Anladım ki hiçbir insan 2. Bir şansı asla hak etmez bebeğim 7 günlükken beni aldattığını öğrendim o zaman beni bebğimle tehdit etmişti lohusa psikolojisi ile ***** gibi inanmıştım korkmuştum şimdi 1 yaşında bugün aşı oldu eşim aşı karşıtı bir birey doktor karşıtı neyse çıktık kadın doğumda randevum vardı daha yarım saat var randevuya ortalığı ayağa kaldırdı rezil etti beni neymiş sıra bekliyor diye önceden sevgiliyken böyle biri değildi
( hamile değilim) şimdi kadın doğum diyince demeyin bu adama ikinci çocuk mu yapılır diye değilim yapışmaz da zaten.
Eve geldik bir daha benden habersiz bu çocuğa bir şey yaptırma yaptırırsan sonucuna katlanırsın dedi dedim ne demek istiyoraun açık açık söyle ne sonucu neye katlanacak mışım demez mi ne algılarsan o
Dedim sen bana sordun mu kredi çekerken o parayı kumarda batırınca eksiğin mi var evde dedi
Ha evet yok ama geçen 12 36 ay gelişim kitabı gösterdim oğlum için şuan alamam dedi
Sorun şu ki yine beni evladımla vurdu bir daha bişey yaptır bu çocuğu ölsen dahi göremezsin dedi
Nefret ediyorum bu adamdan böyle bir adam olduğunu evlenmeden belli etse evlenir miydim hiç allah belamı versin böyle bir adamla evlendiğim için