Bende giymedim ama Kendim istemedim
Ben kaçarak evlenmedim görücü usulüydü eşime çok masrafım olmadı ama masraflar çok battı gözüne düşün gelinlik bindallı ikisini 3.500 tl ye almıştık ama istemedi bana beyaz bir kıyafet giy yeter diyordu bende sana yük olmadım ama gelinlik istiyorum dedim hatta ananemide yanına almıştı ananem dedi oğlanın belki parası yok niye şey yapıyorsun dedim ben ona borç harç yaptırtmadım çeyizimide kendim aldım evlilik istiyorsa gelinlik giydirecek hatırlıyorum ananem elinde oklavayla kovalamıştı beni eşim akraba değil ama nişanlandıktan sonra birkaç kişiyle istişare sonucu 3 defa dışarı çıkabilmeme izin verildi oda 3 saat idi yani eşimi tam tanımak nasip olmadı birde annem ben kızıma güveniyorum ama evli değilsiniz çevremdede örnekleri var imam nikahını nikahtan bir gün önce isterim dedi yani çok birbirimize ısınık değildik evin %90 ını ben ve annemler dizmişti düşünün 2021 senesinde gelinlik bindallı dahil 37 bin tl borç çıkmıştı ikimizde düğün istemedik zaten pandemiydi ha bu arada oturduğumuz ev 3+1 kiradayız ama her odası dolu doludur benim senelerce biriktirdiğim çeyiz eşiminkini belki 10 a katlar kimse yardım etmedi onlardan takı takanda olmadı 100 tl taktılar hep bizdende hep çeyrekler takıldı birde annem ekstradan inci kolye taktı nikahtaki takılsrı bozdursak borcu kapamazdı yani varın siz düşünün gerisini bizden 14 tane çeyrwk takıldı bana eşimede 2000 tl takılmış birde gram altın ha düğün yapsaydık ve korona olnasaydı belki rezillik çıkardı ama takılan takılardan daha fazla kaldırırdık dedim gerek yok ananem eşimin nişanlıyken terk etmesini istemiyordu beni çünkü 3 defa dışarı çıkmışız benim adım çıkmış oğlanla gezdi tozdu diye dedim çıkarsa çıktı dellendirme beni nişanı atarım dedim o namussuzlukla anılırız diye elalemden korktu gelinliğime karşı çıktı ama direttim aldım ve gerçekten hem güzel hemde fiyatı olması gerekenden çok uyguna giydim gelinliğimi
Hayalimdeki gelinlik bu biraz önce eşime attım alalım istiyorsan dedi ama şimbi alsam sadece foto çekilecez bana kiralamak daha mantıklı geliyor gelinlik kiralamak ne kadar şimdi
1,493,312 soru
24,399,515 cevap
350,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın