0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

12 gün önce doğum yaptım kayinvalidem yanımdaydı hasta düştü sonrada bizim ev haline bulaştı çocuklarıma ve bna sezeryan anımı tek başıma hallettim, yatak bile sermedim 2 evladım daha var, o ağrılarla tek başıma savaştım, annem kendisine bulaşir korkusuyla yaklasmiyor çocuğum kuvezdeydi yeni kollarıma aldım ama durmuyor uyumuyor çok kötü bir psikolojiye girmişim Allah rızası için bna dua edin güc ve kuvvet diliyorum rabbimden çocuklarıma yetemiyorum sanki :(((( durup durup agliyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,241 puan) tarafından
Allah güç kuvvet versin canım yeni doğum yaptın bide üstüne hasta olmuşsunuz psikolojik olarak etkilenmen cok normal bir an önce atlatırsın inşallah 
(105 puan) tarafından
İnşallah canım benim
-Reklam-
0 oy
(122,448 puan) tarafından
postnatal depresyon geciyo ama delip geciyo allah yardimcin olsun destek sart☹️
(105 puan) tarafından
Destek sıfır işte:(((
0 oy
(775 puan) tarafından
Allah'ın izniyle bu günler geçecek güzel günler seni bekliyor bnde kndimi öyle avutuyordum daha oncelerde
(105 puan) tarafından
İnşallah bende öyle yapabilriim çok zorlanıyorum
(775 puan) tarafından
Ben emzirme ve bebeğe alışma konusunda çok sıkıntı yaşadım göğüslerim hep yara olmuştu emzirmk istemiyorum hiç uyanmasın istiyordum emzirmek için tabi yine sık sık emziriyorum çığlık çığlığa dişimi sıka sıka ne zamn altı aylik olacak diyordum şimdi 2 yasinda oğluşum su gibi geçti zamn
(105 puan) tarafından
Maşallah canım benimm dua et benim için olurmu
(775 puan) tarafından
İnşallah iyilesirsin en kısa zamanda olur ederim
0 oy
(902 puan) tarafından

Sizi tanımıyorum ama yetemiyorum lafını duyunca üzüldüm, gayet yeterlisiniz. Canınızı sıkmayın, bunlar geçici durumlar <3

(105 puan) tarafından
Yemiyorum derken diğer çocuğum 2 yaşında.. bebeğim durmuyor ve uyumuyir.diger çocuğa yemek yapmaya bile kalkamıyorum o anlamda söyledim canım..
(902 puan) tarafından
Anladım, canım. Başka kimse yok mu yemek yapacak falan biraz dinlenmeye ihtiyacın var gibi
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Rabbim güç kuvvet versin canım hasta olunca gerçekten çok zor oluyo :( ben bile 24 gün olduğu halde ağlıyorum bazen
(105 puan) tarafından
İnsan desteksiz olunca daha çok yıpranıyor yaninda bir destek istiyor :(((
(5,500 puan) tarafından
Öyle canım ben kimseyi istemedim daha çok strese girdiğim için senin küçük çocuğun olduğu için zor olur iyice Rabbim yardimcin olur inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
9 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ...... (840 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
8 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 237 göst.
0 oy
4 cevap 427 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde H.a.bal (184 puan) tarafından soruldu

403,967 soru

12,101,418 cevap

36,416 kullanıcı

...