Merhaba kızlar.Dünden beri çok sinirliyim paylaşmak istedim.Kuzenim 2.evliliğini yaptı birkaç yıl önce. Izmir'den geldiler buraya yemeğe çağırdım.Hem bebeğim var hem hamileyim.Sabahın köründe uyandim çeşit çeşit yemekler mezeler yaptım.Önceki gün de temizlik fln yapmistim.Her şeyi dört dörtlük yapmak istedim.Çok yoruldum ama misafir bizim için çok önemlidir böyle gördük.Neyse geldiler evliliğiniz tekrar hayirli olsun bebeğiniz hayirli olsun dedim.Hep güleryüz gösterdim.Kadin gelir gelmez modunu düsürdü.Suratı beş karış.Ne yemek yedi ne çay içti ne kahve içti.Su bile içmedi evimde.Midem kötü dedi sürekli.Çocuğu bırak oynasinlar diyorum sinirli bir şekilde alip içeri gidiyordu.Biz yemek yerken o çocuğu uyutcm deyip 2 saat içeride durdu.Herkesi huzursuz etti ***** kadın.Çok sinir oldum halam da oğlu da utandılar bu davranislarindan.Halam tlfnda bir durum gösteriyordu.Baktim gelini paylasim yapmis.Bazı insanlar şanslı doğarlar.Sinir oluyorum her şeyi dört dörtlük yaşayanlara yazmiş.Hamile halimle bebeğimle bu kadar yorulmaya mi yanayım aptalca kıskançlığına mı?