0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar buğday tenliyim fondöten ve parfüm onerirmisiniz birde kızlar fondöten sürünce puturluk oluyor biraz ve güzel kapatmiyor gibi

8 Cevaplar

0 oy
(4,688 puan) tarafından
Ben rimmel London fondöten kullanıyorum cilt tipine uygunu olani al canım yağlı kuru ve karma var. Puturluk ise baz kullanman gerekiyor fondöten sürmeden 10 dakika önce baz sürersen fondöten çok güzel oluyor 
tarafından
Cilt tipim yagliydi ama bu ara kuru hissediyorum sürekli bı puturluk oluyor suratımda
(4,688 puan) tarafından
Havalardan dolayıdır canim. Bunun kırmız kapaklısi uyar bende onu kullanıyorum kalıcılığı guzel. Birde baz alırsan o puturluk olmaz
tarafından
Tamam canim teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(8,048 puan) tarafından

image

bunu kullanıyorum memnunum putur olmasin diye de süngeri hafif ıslatiyorum oyle sürüyorum güzel duruyor
tarafından
Bnde ıslatıyorum ama gene çok beğenmiyorum cnim duruşunu fondöten le alakalı sanirsam
(8,048 puan) tarafından
Baz sür o da etki eder duruşa
tarafından
Bakayım cnim çok sagol
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Note kullanıyorum ben 01 çok güzel duruyor yüzümde bide gratiste bı tane marka wet wild yeni aldım oda çok güzel duruyor

Pütür durmaması için de altina bolca nemlendirici sür

Parfüm olarak ta öyle marka falan almam o an hoşuma giden bı koku olur fark etmez alırım 
tarafından
Teşekkür ederim canım bakacağım
(1,984 puan) tarafından
Note al canım pişman olmazsın bende bazen note kullanıyorum ama ben çok açık tenliyim en açığı bile koyu geliyor ama yapıları çok güzel note fondötenlerin ben detox fondötenini alıyorum tavsiye ederim bende
0 oy
(5,327 puan) tarafından
tarafından
Teşekkür ederim bakayım hemen :)
0 oy
(448 puan) tarafından

Konudan alakasız postuna bir şey sorabilir miyim :) yoksa bende ayrı bir post açmak durumunda kalacaktım fondötenle ilgili 

Kızlar ya gören cevaplarsa sevinirim fondötenlerin tarihi geçer mi yani son kullanma tarihi var mı evde çok güzel fondötenlerim var ama hepsi neredeyse dolu ve 2-3 yıldır duruyor bir şey olur mu 

(448 puan) tarafından
Yok paketli değiller ayy şimdi gördüm 12M yazıyor arkada bir yerde şişe üzerinde şimdi onu kullanamam mıı
(1,521 puan) tarafından
Acmadiysan hiç oksitlenme olmaz kullanabilirsin kuzum ♥️
(448 puan) tarafından
Yani şöyle mesela bohçaya almıştık 2 yıl önce oda iyisi yani kötü de değil bir yada iki defa kullanmışımdır ağzı falan kapalı açık değildi
(1,521 puan) tarafından
Kullanılmış oluyor yani kuzum hava aldığı için sıkıntı olabilir
(448 puan) tarafından
Genelde sık kullanan biri değilim ama üzüldüm şimdi de bir düğünlerde kullanırdım mecbur atarım heralde cildime kötü etki eder korkarım sağol canım
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Note kullaniyorum ben çok kusursuz duruyor altına da nemlendirici ve makyaj bazı kullanıyorum ♥️ parfüm de Avon İncandessence 
tarafından
Note ağırlıklı ama hangisi canım note bı sürü çeşidi var
(1,521 puan) tarafından
Dur atayım balım ♥️ bu bendeki https://ty.gl/lsolpc7yzm
tarafından
Teşekkür ederim canım bugday tene 01 olur değil mi k.bkma çok soru sordum
(1,521 puan) tarafından
Yok estağfurullah kuzum ♥️ evet bende 01 kullanıyorum ♥️
tarafından
Tamam canim teşekkür ederim
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Her marka her cilde aynı etkiyi yapmaz. Her parfüm de herkeste aynı kokmaz :) deneme yanılmayla doğruyu bulursun sadece
tarafından
Alıp deneyeceğim o halde inşallah tuttururum cildime uygun olanı
(8,048 puan) tarafından
Parfüm kokusunda aynen geçen yengem ben kuzenim aynı erkek parfümü sıktık bende sanki kadın parfümü gibi çiçeksi koktu yengemde tamamen baharatlı tam erkek kokusu oldu kuzenim de normal şişedeki esas kokusu oldu evdeki herkese koklattik herkes farklı parfüm sıktığımızı sandı :D
tarafından
Evet canım öyle oluyor bana olan başkasına olmuyabiliyor gidip begendigimi alayım:)
0 oy
(440 puan) tarafından
hafif ama kapatici istiyorsaniz Missha bb krem. Nars, Clinique, Estee lauder çok iyi. estee lauder günlük ağir ola bilir. parfum de nasıl sevdiğinize bağlı ağır mı, çiceksi mi, fresh mi
tarafından
Sağol canim fresh ve çiçek severim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 142 göst.
0 oy
5 cevap 115 göst.
18 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Onlygirl (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 75 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde M. Nur (848 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.

413,351 soru

12,444,863 cevap

46,127 kullanıcı

Kategoriler

...