0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (203 puan) tarafından
Dün baya kötü birgün geçirmiştim Evde tüm gün ağladım. Oğlumda aşırı yaramazlık yapınca ona kızdım bağırdım. Hala devam etti sandalyeleri yere attı kapıları çat çat vurdu. Öyle yapınca daha çok sinirlendim aldım odaya kapattım bağırdım. Sonrasında aldım sarıldım öyle uyuttum. Gece normalde kalkar yanıma gelirdi. Kalkmadı yatağında ağladı gittim aldım yanıma yatırdım ama benimle yatmak istemedi. Beni tekmeledi. Babası geldi ona sarılıp uyudu. Bu sabahta yanıma hiç gelmedi. Babası bu çocuk sana küsmüş baya trip atıyo yaklaşmıyo dedi. Baya hareketlerinden belli. Önceden cici yapıp yüzümü seviyodu hiç yapmadı. Bugün sabahtan beri oyun oynuyorum seviyorum. Oynuyo ediyo ama cici yap dediğimde yapmıyo. Artık böyle mi davranacak? O kadar mutsuzum ki yaptıklarımdan da vicdan azabı çekiyorum. Bugünde ağlayıp bağırmak istiyorum ama yapmıyorum çocuk var diye. Acaba unutur mu? Yoksa travma mı oldu çocuğumda? 

4 Cevaplar

0 oy
(10,497 puan) tarafından
İllaki unutur gönlünü almaya çalış 
(203 puan) tarafından
Unutur mu acaba gerçekten? Bugün gönlünü almaya çalışıyorum. Ama psikolojik olarak çok çok kötüyüm
-Reklam-
0 oy
(4,531 puan) tarafından
Gonlunu al konus duzelir. Olur oyle seyler uzme kendini :)
0 oy
(18,165 puan) tarafından
Benimki kusuyor evi terkederim diyor:) 

Yanında ağlama canm korkar üzülür kıyamam küsmüş sana 
0 oy
(29,526 puan) tarafından

Unutur tabide çok üstüne üstüne bagirmayin çocuğun kızın anlarım olabiliyor ama bagirmayin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 469 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 229 göst.
27 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seri (2,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 737 göst.