0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (4,569 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar bi tanıdığım abla var durumu yok. Bebeği 5-6 aylık giydirecek zıbını yok. Elinizde çocuk kıyafetleri ama özellikle de zıbın olan var mı. Bebek uyuuzz hastalığına yakalanmış sürekli kıyafet değişmesi lazım kadında 3 parça kıyafet var kükürt değdiği için kıyafetleri kullanılmıcak hale gelmiş. 3 5 demeden yardım edebilirsiniz. Sizde yoksa çevrenizde illa ki vardır baza altında kullanılmayan kıyafetler İçinden gelen bez ıslak mendil de gönderebilir. Para kabul etmiyor

Sadece bez ıslak mendil ve zıbın. Gerçekten ihtiyacı var yardım etmek isterseniz ya buraya yada özelden adresini bırakırım göndermek isteyen gönderir. Gönderen den Allah razı olsun. 

Zıbınlar bu hale gelmiş ilaçtan dolayı 

image

notu ile kapatıldı: Yasak post

2 Cevaplar

0 oy
(3,571 puan) tarafından
Post çıksın inş gören olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zıbın bu sekildemi canım 
(4,569 puan) tarafından
Evet  bu halfeymiş zıbınları
tarafından
Yok canım bu şekilde zıbın mi lazım ben kızımın kıyafetlerini hep verdim ama kız mı bebek bı bakicam yine
tarafından
Ya çocuklarım hepsi buyufu küçük olsa net yollardim dagittik
(4,569 puan) tarafından
Erkek ama kız erkek fark etmez herhalde alta giyiliyor sonuçta
(4,569 puan) tarafından
Valla benim de 1 kızım var ikinciyi düşünüyoruz bu aralar o yüzden göndermedim ama farklı şekilde yardımcı oldum ben

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 467 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde sevgisutcu (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 365 göst.
30 Haziran 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 1,004 göst.
8 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 180 göst.
24 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 252525 (250 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,733 soru

24,536,435 cevap

360,251 kullanıcı

...