0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
14 günlük olduk sariligimiz vardı fototerapi aldık fototerapiden sonra o uyuyan oğlan gitti sürekli meme isteyen oğlan geldi tabi sikayetci değilim ama sabah uyanfi saatlerce memede kaldı bir sagi verdim bir solu verdim zaten uçları berbat olmuş artık acıya dayanamadım memeden çektim emzik verdim ağzına uyuttum :( sizce yanlış mı yaptım neden sürekli meme de doymuyor mudur ama bezlerini sayıyorum hem kakasını hemde çişini gayet güzel yapıyor kakası böyle hardal sarısı pütürlü cisi önce koyuydu şimdi daha açık olmuş rengi doyduguna sanki eminim ama bir bebek neden sürekli emmek ister şimdide vicdanım sızlıyor emziği verdim uyuttum diye ya karnı acsa kıyamam ben ona ama memelerimin uçlarında hal kalmadı artık 

9 Cevaplar

0 oy
(29,527 puan) tarafından

Doymasi lazim 

Daha cok küçük  sen  bol bol emzir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emmesi daha iyi canim sevinmelisin emdikcede sutun fazlalasir zaten  bide krem al cocugu yarida kesme emerken yazik 
(738 puan) tarafından
Krem aldım canım ama içime sinmiyor emmek isteyince siliyorum bir işe yaramıyor çünkü sürekli emmek istiyor uykuya da ihtiyacı var
tarafından
Ama acda olmaz ki bi saglik ocagina danis eniyi kuzum ikinizede yazik valla
0 oy
(135,940 puan) tarafından
Cok iyi emsin sık sık sutun artar 
0 oy
(278 puan) tarafından
Canim gazi olan bebekde emeek ister
(738 puan) tarafından
Emdikce alttan bırakıyor zaten gazdan mıdır ki
(278 puan) tarafından
Evet canim gazi vardir ama 1 aylik olana kadr sk sk emzir sen masaj falan yap karnina bu haftadan sonra baslar gaz
0 oy
(659 puan) tarafından
Benim oglanda oyleydi cnm belki memeye duskun bir bebektir biz 3 aylik olduk hala oyleyiz bide uzun emesinin sebebi cenesi yoruluyor dinlene dinlene iciyor 
(659 puan) tarafından
Suan sende kendimi goruyorum desem inanirmisin balim :) ayni bizde ilk zamanlar sarilik yuzunden fizyo terapi gorduk bizde kucuk tuk  insanlar cok kucuk bu diyodu simdi maşallah oglusum gün gun gelisyor sende boşver emsin evet goguslerin aciyor olabilir ama sabir et emin ol o emdikçe senin gogusler daha cabuk iglesecek benim oglanin 1 bucuk saat emdiği günü bilirim bn simdi de ayni afacan sana tavsiyem emzige fazla alistirma bn yaptim pismanim oglum 2 gundur memeyi red ediyor emzik istiyor
(738 puan) tarafından
4 saat emdi dört saat düşünsene bir de uykusuzum arada bir dalıp gidiyorum hahahah valla bu hiç buyumeyecek gibi geliyo iki haftada biraz da olsa büyümesi gerekmez miydi yok anam daha küçücük ben 24 kilo aldım hamilelikte bir tosuncuk bekliyodum ama küçücük bir paşa geldi sağlıklı olsun da ama azcik kilo alsa üstünü değiştirmeye korkuyorum o kadar küçükki
(659 puan) tarafından
Anlayabiliyorum balim seni benim oglanda baya kucuktu 3 kilo 100 gram dogdu ama sanki 2 kilo gibiydi 40 im ciktiktan sonra gun gun kilo almaya basladi sende sabir et buyuyecek ben sunu dusunurdum hep acaba ogluma kiyafetler kuçulecekmi diyr hastane cikislari bile buyuk geliyordu simdi kucuklerimizi toplar olduk :) darisi size inslh adinu ne koydun oglunun bakalim senin doguma gittigin zamani hatirliyom post acmistin galiba
(738 puan) tarafından
Ufuk egehan koyduk :)
(659 puan) tarafından
Oy maşalah mink paşaya saglikli salih hayirli bir evlat olsun inslh sende sabir et canim oyle bebekler daha guzel gelisiyor simdi sana oyle geliyor saglik ocagina 1 aylik asi yapmaya gidersen tartarlar o zmn gorursun kilo almistir :)
0 oy
tarafından
Ayyy aynı benim kız bu 21 günlük önceden emzirmek için uyandıramadıgım kız gitti uyumayan sürekli aglayan kız geldi sürekli emmek istiyor doydugundan emin oldugumda bende çekiyorum bez sayısından anlaşılırmış doydugu günde 8 i geçkin bez degiştiriyorum emzik veriyorum bende gazınıda çıkartıyor niye aglıyor bilöiyorum kolik olmasından şüpeleniyorum gögüs ucun içinde lansinoh tavsiye ederim hemen yarayı geçiriyor
(738 puan) tarafından
Aldım sonra hemen sildigim için fayda etmedi onun dışında lanolin artı garmastan pomat aldım zeytinyagi sürdüm benim meme ucum yok içe çökük ondan çok kötü yara oldu
tarafından
Kremi sürünce bi 15 dakika gögüsünü açıp bırak emsin canım geçer Allahın izni ile ben öyle yaptım kızı emzirmeden sildim bende
0 oy
tarafından
Acligindan değil senin korkunun dolayı kendisini güvende hissediyor O yüzden emmek istiyor bir de Sancisi olduğundan dolayı sakinlestiriyor kendisini her firsat da emzir doymuyor diye sil aklindan canim
0 oy
tarafından
Yara için once kremi bi gogsune sür onu emzirme 4 5 saat diğerini ver sadece sonra diğerini aynı yap benim bu şekilde iyilesti
0 oy
tarafından
Canım yeni doğan bebeklerin ceneleri kuvvetli olmaz oyuzden cok az emerler tam doymazlar oyuzden sürekli emmek isterler bol bol emzir 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde GamzeDerin (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 97 göst.
28 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alis44 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.

412,675 soru

12,424,339 cevap

45,396 kullanıcı

Kategoriler

...