Ortada birşey yokken bile kendi kendimi mutsuz ediyorum önceden söylenen şeyleri kafama takıyorum gidip eşimle kavga ediyorum ona da surat asıyorum ortada birşey olsa da olmazsa da surat asıyorum mutsuz oluyorum durduk yere ağlıyorum normalde eşime asla küs kalan biri değilim ama 3 gündür eşimle konuşmak istemiyorum çünkü bana vurdu ben çok üstüne gittim bana vurdu hemen ardından gelip sarıldı Özür diledi ben konuşmadım işe gitti sabahından aradı ben seni çok seviyorum dedi bak sen arası çok sevmiyor msn sen bile bazen arasa kızıyorsun dedi vuruyorsun dedi bende tokat atmıyorum götüne vuruyorum hafif sen bana vurdun dedim özür diledi kaç defa eşyalarımı topladim babamın evine gidecektim izin vermedi çok tuhafım ona karşı içimden hiç konuşmak gelmiyor gece işten geliyor gelince ben hemen gidip yatağıma uyuyorum gelip sarılıyor öpüyor ama bana yaklaşmasını bile istemiyorum annem evde değil ben Mersin'de oturuyorum annem Adana'ya teyzemin evine gitmiş cuma günü gelecek gelir gelmez anneme gideceğim ev üstüme üstüme geliyor ruh gibiyim