Tövbe ya bazıları harbi kökten sıkıntı.
Valla ben göstermiyorum bu kelimesini çok duyuyorum geçen eşimle konuşuyor normalde odayı bile terk ederim onun sesini duymamak için o derece yani çocuğu görmek istiyorum artık benimde torunum babasının kapisindanmi getirdi filan dedi şeytan hemen dürttü beni bende dedim senin kapındanda getirmedim ben kendi kapımda çıkardım bu konuyu fazla konuşmaya gerek yok hemen başladı kızı da gitti anasının kapısına gömdürdü babanın yanına bizim köye gomulmesi gerekiyor du diye kendince eşimi dolduruyor bende dedim insan olup cenazeye sahip ciksaydiniz 4 gün morga bekledi neredeydiniz dedim bakti tartışma olacak eşim telefonu kapattı
cocuk malesef sadece anneye ait degil kaymana gorumce elti kayinpeder le sorun yasayin ama cocugunuzu bu olaylara karistirmayin senin cocugun oldugu lasar onlarinda cocugu senin gelim olarak kan bagim yok ama cocugunun malesef hem kan hem can bagi var babasinin ilk ailesiyle siz herme yasadiysaniz yasayin istediniz kadar hakli olun ama cocugunuz olaydan bagimsiz onu karistirip psikolojisi ile oynamayin
1,492,812 soru
24,391,808 cevap
349,351 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın