Ben ozelde muayene oluyorum. Doktorum bebekte sorun olduğunu görünce direk devlete perinatoloji bölümüne sevk etti beni. İki doktor vardı. İlk girdiğim.doktor beni ağlatma derecesine getirdi randevun yokmu çık çık.sana diyorum diye bağırdı hocam bir dinleyin dedim.yine bağırıp aşağlayarak cvp verip beni resmen kovdu. Bir tane de bayan perinatoloji doktoru vardı korka çekine girdim içeri oda kovar sandım. Çok vicdanlı merhametli bir bayandı. Direk ben derdimi anlatınca seni alırım bakarım ama beklersen dedi. Tabiki beklerim dedim. Muayene etti. Bana haftaya tekrar gel dedi yeşil alan açmadıgim halde beni takipli hastası yaptı kağıtta yazdı haftada iki kez gel randevu almana gerek yok dedi.devlet hastanesi ama özelden daha iyi bir muamele gördüm. Ne sorsam cvpladi. Benim moralimin bozulduğunu fark edince hemen moral verdi. Beni teseli etti. Çok iyi bir insan bebeğimde sağlık sorunları çıktı. Bu gün son kontrolüm vardı orda beni dualarla uğurladi. Hayırlı doğumların olsun. Sağ Salim kucağına alırsın inşallah dedi. Hadi bak bizden de kurtuldun dedi. 1 ay boyunca beni sıkı takibe alıp her hafta ilgilendi. Önce Allah'ın sonra Onun yazdığı ilaçlar sayesinde gelişimi durmuş 32 hafta da kalan bebeğimin gelişimi başladı. Ayak parmakları yapışık demişti ben özelde sezeryan olucam. Normal işitme testine böbregini göstermeye bu hastaneye mi gelirsin dedi evet dedim. Gelirseniz buraya bebeği getir bana göster ayağını merak ediyorum dedi. Bana bu kadar iyi şefkatli yaklaştı doktor değilde bir abla olarak gördüm onu resmen doğumdan sonra yeniden gittmek istiyorum hediye olarak ne alsam sadece bana değil bir çok kişiye merhametli davranan bir doktor randevusuz geleni yan oda kovarken o kendi randevu verip bakıyor du. Kupa bardak yaptıralım eşim diyor. Ama hafif gelir başka ne ala bilirim