0 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

dünden beridir bu videodan çıkamıyorum ne büyük acı depremi bizzat yaşamış biri olarak 

Bu kadar büyük acıları nasıl kaldırdı yüreğimiz ah :'(

https://www.instagram.com/reel/C1AonSdIm5s/?igsh=MTJ3dGJuZ200eWJmeA==

16 Cevaplar

0 oy
(1,521 puan) tarafından

İçimi sıkıntı basıyor şu günlerde :'( rabbim kimseye yasatmasin geçen sene bu zamanlar hiçbir şeyden haberimiz yok güle oynaya geçiyordu 

tarafından
Evet kar yağdı nasıl karda oynamistik öyle mutluyfuk
-Reklam-
0 oy
(138,118 puan) tarafından
rabbim bida yasatmasin ☹️
tarafından
Amin sevdosumm amin
0 oy
tarafından
Rabbim bir daha aynı şeyleri yaşatmasın inşallah
tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından
Rabb'im bir daha yaşatmasın ama her günü korku ile yaşamakta ölüm gibi :(
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Telefonu elime alipta o kıyameti gördüğüm anı asla ama asla unutamıyorum. Şu ömrümde o zamanı net hatirladığım kadar birşey yok aklımda. Ben denizlide olmama rağmen elimde telefon hazırda bekleyerek sabahı sabah ettim aylarca. Onu yaşayanları anlamak mümkün bile değil.. Rabbim bir daha yaşatmasın. 
0 oy
(5,975 puan) tarafından
Annem bize gelmişti ben de hamileydim uyuyamiyordum  ayağa bir kakdim deprem oldu diğer odaya gidemiyordum annemi kaldırmaya  o sekil diyeyim Rabbim  beterinden korusun
tarafından
Yaşadıklarımız neler neler
0 oy
(7,674 puan) tarafından
Keşke şubatı atla butonu olsa 
tarafından
Keskee
0 oy
tarafından
Bazen hatırladıkça fotoğraflara baktıkça şaşırıyorum biz nasıl atlatmisiz o günleri nasıl yaşamışız diye çok çok zorr günlerdi hele birde bebeğiniz varsa 2 ay dışarda çadırda yaşadık buz gibi hava çekmece bulmuştuk oğluma yatak yapmıştık ne zor günlerdi ya 
(1,521 puan) tarafından
Aklımızdan çıkmıyor ki simdi olsa rabbim nasıl dayaniriz diyoruz ama meğer neler yaşamışız yağmurun altında sırılsıklam elimiz ayağımız kir pas içinde yağmur suyuyla yikiyorduk her şeyi cam bardakla çay içmeyi demir çay kasiklarini unutmustuk biz bayramda eve geçtiğimizde :) ama çok şükür ayakta kalan evimiz vardı
tarafından
Çok kötü korkunç günlerdi kaç gün yollarda kaldik
tarafından
Bizim yoktu işte ne kendi evim ne ananevi ne kayınvalide kimsenin evi kalmadı ahh ahh 2 gün aç kaldık şu yavrumda aç 1 bezle 2 gün kaldı o bezin halı hiç çıkmıyor aklımdan oysaki herşeyinde ozenirdim
(1,521 puan) tarafından
Valla çadıra kurtların indiğini bile gördüm :)
tarafından
Çok kötü günlerdi sokaklard surunduk
0 oy
(3,114 puan) tarafından

Çok zor cok..  binlerce insan öldü çoğu da soğuktan açlıktan.. ablam ve çocukları kılpayı kurtuldu ölmekten. Ona ulaşana kadar kaç kere ölüp dirildim bilmiyorum. En yakın arkadaşıma 3 gün sonra ulaşabildim öldü sandım. Ama neyse ki telefonu evde kalmış evi de çöktüğü için girememiş. Çok zor günlerdi ben mersindeyim ama kalbim Hatay'daydi. 10 il etkilendi ama ben 3 senemi Hatay'da geçirdim ablam yeğenlerim arkadaşlarım hepsi orda olduğu için kaç gün kaç gece ağladım uyuyamadım.  Depremi çok hissetmedik ama depremi yaşayanlari düşünmekten üzülmekten depremi yaşamış gibi olduk. Allah bir daha yaşatmasın o günleri. :(

0 oy
tarafından
Rabbim göstermesin bir daha çok zor zamanlar
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Ahhh önceden hiç bir anlamı olmayan gündü aydı keşke yine hiçbir anlami olmadan yasasa gecseydik , onlarca canımızı kaybetmemiş olsaydık, ömür bitse de bu travma olarak kalacak bizde 6 şubat ve o tek ses sesimi duyan var mı 

RABBİM BIRDAHA YASATMASIN KİMSEYE ,kaybettiğimiz canları nur içinde yatırsın inşallah:'(
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Off Allah'ım kardeşim diyor abla nasıl uyuyacam 6 Şubat'ta hepimizin aklında o soru gece çocuklarla tektim 4aylik kızım bide 3 yaşında kızım özel çocuk yürümüyor nasıl ikisini kaptım kucagima kaçtım sonra çocukları komşuya bırakıp üşümesinler diye battaniye almaya çıktım arabanın anahtarını aldım yine oldu kaçtım araba kullanmayı bilmiyorum araba evin altında giden gelene yalvarıyorum siteden çıkaralım arabayı diye çocuklarım titriyordu biryandsn yağmur yağıyordu sonra anneme geçtim tam durdu dedik çocukları doyurdum gündüz yine oldu annemin merdivenleri patladı o taşların arasında aşağı inmeye çalıştık çocuklarla felaket birgundu halen gozumun önünde çocuklarım bronşit oldu sonradan kızımın titreyisi hicbirsey aklimdan çıkmıyor Rabbim birdaha yaşatmasın akrabalarımız dan 6 can gitti annemin evini yıkan adanlar çok şanslısınız kurtulduğunuz için demiş kolon ipince adamlar bile şaşırmış nasıl sağ ciktiniz diye berbat birseydi köye gidecez 7 saat yol trafik bitmiyor küçüğüm durmasan açlıktan ağlıyor sıcak su birşey yok soğuk suyla mama yaptım icmiyordu 7 saat boyunca nasıl açlıktan ağladı aklimdsn cikmiyor stresten sütüm gelmiyordu o zaman 
tarafından
Çok zor gunlerdi
0 oy
(706 puan) tarafından
İzlediğimde bile gözlerim doluyo ağlıyorum o kadar kötü bi aydı ki kelimeler kifayetsiz kalıyo burası hatayın çarşısıydı galiba eşim hataylı akrabası kalmadı nerdeyse 
0 oy
(5,202 puan) tarafından
Evet bugün takvime baktığımda Şubat yazısını görünce bile içim bı tuhaf oldu
0 oy
(1,265 puan) tarafından

O günlere dair çok bisey hatırlamıyorum o anların sokuyla telefonumda zaten enkazdaydi bir kaç gün sonra bulundu keşke o enkazdan çıktığım hali sonraki bir kaç günü foto alsaydım bakıp bakıp şükür etmek için  sadece evimizin enkazı var bu fotoğrafa bakıp bakıp şükür ediyorum 

image

tarafından
Allahim birdaha yasatmasin
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Offf sus sus benimde ailem deprem bolgesinde kuzenimi cocuklarini eşini kaybettik 6 subat gecesi gelmesin:((((

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 640 göst.
29 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Öykü'mün öykü sü (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 363 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 800 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,825 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 709 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,825 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,842 soru

23,597,932 cevap