Kızlar dün gün içeri saat 2 de yarın oğlumun doğum günü için temizlik yapmaya başladım tek başıma olduğum için erkenden temizleyeyim ikramşıklar en sona kalır dedim çevremiz falan gelecek 10 15 kişi olucaz 90 afet balon da şişireceğim şeritlere bağlayıp neyse ben temizlik yapıyorum tık hemen alt katta eltim aradı kızımı unuttum çok ses geliyor başka zaman yap diye bende ona elimden geldiği kadar sessiz olacağımı ama yapmam gerektiğini de söyledim tamam dedi
Bu arada oğlum doğduğu günden beri geceleri kapı çarpıyorlar ben 1 kere bile aramadım
Sabah 5 te çekiç sesi ile uyandık sabrettim sabrettim 1.5 saat oldu hala daha geliyor ve uyuyamıyoruz hiçbirimiz sesten mesaj attım çok ses geliyor diye ki sabaha karşı saat 5 yani sonra tabi eşim bağırdı çağırdı gitti abisinin kapısına ne yapıyorsun sen bu saatte diye neymiş banyonun suyu patlamış iyi de abi ayıptır günahtır ya vanayı kapat yarın sabah kalk yap birde eltim utanmadan demez mi ne yapalım boru patladı
Şimdi size soruyorum bu durumda kim haklı çıldırmama ramak kaldı zaten oğlum son zamanlarda uyku düzeni kaçtı gitti tam uyuyor dedim bu çıktı başıma birde vana kapatmak bu kadar zor olmamalı
Birde saygı duymadıkları yerde saygı beklenmesi bana aşırı saçma geliyor
Şuan bütün apartman ayağa kalktı uyandı ve bunların borusunu bekliyoruz