Cildirmiycam da cildircam oğlanın elinden kurtulamadim abisi yengen bilir deyip benm üstüme saliyo..
sevgilisi de değil takıldığı bir kız artık hergun sana getircem sana getircem kaç defa reddettim bugün bana gene yazmış e sen yemek yapma akşam sana gelcez ben kıza yemek yaptircam dedi olmaz dedim olur dedi ses etmedim artık çünkü bikmiyo ..
iyi kötü temizlik yaptım ama ev tamtakir kurubakir bnm koca işte markete gidipde alacak durumum maddi olarak var manevi olarak yok yanımda dört yaşında çocuğum var hava buz bide yerler don kayar düşerim diye yerimden kipirdayamiyom geçen düştüm Allah'tan bebeğe bişey olmadi evde ekmek bile yok ..
Bide diyorki yemeği o yapacak tanımadığım bir kız mutfağımda beni tanimiyo ne demeye gelip yemek yapacak böyle şeyleri de hiç sevmem ..
Misafir severim aslnda sorun yokta hizmeti yoruyor bide kizçem evde okul yok ben temizliyorum o dağıtıyor bı defa kabul etmezsem bu doğuracagm gün olsada getircek o kızı çok bunaldım anasınn umrunda değil babası kikir kikir gülüyor yeni gelin diye hiç demiyorlar bu kız 9 aylık hamile
Tek yemek de değil arkasından abisi çiğköfte yaptircakmış malzeme var mı yok eşime verdim veristirdim aman bişey soylemeseydin kardeşime idare ediver diyo ..ama gelme dediğim halde gelecez diyo oğlan ben napim smdi bunu bumerang gibi hergun bn gonderiyorum o geliyor