0 oy
275 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,624 puan) tarafından

Ayri ayri acmak istemedim kızlar.Bayramlık olarak neler alcaksiniz bu sene bayramda serin olur bence birde erkek bebek olunca aklıma birsey gelmiyor amaç sohbet olsun :) ikinci sorum da bu sene oruçumu tutucam insallah acaba emzirmeyi kessem sorun olur mu suan 21 aylik ama aşirı memeye bagimli orda sakinlesir hep emmese bile agzinda durur mıncirir nasıl kesebilirim ki hem onu strese sokmadan hem kendimi ilk bebem annem salca falan surmus benim kardesim 2.5 yasa kadar emmis ben 6 aylikken birakmisim komsu gelmis annem yaninda emzirmis beni o andan itibaren emmemisim annemi o komsumuzun nazari cok degermis annemler öyle diyor tembihlerlerdi hep kimsenin yanında emzirme diye :)

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız daha bayrama çok ya
(5,624 puan) tarafından
Ayy filmlerdeki gibi olur mu diye merak ediyorum canım sezeryani da kendim istedim bu arada hamileligim hep.riskliydi bebegimi kaybedicem korkusu yasiyordum hep psikolojim daha beklemeyi kaldırmadı :)
tarafından
Canim benxe normal beklerken zorunlu sezeryan oldum eşi ayrilmisti bebek için ve senin için hangisi sgalikliysa öyle olsun hiç farketmez
(5,624 puan) tarafından
Rabbim korumus canım nasıl fark ettin bu eş meselesi hep beni korkutur bir suru sey okumustum hamileligim hep korkularla gecti o yuzden benim psikolojimi bir turlu rahatlatamamistim
tarafından
Canim biz akşam sabah normal beklerken gece bianda regl sancısı gibi belime sancı girdi o çok farklı zaten hissediyorsun oysa benim yalancı düzenli sancılarım vardı aslında lavaboya gittim kanama geldi hemen gittik bebegin eşi ayrilmis istersen yine suni verelim açıklık yoktu bekelemdim dedim alın sezeryana iyiki alinmisim kordon da dolanmisti tam 39+0 da babalar gününde gece doğurdum
(5,624 puan) tarafından
Rabbim korumus canım rabbim sana bağislamıs
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu Bayram inşallah kızım doğacak oğlumla kızıma aynı renk giydircem 

Yada oğlumla.babasini ayni kızımla kendim aynı renk 
(5,624 puan) tarafından
Ne guzel fikir böyle kombinleri cok seviyorum ben :)
tarafından
Bakalım kaynanam çok kızacak nazara gelirsiniz diye ama yapacağım
(5,624 puan) tarafından
Ayetel kursi nas felak okursun canım bol bol birde cörek otu koy yanına ona da nazar gelmez derler
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Bayrama çok var benim de iki oğlum var oduncu gömlek kase gömlek kot gömlek tarzı bişey alırım sanırım soğuk olur hava. Memeyi de azlatarak kes ben iki oğlumu da öyle yaptım gün içinde sınırlandır. 
(10,507 puan) tarafından
Aklını odağını dağıtın emmek istedikçe
(5,624 puan) tarafından
Subatın sonuna kadar emsin de mart 1 dedi mi kesmeye baslayım anca keserim gibime geliyor :)
(10,507 puan) tarafından
Bence birden kesme azaltarak dene bugün başla marta kadar bıraktırmis olursun. Biraz araştır istersen
(5,624 puan) tarafından
Bir bakayım canım arastirayım geceyi nasil kesebilirim aslında uyanmadan uyusa cok iyi olur ama iki üc kez mutlaka kalkiyor gece
(10,507 puan) tarafından
Uyanjnca su ver pişpişla salla geri dalar.
0 oy
tarafından
Bayrama daha cooook var mutlaka alacam birseyler inşallah güzel gececek
(5,624 puan) tarafından
Insallah canım
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Oğlumun giymedigi tulum pantolon var onun içine uygun birşey alıcam zaten bir yere gitmiyoruz bizim siradan bir gün.
(5,624 puan) tarafından
Guzel canım degerlendirmis olursun bizimde aksine eve anca yatmaya gelebiliyoruz bayram yogun geciyor
(4,688 puan) tarafından
Bizim öyle değil canım herkes yakında ama misafirim olabilir :)
(5,624 puan) tarafından
Iyiymis kız biz kucuguz diye bize kimse gelmiyor canım hep biz gidiyoruz ailelerde yakın ama geziyoz hep
(4,688 puan) tarafından
Bizim arkadaşlarımız geliyor veya biz gidiyoruz :)
(5,624 puan) tarafından
Ne guzel canim arkadas cevreniz varmis bizimkiler hep köye yada tatile gidiyor ondan hep akrabalarla geciyor bizim
0 oy
(6,017 puan) tarafından
Çocuklarıma Şubat gibi bakarım dedim  kendime ikili takım falan alırım  orucum 9 gün var geçen yıldan tutmaya cesaret edemedim bı türlü inşallah Allah oldurmese tutacam bu aralar. . Benmde bebeğim var bir yaş bakalım nasıl olcak ;)
(5,624 puan) tarafından
Insallah guzel gecer canım :) bende 2 yil tutamadım canım ordan borcum var
(6,017 puan) tarafından
İnşallah Allah'ın izniyle vala
0 oy
(2,926 puan) tarafından
Bayramda kıçımı kırıp evde oturcam muhtemelen 40 günlük olmayan bebekle çıkamam bir yere eşimde gündüz resmi nöbeti tutarım nasılsa bir yere gidemeyiz dedi yani bayram bize bayram değil ')
(5,624 puan) tarafından
Olsun canım kurbana gezersiniz 2022 ramazanda bizde öyleydik :)
0 oy
(790 puan) tarafından

Ayy Allah'ım bu bayram üç kişi olacağız Allah'ın izniyle:)mutlulugumun tarifi yok artık bayramda kendine birşey alma devri bitti melegime birşeyler alma devri başladı kurban olurum ya bu post beni çok duygulandırdı :)

Yavaştan bıraktırma ya çalış birakmazsa bile aksamlara indirgemeye çalış seni zorlar yoksa. 

Ben bu yıl ne yazikki lohusayim tutamiycam

(5,624 puan) tarafından
Rabbim sag salım evladına kavustursun canım ilk bayram cok heyecanlı oluyor :)
(790 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun Rabbim herkese de bana da nasip etsin inşAllah.
Çok çok yani duygularım çok farklı
0 oy
tarafından
Bu sene tam takım almak ıstıyorum ben elbıse esım pantol mevsımlık üst olur. Çocuklara da aynı renk kombıne bayılırım öyle uyuma 
(5,624 puan) tarafından
Aslında olabilir aynı renk güzel fikir :)
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Aman kız hele bi hayırlısı ile orucumuzu tutalım Bayram kolay alırız bişeyler 
(5,624 puan) tarafından
Bu sene cok heyecanlıyım nedense 2 yıldir tutamiyorum bu yıl tutucam insallah rabbim sag salim kavustursun ramazana :)
(1,463 puan) tarafından
Bende 7 yıldır doğru düzgün tutamıyordum rabbim nasip ederse bu yıl tutmayı düşünüyorum bı aksilik olmazsa
(5,624 puan) tarafından
Rabbim saglık versin canım tutulur bir sekilde
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Bayrama birşey almam büyük ihtimalle. Memeden 22 aylıkken kestim sabır taşı ile. Gece ağzında uyuyordu. Sabredemedim.
(5,624 puan) tarafından
Bazen onuda istiyordu canım agzinda kalsin diye o zaman ayagima geciriyordum direk sallayıp iyice dalinca besigine bırakiyordum sabir tası hemen kesiyor mu canim
(2,939 puan) tarafından
Benimki hiç sallama kabul etmedi mecbur kadim. 3 günde kestim canım ben. İlk gün çok zorladı diğer 2 gün gene kriz geldi. Ama her istediğinde sürdüm öyle verdim almak istemedi. Sonra desteksiz uykuya geçti.
(5,624 puan) tarafından
Bir azaltarak deneyimde olmazsa sabir tasinı alayım gece nasıl hallettin günduz bir sekilde dikkat dagitirimda gece dusunduruyor
(2,939 puan) tarafından
Doktorum bana azaltma kızında ters teper memesiz duramıyor dedi. Ben direk kestim. Ama gece ilk gece yayndu oda 1 kere su verdim geri uyudu. Diğer geceler çok nadir kalktı su içti uyudu.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 257 göst.
0 oy
2 cevap 149 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris (820 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
12 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Deniz0607. (18 puan) tarafından soruldu

413,351 soru

12,444,853 cevap

46,127 kullanıcı

Kategoriler

...