0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (2,735 puan) tarafından

Iyi aksamlar kizlar yine dopdoluyum ve kimse beni anlamadigi icin buraya yaziyorum burdaki insanlar hic olmazsa  degerli beynimin bu sacmasapan insanlari dusunerek yormama mi hatirlatiyolar gelelim konuya evlendigim gunden beri hayatim tepetaklak oldu annem babam bosandi babamla aram kotu konusmuyorum yani o beni aramiyo bende cesaret edemiyorim neyse bu mesele degilKKAYNANAM  Allah o kadina akil fikir versin kendisi sinir hastasi daha,esim dogdugunda ayrilmis kayinbabamdan kendisini hic gormedim tanimiyorum esimde gormemis neyse iste kaynanam hasta ne desem aliniyo esimle ve benle yasamak istemiyo ve yasamadida zaten gitti babasinin evine butun omrunu orda gecirdigi icin bize alisamiyo istemiyo annelik icgudusu yok kendisinde esimi emzirmemis bile guya hastaymis ama ya simdi insan ogluna bi kere sarilip opmezmi ya evladim demezmi esimi gorunce misafir gibi davraniyo bu arada esimi dayilari buyutmuss veee sorunum esimin dayilarinin esleri iste kaynanam gidip onlara gelinim beni istemedi oglum beni istemedi demis illada orda kalmak icin bizi kotulemis cocuk gibi yaa ama ben yinede ses etmedim gidiyorum gorusuyorum ama kendi torununa bile zorla aliyo kucagina sanki elin cocugu gibi cok agrima gidiyo esimin dayilarinin esleri benle dogru duzgun konusmuyolar biriyle bende konusmuyorum 2 yil olcak nerdeyse qiybetimi yapmisti adima bi suru laf cikarmisti ama oburu benden yasca buyuk onun bana bole davranmasi beni sinir ediyo kotu gelin ilan ettiler beni kaynanami istedigim solenemez hangimiz isterizki ole bi kadini Allah askina hic olmazsa yaklasmaya calistim ama kadin benden neler neler demis kendimi gectim oz ogluna qram acimamis arkasindan bi ton laf etmis kaynanami orda istemiyolar kaynanamda da qurur denilen bi siy yok cok calistim buraya donmesi icin ama gelmedi esimin annesi sonucta ayaklarina kapancak digilim ya dovmedim ac birakmadim kavgalarimiz oldu yalan yok lafimi esirgemem kotu bi huy belki ama boleyim iste ama Allaha yemin olsun hepsinde hakliydim bikere bile oglumu torunu gibi sevmedi sevmesin zaten umrumda degil ama kizlar Allah beni imtihan ediyodur dimi cunki herkes bir olmus bana karsi kimsem yok yalnizim bi annem var onada anlatiyorum sabrey bosver diyor dogru diyor tamamda hep mi haksiz olcam cok uzuluyorum kaynana min anneside yasiyoo her gittigimde bi ton sey ima esiyo annen babanda bosandi terbiye gormemissin kizima iyi davranmadin falan filan cevabini veriyorun ama icim sogumuyo be kizlar sinirden agliyorum ustelik hamileyim yemin ederim hatta bi iki kere ne oglumu ne torunumu nede bu evi istiyorum dedi sadece kardeslerimi seviyorum dedi herkesde duydu ama simdi zaten bilyolar burda kalmak istemedigini neden bana bole davraniyolar beni suclamak cokmu kolay yaa ben insan degilim sanki oz ailem tutmus esimin ailesi herkes beni cekemiyo anlamiyorum bu kadarmi kotuyum yani esim ve annem olmasa napardim bilmiyorum esimede aynisi ni yapiyolar ama en cok bana Allahim hepsinin onune cikarsin bu yaptiklarini hic unutmuycam cok uzun yazmisim kusura bakmayin icimi dokmek istedim iste bilmiyorum nolcak bole ama hepsi aynisini yasasasin istiyorum offffff:'(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş 
(2,735 puan) tarafından
Insallah cnm tek duam o insallah
tarafından
Allah'a havale et canım üzülme
-Reklam-
0 oy
(160 puan) tarafından
uzak dur diycem cnm en güzeli bu mesafe koymak seni daha cok değerlendiriyor samimiyete gelemiyo bu insanlar kötülük yap bak nasil yaranacaksin
(2,735 puan) tarafından
Ayyynii durum iste ne kadar iyi olsam yaranamiyorum olmuyo en iyisi uzak durmak qaliba ne halleri varsa girsunler
(160 puan) tarafından
ben onceden bayramda kandilde tek tek ariyodum baktim evlerine gidince falan ayni muameleyi görmuyorum insan yerine konmak zoruna gidiyo bunlarin bi yerde gorursem el gibi selam veriyorum
(2,735 puan) tarafından
Bugun beni aramislar duymamisim hemen haber yolladilar neden acmamisim diye bende artik acmiycam defolsunlar iste
(160 puan) tarafından
iyyy görürse döner zaten insan konuşmak istese yüzsuzler boşver seni uzenleri at direk hayatindan erken yaslanmaya niyetim yok seninde olmasin sana iyi gelen insanlarla vakit gecir cnm
(2,735 puan) tarafından
Cok haklisin cnm niye kafama takiyosam zaten her swy ortada insallah aynisi ni yasarlar sadece bunu istiyorum
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Madem seni kotüluyo  seni sevmiyo oğlunu istemiyo sevmiyor madem sen niye hala görüşüyorsun görüşme ya Boş ver böyleleri anlamaz geri kafalıymış k.b da hiç görüşme belkide hakkına hayırlısı buymuş cnm ya size gelse temelli üstüne iftira atsa nasıl kalkcan valla böylelerinden korkulur sizinle yaşamadığı halde huzurun yok sizinle yaşasa hicbir şekilde ne huzurun olur ne de mutluluğun allahın iyi kuluymusunda gelmiyormuş boşver senin üstünde mebal  kalkmış bida davet etme bence bidahada goŕüşme bence valla ben olsam öyle yaparım hatta yeri geldiğinde de yapıyorum fazla kaynanam la goŕüsmuyom azcık samimi oluyom  herşeyi başıma kalkıyo boşver cnm sıkma canını beterin beteri var ben sana anlatsam evliliğimi yerimde olsan öldürürsün kendini boşver allaha haval et muhatapda olma
(2,735 puan) tarafından
O kadar sey yasadimki artik yorgunum bizle yasamak istemiyo evet ama niye iftira ediyosunki insafsiz kadin guya biz bunu istememisiz bilmiyorum Allaha havale ediyorum nasil biliyosa ole yapsin insallah
(1,403 puan) tarafından
Arayıp sorma bile valla görüşme yoksa huzurunu daha çok kaçırır
0 oy
tarafından
Takma kimseyi kocanla aran iyimi gerisi önemsiz önemli olan evinde ki huzur 
(2,735 puan) tarafından
Kocamla aram cok iyi zaten onada tavir yapiyolar ama iste kotu insan muamelesi gormem beni uzuyo ama artik takmiycam pisliklerinde bogulsunlar
tarafından
Muhattap olma takma canım kocanla iyiysen gerisi boş
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Canım madem kötü davranıyorlar seni kötü biliyorlar muhatap olma giderse eşin gitsin gördün. Evinde eşinle kapını kapat otur mesafe bazen iyidir

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 646 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,142 soru

12,407,290 cevap

44,664 kullanıcı

Kategoriler

...