0 oy
382 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ay gerçekten eşim bitti halaları başladı. Eşim halalariyla büyümüş biri. Dün ziyarete gittik. Çocuk kucağımda arabadan ineceğim sen ver düşürürsün vs. diyor. Dedim ne düşüreceğim evladımı. Eşimde bana diyor sakin ol. Sonra halayı eve bırakacağız yolumuzun üzeri bu sefer de demesin mi aile konularımızı eşin yokken konuşalım. Eşime bir bakış attım. Dedi hala eşimden gizlim saklım yok. Bende dedim kimsenin derdine meraklı değilim. Dünden beri aşırı sinirliyim

11 Cevaplar

0 oy
(1,357 puan) tarafından
Bende eşimin halalarini ve kuzenlerini hiç sevmem gereksiz tipler 
tarafından
Bende hoşlanmıyorum onlardan. Sürekli beni bir ayrıştırma derdindeler
-Reklam-
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Eşimin bir halası var kör kepçe her yeri karıştırır her konuya burnunu sokar kırılasıca. Her konu hakkında fikri vardır. Nefret ediyorum ondan nefret nefret nefret. Elimde olsa bir kaşık suda boğarım o da beni sevmez yırtık. Başlığı görünce yazayım dedim rahatladım vallah :)
(2,146 puan) tarafından
Yeterli şartlar sağlansaydı gemileri yakacaktım ben de ama olmadı. Yüzlerine vurmuyoruz diye her şeyi kendilerinde hak görüyorlar. Kendi yırtık gelininden korkuyor ses edemiyor gücü bana yetiyor
tarafından
Gücü gücü yetene mantığında desene. ***** yerine koyuyorlar insanı. Sanıyorlar ki hiçbir şeyin farkında değil bunlar
(2,146 puan) tarafından
Her insanin bi patlama noktası olur ama onu hesaba katmiyorlar. Ben gemileri yaktım Allah bilsin onları
tarafından
Rabbim akıllarını başlarına getirsin
(2,146 puan) tarafından
Aminnnnnnnnnn
0 oy
(1,530 puan) tarafından

Ya bu halalar neden hep böyle :Dbende hala olacagim ilerde ama hiç böyle olmak istemem valla yerinde olsam derdim ki sanki ben yokken konustugunuzu o gelip bana soylemeyecek bakalım nasıl kalakaliyor öyle 

tarafından
Çocuğu kucaklarına bile vermedim o hırs ve sinirle. Evine gittiğimiz halada da 5 dk oturup ben arabaya geçiyorum dedim
(1,530 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın sinir bozucular
tarafından
Hemde ne sinir bozucular
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Bı tane halası var gelinine çok eziyet ediyordu ayırdı onları hiç sevmiyorum esimede dedim ısınamadım halama banada eziyet etmeye çalışmıştı sonra tirsti benden :))
tarafından
Ay ne güzel. Benim eşimin halaları biraz arsız. İnatla dedikleri olacak
(5,478 puan) tarafından
Susma bence sustukça ezmeye çalışıyorlar tırnak geçirmek gerekiyor bazen
tarafından
Vermedim çocuğu. Muhatap bile olmadım
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Kendi halalarima tahamulum yok esiminkine hic dayanamam
tarafından
Ben kendimi kiler ile hiç görüşmüyorum
0 oy
(2,748 puan) tarafından
Valla bizdede var ole bi tip bosuordm halasi yuzunden terkettim hep halasinin pesine gider bizi umursamaz di  ne bileziklerim.gitti onlari gezdrcem edicem die ne paralar gitti kizdgmdada bahnesj hazrdi ben tekmi geziorm senide gotruorm en son dayanamadim cocugum dururken halam.dedi olemi dedim aldim cocuklarimi gittim babamin evine aksami geldi yalvardi yakardi agladi zirladi sozler verdi bida yapmicam etmicem die kizim cok agladi die bi sans verdm hooop hafta gecmeden halasi sirtindan bicakladi resmen bunu hainlik yapti benmkide bana cektirdklerinden bin pisman oldu kopegim oldu suan resmen hatta bida terketmiyjm korkusu olustu diede cocuk yapti sonuc halalariyla gorusmuor rahatm esimde hatasnj anladi sukur pismanlignida yasior yalan deil her firsatta der senin hakkini cok yedim sana cok kotulk ettm die ama iste cocuk olmasa kapiya koyardm coktan
tarafından
İş işten geçtikten sonra anlasa ne anlamasa ne. Rabbim gözünü açmasına vesile olmuş ama olan sana oldu bu süreçte. Gerek var mıydı bu kadar şeye
(2,748 puan) tarafından
Iste yoktu ama erkek milleti sonradan akillaniorlar ona arrik onu sevmedgimi cocuklr icn sans verdgimjdw bilior
tarafından
Kırıcı ve üzücü bir süreç olmuş seninkisi
0 oy
(84 puan) tarafından
Olmaz olsun oyle halalar
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(254 puan) tarafından
Ayy ben çok severim onları onlarda beni çok sever 
tarafından
MaşaAllah
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Demek halaların  çogu aynı  bızımkısıde aynı karıstırır hep
tarafından
Allah hidayet versin böyle halalara
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Benimki baba tarafıyla görüşmüyor ama böyle halası olsa eminim sıkıntı çıkarırdım
tarafından
Çıkarsam bile aynı ki değişen bir şey olmuyor
0 oy
(18,865 puan) tarafından
Kendi halasını bile sevmeyen ben eş halasını hiç çekemem :) ama kendi halinde tatlı kadınlar ben teyzelerini sevmiyorum 
tarafından
Bende senin gibiyim kendi halalarımdan da hoşlanmıyorum
(18,865 puan) tarafından
Ben eşiminkileri seviyorum hatta biriyle ayrılırken öyle bir sarıldık ki kendi annem ancak öyle sarılmıştır ama mesafe seviyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 444 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eeg (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 477 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Melek8663 (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,727 puan) tarafından soruldu

412,587 soru

12,421,887 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler

...