0 oy
385 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (218 puan) tarafından
Deprem nöbetleri yine başladı ben 5 aylık hamileyim 11. Kattayım hamileliğim zaten çok ağır geçiyor başımı kaldıramıyorum bir de deprem eklendi üstüne Ya Rabbim sen kolaydan geçir yardımcımız ol ben kendimi geçtim karnımdaki doğmamış günahsız bebeğimi düşünüyorum deprem anında sakin kalmaya çalışıyorum ama ne fayda bu da can yani korkuyor nolucak böyle daha nereye kadar böyle devam edecek psikolojimiz alt üst oldu 1 yıldır saçlarımıza aklar düştü gerçekten geçen sene büyük depremde daha yeni 1 haftalık evliydim deprem oldu şimdi 5 aylık hamileyim deprem oluyor :(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah canım ya.... Rabbim beterinden korusun inşallah ❤️
(218 puan) tarafından
Amin canım amin insallah Allah razı olsun:(
-Reklam-
0 oy
(442 puan) tarafından
Biz kapıları kilitlemedik , deprem çantası hazırladık nolur nolmaz diye üst baş tedbirli yatıyoruz gerisi takdir ilahi benim iki tane kuzum var 5 ve 3 yaşında bir de karnımda eşime diyorum birşey olursa sen çocukları al kaç beni bekleme önce onları kurtar diyorum .
(218 puan) tarafından
Rabbim korusun inşallah bir daha göstermesin biz de hazırladık ama Insallah olmaz olursa Allah korusun çantaya nerede yetisicez  evden nasıl cikicaz:(
(442 puan) tarafından
Eşimde aynısını diyor cikabilecegimizi nereden biliyorsun hazırladın diyorsa ne bilim işte öyle umut ediyorsun
0 oy
tarafından
Ayniyiz benimde bir yıl içinde inan sayiwiz beyazım çıktı stresten bugün kar uyarisi verildi ya üst üste depremler başladı tam korktuğum gibi kızım 6 aylıktı o zaman şimdi bide 8 aylık hamileyim kapıda bir deprem çantası bide hastane çantası bekliyor Allah korusun bismillahillezi duasını oku 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Lütfen hayat üçgeni oluşturun evinizde. Hayat üçgeni çok önemli. Her daim yatağınızın yanında bir çanta bulundurun. Rabbim beterinden saklasın. Çok korkuyorum ben de. Allah'ım esirgesin. Allah her birinizi ailenize evlatlarına bağışlasın onları da sizlere amin. 
0 oy
(586 puan) tarafından
Canım benim rabbim yar ve yardımcımız olsun. Benim de geçen yıldan beri piskolojim bozuldu. Sık sık vücudum sallanmaya başladı. Bazen yatak titriyor bildiğin ben öyle hissediyorum uyanıyorum hatta ama bakıyorum deprem olmamış. Kaderde ne varsa o olur. Sebepler değişebilir ama ecel vakti değişmez. Bu düsturu tedbir bizden gerisi Rabbimizden. 
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Benim de eşim nöbette. İki çocuğum var yanıma aldım. Uyuyamıyorum valla. Gözümü kapatıyorum yok olmuyo
0 oy
(1,793 puan) tarafından

Cnm öncelikle geçmiş olsun.

Geçen sene büyük depremde bende 6 aylık hamileydim ve 3 yaşındaki oğlumla tek yakalandım ve yaptığım ilk şey hemen oğluma kapandım hayat üçgeni kurdum ve bol bol dua okudum Ayetel Kürsi bildiğim tüm duaları asla kalkmadim durduktan sonra hemen çantamı hazirlayip oğlumun birkaç kıyafetni koyup hemen indim aşağıya ve inanirmsn sanki evin içinde biri bana yardım ediyordu gibi hissediyodum Rabbime sığın dua et kacamayiz cnm.

Şuan iki oğlum var ve ben her akşam baş ucuma çantamı oğlumun biberon mamasını  yazmamı üstümü koyarım rabbim muhafaza birdaha olursa Rabbimin izniyle odadan başka odaya geçmeden üstümü giyip çantamı Alıp bı oğlumu kucağıma diğerinde elinden tutup ineyim diye .
Bu arada deprem duası var sürekli oku ben her akşam okuyorum
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Ben Hatay'da yaşadım o anları şimdi evliyim ve hamileyim ne kapı kilitliyorum ne de pijama giyebiliyorum uyku desen yanımdaki dönse sallanıyor zannediyorum evim zemin kat buna rağmen o merdivenlerin düşüşü gözümde canlanıyor rabbim bir daha yaşatmasın ama çok zor gerçekten 
0 oy
(11,571 puan) tarafından
6 Şubat depreminde 13 haftalık hamileydim. Şimdi kızım kucağımda. Ama hala etkisinden kurtulmuş değilim. Çok şükür ailemden bir kayıp olmadı ama insanların çektikleri acılara şahit oldum. Bebeğim doğduktan sonra da kozanda deprem oldu feci sallamıştı o da. Allah'ım beterinden korusun. Seni ne rahatlatıyorsa onu yap dua okumaksa dua oku, film izle. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Neslipep (880 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
17 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (719 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 311 göst.

405,631 soru

12,153,508 cevap

36,579 kullanıcı

...