0 oy
656 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (658 puan) tarafından

Çok yalnızım kızlar doğru düzgün arkadaşım komşum yok herkesle de anlaşamayan biriyim oyuzden 1 tane arkadaşım var çünkü herkesin fikirlerine saygı duyamıyorum aslında dilime kilit duygularımı hapse demiyorum

image

bu yüzden sanırım herkesin istediği gibi biri değilim adaletsizliğe gelemiyorum :) 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde arkadaş yok gerek de yok sanki o kadar kazık yiyor ki insan kimseye güven yok afiyet olsun :)
(658 puan) tarafından
Kız ben 27 yaşıma giricem hala ergenligi atlayamadım galiba :D heralde büyüdüğüm evde derdimi anlatacak kimsem olmadığı için hep birilerine güvenmeye çalışıyorum ve çok çabuk güvenirim kolay kolay arkadaşlık kuramam ama :)
tarafından
:)))  ya arkadaşlık kurarım ben aslında çok da iyidir arkadaslign derler ama  genelde dürüstlük yok  bende çabuk guvenirim ama anlatilcak sır yok artık sır dediğin sen ve Allah arasında olmalı o kadar iyi anladimki bunu yaş 22
(658 puan) tarafından
Gerçekten öyle insanlar bunu gelir önüne atar yem gibi ama ben akıllanamiyorumki illa o insanla iletişimimi koparmam gerekiyor anlatmamam için eşine bile sırrını vermiceksin bu devirde
tarafından
Eş dost bir yerde inan hepsi yalan oluyo
(658 puan) tarafından
Aynen ne diyim cnm artık kime guvenecegimi şaşırdım Allah var gam yok çok şükür
-Reklam-
0 oy
(2,179 puan) tarafından

Ben iyi vede kotu huylu insanla anlaşırım:D

(658 puan) tarafından
Bende anlasıyorum ama uyum sağlayamıyor um kötü insanlara biriktirip patlayabilir oyuzden uzak kalıyorum:)
(2,179 puan) tarafından
Ola bilir
0 oy
tarafından
Fazla insanla arkadaş olabilen birine güven olmaz olmaz zaten, kendi adıma konuşayım ben güvenmem. Arkadaş dost dediğin 1 2  en fazla 3 tane olur. 

Afiyet olsun bizde birazdan yemek yiyeceğiz.. 
(658 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm beraber olsun insAllah
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Bende yalnızlıktan ölcem bir oğlum var dört aylık ona sarılıyorum napimm 
(658 puan) tarafından
Ya şöyle bazen birşey alayım desem cimriligi tutuyor bazen de diyor sen kendine ne ihtiyacın varsa al ben kendime almıyorum diyor çok sıkıntı çektiğimiz için zamanında şimdi elim gitmiyor diyo Allah var herzaman dolabını doldurur boş birakmaaz ama beni duygusal anlamda aç bırakıyor
(1,115 puan) tarafından
O herkeste var duygusal açlık.
(658 puan) tarafından
Dimi insan halbuki ne hayallerle evleniyor bazen bakıyorum eşim dünya iyisi çok güzel davraniyor canım cicim birtanem sonra bir bakıyorum ters davranıyor neden acaba
(1,115 puan) tarafından
Kusura bakma belki eşin için öyle düşünmezsin ama erkekler m*l da o yüzden öyleler ben sinir oluyorum:d
(658 puan) tarafından
Ahahha :D valla erkekler düz bakıyor çünkü herşeye oyuzden beynimizin içini anlayamazlar ince ruhlu olmak gerek
0 oy
(2,384 puan) tarafından

Şuan  anlik böyle  afiyet olsun image

(2,384 puan) tarafından
6 bucuk bu ayın 7 sinde 7 aylık olacak canım seninki kaç aylık
(658 puan) tarafından
MasAllah canm benimkinin daha 40 i çıkmadı 32 günlük :) 3030 gram doğdu 10 gün kuvezde kaldı 14 güne kadar 2960 gramdi hiç kilo almadı şuan daha 3600 olmuş :) ilk kızım 1 ayda 4500 gramaa çıkmıştı çok üzülüyorum ikinci kızım küçük kaldı :)
(2,384 puan) tarafından
Allah  bağışlasın  alır kilo sık sık emzir  canım
(658 puan) tarafından
Emziriyorum cnm insAllah senin bez sayın ne zaman düşmeye başladı günde 10 tane bez gidiyor bize :D
(2,384 puan) tarafından
Hiç saymadim :)))
0 oy
tarafından
Yââ en sevdiğim kurabiye afiyet olsun 
(658 puan) tarafından
Rica ederim canım ♥️sen hocamisin dini paylasimlarin çok var acaba ben kalbim çok insanlara katılaşmış nasıl kurtulucam bundan :) şuan lohusayim namazda kilamiyorum
tarafından
Galiba hocayım :D evlenmeden 3yıl Kur'ân kursu öğreticiliği yaptım şimdi de haftada bir tâlim dersine giriyorum. Yâ Hâlim zikrini çekebilirsin yumuşak huylu şevkatli olursun❤️⭐
(658 puan) tarafından
Çok sağol canım♥️ birde eşim bazen çok iyi huylu canım cicim falan konuşur her istediğimi yapar bazende çok sınırlı agresif oluyor onun için ne yapabilirim canim bende çok isterdim böyle kuran kurslarına gideyim kuran üzerine buyuyeyim ama babam göndermedi sadece camiye gidebildim  :)
tarafından
Yâ benim de babam göndermedi annem ama Allâh Râzî olsun kendi götürdü:) dilersen wp grubumuz var günlük zikir linkini atarım özelden. Ama eşin günlük stresten dolayı bazen agresif olabiliyordur. Öyle sinirli olduğu zamanlar;

ِالَّذِي  خَلاَقَنيِ فَهُوَ يَهْدِين
Ellezii halaaganii fe hüve yehdiiiin
Beni yaratan ve yol gösteren O'dur. (70kere)
(658 puan) tarafından
Sağol cnmevet ondanda olabilir ama bir haftadır üstünde huzursuzluk vardı saçma sapan şeylere sinirleniyor du normalde konuştuğumuz kkonulara bile bugün kavanoz kırıldı gözüme giriyordu cam az kalsın  yemeğim hep çöp oldu girmek isterim gruba ama önce eşime danışayım özelden yazarım olurmu şimdi burası internet ortamı olduğu için belki kabul etmeye bilir :) peki cemaate baglimisin canm sen yoksa kadınlarla aranızdami zikir grubunuz var bende bir ara arkadaşımın fetih Yasin grubuna girmistim
0 oy
(1,925 puan) tarafından

Aman boşver bacım bende öyleyim binada tek bir komşum var onunda 2 küçük çocugu kaynana kayınpederi hep birlikte yaşıyolar doğru düzgün görüşemiyoruz onun dışında arkadaşım vs yok herkes evli evinde köyünde kendi hâlinde bende 8 aylık hamileyim bende kendi halindeyim evde takılıyorum öyle kafama göre tek yakın arkadaşım dostum sırdaşım eşim onunla yapıyorum herşeyi :D

(658 puan) tarafından
Sana yemin ederim benim eşimde aynısını dedi dünde dedim hatta sen bana dedin kimseye şoförlük yapmam gelmek isteyen gelsin dedin kimse çagırsa gitmem dedin dedim o şartla ben sana aldırdım bu arabayı diye bana kelime olarak ne kullandı biliyormusun öyle söyledim diye öylemi yapmam lazım yemin mi ettim Kur'an'a elmi bastım diyor şimdi ben ne diyim bu adama birde benle tartışıyor onalr şöyle böyle deyince onlar dışarda beni ilgilendirmez beni benim evim ilgilendirir diyor bana onların söyledikleri zoruma gitmiyor senin söylediklerin bana batıyor diyo bugunde konusmuyoruz ne bilim cnm artık okada yoruldum ki olmayana şeylerden tartışıyoruz yani normaldede söylerim hiç kavga etmez hak verir ama bu birinin gözüydü kim bilmiyorum ama
(1,925 puan) tarafından
Benimki benimle kavga etmeyi asla göze alamaz ama sizin üzerinizde ya nazar var ya başka bişey çünkü senin lafın ona batıyorsa eğer bu hiç normal değil annemle babamda bir zamanlar böyle oldular annemin her dediği babama batıyordu sürekli anlaşamamazlık sürekli kavga megerse alt komşu bizim eve domuz yagı dökmüş annemle babamı ayırmak için muskalar falan yapmış pslik kadın
(658 puan) tarafından
Canim bilmiyorum kimsenin günahını alamam ama bir ara yatağımın altını çektim yeni hamileydim ozaman böyle yatagimin altında el yapışan suyla gitmeyen birşey vardı yağ desen değil böyle reçel gibi ama reçel değildi yapış yapisti onu sildim falan hala onu çözemedim neden olur Allah ıslah etsin öyle insanları benim evime öyle girip çıkan yok cnm o ara sadece 1 eltim geldi onunda günahını almak istemiyorum
(1,925 puan) tarafından
Sirkeli suyla yarın bidaha sil detaylı bir şekilde başka türlü gitmez eğer oysa o degilsede nazar varsa nazarda gidiyor sirkeli suyla silince birde bakara suresini aç evin içinde
(658 puan) tarafından
Oyle yapicam canm ama hala çözemedim o neydi bilmiyorum silerim yarın insAllah kızım yatar bu gece erkenden silerim :) büyük kızım uyumuyor bazen gece baya geç kalıyorum evi temizlemek icin
0 oy
tarafından
Karşılık bekledıgın herşeyde üzülen sen olursun :) 
(658 puan) tarafından
Evet öyle ama karşımdaki insan kendini en yakinimmis gibi tarifledigi için bu sıkıntıyı yaşıyorum insanalrin yaptıklarıyla ne yazikki konuştukları aynı degil
tarafından
İşte bu beklentı sen yap bekleme en ufak bırsey yapınca mutlu olursu  . Senınkıde çıkar ılıskısı olur o zaman. Yanlıs anlama asla kendını enayi yapma. Ama senın kadar değer vermedıgınj düşünüyorsan hep fazlasınj bekledıgın anlamına gelır   .. Bazı insanların yapabılırlıgı vardır. Örn benım komşum pasta börek yapar bana verırdj ben yapamazdım kızına komsuma hedıye alırdjm. Ben doğum yaptım kazan kazan yemek yaptı örn. O doğum yaptı poşetlerle gıttım. Hanı yapılabılıtlık var bırbırımızdrn bırsey beklemedım elımızden gelenı yaptık böylece 7 yıllık arkadaş olduk
(658 puan) tarafından
Evet bende böyle düşünüyorum ama diyorum bazen bir insandan insan hicmi birşey görmez yani birşeyde istemiyorum insanıenayi yerine koymasinlar yeter yoksa sonsuz verenn biriyim bir insan yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kazinca zoruma gidiyor misal o kadar iyi anlattığım bir eltim vardı eşim 1 ay gurbete gitti ne aradı ne sordu ben defalarca aradım telefonlarimi açmadı sonra eşim gelmeden 2 gün önce aradı kusra bakma kuran okuyorum kimsenin telefonunu açmadım dedi herneyse geçen günde paylaşmış insan bir insanı aramiyorsa konuşmak istemiyordur konuşmak istediğine vakit bulur arar onu geçtim büyük kaynimin eşiyle ikisi benimle defalarca alay ettiler sonra salağa yatti ben dile ggetirince sonra kayinpederim bundan bilezik aldı bana taktı sonra geri aldı düğünümde sonra defalarca bana kimin kolumdan girdi çıktıysa çokluğundan çocuğundan çıksın dedi dile getirince ben sana dememisim diyor yapıp yapıp yapmadım diyorlar şimdide eşim onlar için benimle tartıştı konuşmuyoruz düşün onlarla birlik oturduk 6 ay burnumdan geldi yine ben gittim doğum yaptı görmeye eşim gitmiyordu bir sürü şey götürdüm eşim almiyordu şimdi ben kötü oldum
tarafından
Mesele eltıyse ondan arkadaş olmaz zaten bacı yapma ;)
(658 puan) tarafından
Dogrudur cnm eşim en başından beri diyordu inanmıyordum yok diyordum defalarca kazık attı yine barıştım işin garip yanı eşiyle sorun yaşasalar bana söylüyor konuşuyorum eşiyle hatta çocukları biryere goturmuyor diye defalarca eşimle ben kizdik Eşine ama diğer eltim bana kavgada bile soylenmeyecek birşey söyledi ve o duydu bunu dalagaya vurdu bende dedim niye bozmasın hani yalnis konuşuyor oda diyor beni ilgilendirmez diğer eltilerim hep onun için laf söylediğinde hep arkasını tutardım ne yazikki o öyle degilmis
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Isyerindeyim çalışıyorum.afiyet olsun az insan çok huzur 
(658 puan) tarafından
Sağol canm gel beraber olsun
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Evin her tarafı her yerde ama elektrik gitti oturdum kaldım
(658 puan) tarafından
Gelince yaparsın artık cnm :)
0 oy
(1,521 puan) tarafından

image

benimde yok arkadaş ortamim 5ten sonra geliyor ve hafta sonu daimi kankam var :D kocistopatiskom
(658 puan) tarafından
Bende öyle istiyorum olsun ama fesatlık yapan insanlar var bu ara tabi benim eşim düşünmesi lazım kimse suçlu degilde
0 oy
tarafından
Afiyet olsun sarma sardım oturuyorum yarın pişircem...az insan çok huzur kafasındayim bende hem ne demişler kaliteli bir yalnızlık kuru kalabalıktan iyidir;))
tarafından
Öyle mi dersin seni terk ediyorum sjsjsj
(658 puan) tarafından
Doğru haklısın ben hep yalnız kalmaya mahkumum heralde :) hapistekiler kader mahkumu benimde cezamı yakınlarım kesti bende kendimi hapsettim :)
tarafından
Silemezsin sen beni yavaş ol bakim sjsjsjs
tarafından
Sen kim ben tanimiyo
0 oy
(5,225 puan) tarafından
Bende çok sevmem ama ilk okul birtane lise bitane üniversiteden bitane ve bi komşum var onunla arkadaşım ben secerim kafama yatarsa devam yoksa orda nokta koyarim 
(658 puan) tarafından
Bende oyleyim cnm dürüst olmayan insanlarla arkadaş kalamiyorum sürekli sorun yaşıyorum
(5,225 puan) tarafından
Oylé kuzum kafa dengi olmasa olmaz
0 oy
(8,937 puan) tarafından
Benimde yok farklı şehire gelin olduğumdan arkadaslarim hep kaldı bu şehirde bulamadım kafa dengime göre kimse afiyet olsun yanlizlik yanlış insanlarla olmaktan daha iyidir:)
(658 puan) tarafından
Doğru canm Allah yardımcın olsun zor insanın yakinlarindan uzak olması ama bende herkese yakınım ama sanki onlar dünyanın bir ucunda :)
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Valla ben hayatımdan gereksizleri çıkardım canim şimdi çok mutluyum insan daha huzurlu oluyorafiyet olsun canım bende çay içiyom bebelerim evi alt üst etmiş onları izliyom
(658 puan) tarafından
Benimde öyle gündüz sil şupur akşam çöp ev bir tane 3 buçuk yaşında kızım var küçük kızım 32 günlük :)
(1,845 puan) tarafından
Oyy şimdi o küçüğü büyüsün sen gör canım dün telefonla konuştum iki dakka arkamı döndüm heryeri kek yapmış çekmeceden çıkartıp artık büyüyünce beraber yaramazlıklari başlayacak

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 467 göst.
5 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde 123elif123 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
29 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 289 göst.
26 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde -srn- (13,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyye123 (37 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,679 soru

23,696,612 cevap

311,393 kullanıcı

...