından
Aynen valla bide erkekler daha cok zahmet cekiyo hep dışarıda oluyoruz eve gelib çıktığmıza şükür ediyoruz  diye savunuyolar kendilerini benimki yardim edecem diyo ama tadını gormedi daha 1 cide yardim etmedi gidip başka odada uyuyordu
(4,745 puan) tarafından
Ooo ne güzel valla olan sana oluyor. Benim eşim saolsun ilgilendi ama yinede  rahat yemek yemesi rahat çay içmesi gözüme batıyor. Yardım iste diğerine eşin baksın küçüğe sen bak hatta bazen ikisini bırak çık dışarıya 10 dakika belki bu sayede 3 istemez
(1,713 puan) tarafından
Dışarı hiç çıkamıyorumki koyde oluyoruz zaten. Ama bi banyo yapiyom rahat rahat işte o zaman kasten geç çıkıyorum eşimin oğlumuzla boğuşmalarını duymak zevk veriyordu:d şimdide oyle yapcam eve gecince :D
0 oy
(5,458 puan) tarafından
Doğurduktan sonra çocukları da alıp annenize giderseniz böyle olması çok normal. Çocukları da alıp kocanızın yanına gitmeniz ve balım yükünü onunla paylaşmanız lazım. Bir gün Sabaha kadar bebe nöbeti tutup sonra da uykusuz uykusuz işe gitsin ben görürüm 3.çocuk isteğini
(1,713 puan) tarafından
Umarım vazgeçer görünce salı gidecem zaten.. onada dedim gelince gorcen bak 3 den vazgec asla doğurmayacam . Bana diyoki ama rahmine düşerse kürtaj filan olmayacak bende sen kasten bisey yapmasan hiç bisey olmaz bende asla aldırma filan düşnmüyorum o duruma düşmemek için korunmalıyız ama yok bebekde bebek diyo adam korunacam ne kadar tatlı dil dokerse doksun
(5,458 puan) tarafından
Bir de lütfen beni yanlış anlamayın da çocuk dediğiniz şey maliyet yani. 3 çocuk için en aşağı aylık 100 bin geliri olması lazım.
(1,713 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
tarafından

Korunman gerekiyor yani çok çocuk yapmak bir marifet değil zaten çocukların küçük Allah onlara uzun ömür versin.. :) eşine bu konuda güvenme korun sen 

(1,713 puan) tarafından
Allah razı olsun canim herkeisn cocuguna Rabbim uzun omurler versin. Güvenemem ya ama spiral taktırmamıda istemeyecektir eminim . Son ayda istemiyorum bende baska cocuk buda doğsun dedi ama şimdi unutçus o zorlu günler iki kat geliyo eve geçince anlar diye umuyorum umaırm vazgecer yoksa ben bir cocuk yapmak için nasıl desem deli raporu almam gerek
0 oy
(2,288 puan) tarafından
Aynı eve girince görür ne olduğunu merak etme ben de eşim de oğlum 10 aylıktı 2. Olsun istedik. Şimdi eşim sürekli 2. İçi. Çok acele etmişiz diyo.
(1,713 puan) tarafından
Eve geçmeyi bekliyorum bakalım o zamanda boyle diyecekmi. Son ayda o kadar sorun ciktiki artık istemiyorum dedi bebek filan, şimdi herşey geçti kolayına geldi daha gormediyi için
(2,288 puan) tarafından
Valla vijdansız derim daha o haline bebek diyosa. Eşime diyorum ben kazara falan hamile kalırsam seni vururum ona göre :D
0 oy
(7,050 puan) tarafından
Kız dur acelesi neymiş daha kırkın bile çıkmamış tövbe ya pes peşe çok zor bizimde 18 ay var valla dayanamadığım zaman çok oldu birde kaynanamla oturuyorum yardım var ona rağmen eşimde bu sene başladıydı da şu ara işten çıkıp iş kurmaya niyeti var kendisi diyo ne kadar çok dikkat edilirse o kadar edelim diye :D
(1,713 puan) tarafından
Oofff bak benimki onu düşünmüyo işsizde kalsa cocukda cocuk diyo ben zaten guvenmiyorum erkek milleti kendi rahatlığı için korunmayacak spiral taktrımak istiyorum bakiyorum onada razı olmayacak gibi izin vermezse napcam bilmiyprum gizlice taktırmam korunmam lazım
(7,050 puan) tarafından
Benim eşimde spiral e izin vermiyo adet düzensizliği için doğum kontrol hapı aldıydım bir seneye yakın attım şimdi yeniden aldım dün ucuzunu aldım ama :D hastalığı bekliyorum hemen başlicam
(1,713 puan) tarafından
Neye başlıycan kı?bebek yapmaya?
(7,050 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı kız :D Rabbim hayırlısı ile biraz daha nasip etmesin birde şimdi işten çıkacak maddi durumlar iyice zorlar tabi gelen nasibiyle geliyo ama ne kadar süre maddi konuda zorlanırız bilmiyorum eşim 3 5 ay diyo ama nasipte ne var onu da bilmiyorum
0 oy
(10,432 puan) tarafından
Tavşan miyim ben deseydin çok istiyrsa kendi dogursun zırt pırt doğurmak kolay mi
(1,713 puan) tarafından
Ayy neler tatlı dil dokdu birbiçsen 2ciyi zaten oyle yaptı ama busefer kanmayacam ona sürekli beni hamile gormekmi hosuna gidiyo anlamıyorum alıştı sanki her yol basi ben cocuk doğruyorum arkadaş
(10,432 puan) tarafından
Kuzenim 2022 ocakta evlendi Kasım'da dogurdu bu ay gene doğurdu 40 ligim bitsin gene yaoacam diyo şok oluyorum bu kdr kolay mi ya diyorum . Demek ki zorlanmıyor hamileliği rahat geciyi doğumu kolay geçiyor çocukları sakın. Kaynana alt kata yardım ediyo durumuda iyi..ama herkes bu kdr şanslı değil
(1,713 puan) tarafından
Ohaaaa yaaa  yokkk artık
(10,432 puan) tarafından
Deli oluyo doğurmak için 5 tane 5 yılda doguracam diyo öylede yapıyı gerçekten 2 senesi dolmadan 2 tane doğurdu. Bence psikolojisi normal değil bu kdr 10 ayda bir doğurması bana normal gelmuyo
(1,713 puan) tarafından
Ahahah :D . Gerçekden acsba sorunumu var kuzenin peki eşi bişey demiyormu. Nasıl doğum yapiyo ki hango kadon boyle düşünür yaa
(10,432 puan) tarafından
Normal doğum dikişsiz öyle saatlerce sancı flnda cekmiyo. Erkeğin canına minnet doğuran bakan değil ki birşey desin
(1,713 puan) tarafından
Ne güzel yaa.. keske herkesin bedeni oyle olsa peki nasıl bakıyo o cocuklara Allah Allah. Doğurup sokağa dökmekle deyil dedikleri tabir :D.
(10,432 puan) tarafından
Gayette bakiyo çok gezen biri değil sosyal bir insan değil sadece babasının evine gider ztn abileri aynı apartmanda hepsine gider. Öyle . Kaynanada yardum ediyo
(1,713 puan) tarafından
Helal olsun ya 4 4lük nasıl ols biliyo hiçmi yogun düşmez insanş canım sen o kuzeninden biseyler oyren bemce bu işin bi sırrı vardır mutlaka :)) nasıl yapiyo yaa
(10,432 puan) tarafından
Kiz bilsem kendim uygulardim. Ben 9 yıldır evliyim 2 çocuğum var biri 8 biri 4 yaş yilardir eşim 3 istiyo ben korkuyorum neyse en son ikna oldum yaptık;) onuda düşürdüm
(10,432 puan) tarafından
Bence o normal değil pskolojisini dogurmakla bizmus
(1,713 puan) tarafından
Aa gecmis olsun canim neden düşürdün sorun neydi. Ben dayanamiyorum ya iksi bir birne girince çığlık çığlığa, büyk olana  vuruyorum sinirden bak daha yardimci ola ola annem nevrim donuyo.
(10,432 puan) tarafından
Oğlumun dil gelişimi geride diye dil terapistine götürüyorum servisle servis aşırı hızlı çukurlara girdi çıktı tümseklere vura vura götürdü eve geldim kanamam başladı. Benim gebeliklerim zor geciyo çok haaasisim
(1,713 puan) tarafından
İstyorsanizsa Allah yerini doldursun bodaha yaşatmssln canim
(10,432 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤️
0 oy
(19,384 puan) tarafından
İzin vermemek ne alaka spirale eş imzası istemiyorlar ayrıca kendi doğurmadığına göre kaç çocuk olacağına o karar veremez ne saçmalık otursun önce yaptıklarını büyütsün 
(1,713 puan) tarafından
Hahahahahahahah :D aynen yaa yaptiklsrını buyutmuyo 3 düşnyo eve geçince anlar heralde. İzin derken csnim ben eşimden izinsiz zatem dışarı çıkamıyorum spiral içinde gizlice cıkamam o izin vermiyorsa , kendi raız olmalı ki, spiral taktirmak için domtora gideyim
(19,384 puan) tarafından
Çocukları ona baktır gece çocuk ağlıyor susturamıyorum diye onu kaldır b..klu bezlerini ona attır anlasın anyayı konyayı. Benim eşim oğlumun altını da değiştiriyor ilk 9 ay sadece çiş varken değiştirdi sonra ben işe başlayınca mecbur büyük tuvaletinde de yıkamaya da başladı oğlum şu an iki yaşını geçti ve biz ikinci çocuğa bakabilir miyiz diye konuşuyoruz eşim evde iki çocukla kalırsa napar diye düşünüyor :)
(1,713 puan) tarafından
Hahahshah senin eşin huylarindan bizim eşleree nasıl yukleye biliriz acaba :D  o değilde nasıl ikna  etdin sdamı ablacım ya
(19,384 puan) tarafından
Kaynanamın bana tek iyiliği öyle yetiştirmiş zaten e bende çalışıyorum mecbur dönüşümlü bakıyoruz
0 oy
tarafından

Kız sende suç ne diye Annenlere gittin iki çocukla ben bebeğimi doğurduğumda kimseyi almadım yanıma eşimle kendimiz baktık sabaha kadar hatta süt olsun diye ben uyu durdum o bakardı acıkınca beni uyandırırdı. Şimdi sor başka çocuk istemiyor :D zor büyütülüyormuş diyor :)) tavsiyem biraz bebeklerin sorumluluğunu ver ki anlasın tatlım yoksa böyle anlamaz

(1,713 puan) tarafından
Kız bu adam bsna yardim etmiyoki oda izin verdi anemlerde kalmama aslında cok ozluyo simdi ama ilk bebeldede kaçtı gitti işte yakasını geri çekiyordu yardim etmiyordu , kendim duzene saldım herşeyini bebeyin ikinciyede boyle olcansa anemlerde kalcam diyordum oda kendini bildiyi için razı oldu ama simidede üç diye konuyo eve geçince vercem o sorumlulğu ama oyle yapincada nasıl annesin der anne sensin seni. Yapmak gerekiyo kafasinda baba sadece sever baba sadece masraf karşılar aklında biraz
0 oy
(6,062 puan) tarafından
İkinci cocuk doğduktan sonra huniyle gezen ben;) 
(1,713 puan) tarafından
Huni ne kiz anlamadım
(6,062 puan) tarafından
Hani siviyagi  kutusuna koymak için konulur ya deliriyorum demek ;) iki tane evladım pes peşe oldu akıl sagligimi kaybetmek üzereyim ;)
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Adam Belli ki 40in çıkar çıkmaz yapacak 3ncü yü git hemen spiral taktır
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Canım maşallah zaten biri çok küçük ikincisi olmuş Allah bağışlasın da yani daha kırkı çıkmadan 3 ü istiyor bu nasıl bi düşünce yapısı anlayamadım adam hiç seni düşünmüyor bence 
(1,713 puan) tarafından
Düşünmüyor maalesef canimiz cikti 2ci doğub bitene kadar inan yav bunlar boyle ard arda doğur diyolar daha 2cim doğmamışdı kız bebekdi diye kv bana 3cüyüde doğrursun iki erkek olur 1cim erkek sanki garantisi var 3ünde erkek olacagina eşimde kesin ikinci erkek bebeyimiz olsun diye yapiyo abam yalandan farketmez diyo ama yok avuclarini yalarlar
(4,424 puan) tarafından
Ya gerçekten canım ne hamilelik ne doğum ne bakımı hiç kolay değil sana da yazık günah ya
0 oy
(866 puan) tarafından
Iki cocugununda cinsiyeti ne peki
(1,713 puan) tarafından
Birinci erkek ikinci kız

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 319 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 515 göst.
0 oy