0 oy
564 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (79 puan) tarafından
Ne tarz sorunlar yaşadınız çözümü olmayan noktalara geldinizmi düşmanlıklar oldu mu?

24 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Benim için en önemli sebep çocuklarım canım. Herkes söz hakkına sahip oluyor . Halası çok sever oğlumu benim olmaz dediğim şeyleri yapıyor oğlum da haliyle beni kötü görüyor. Sabretmek çok zor. Geçen avazım çıktığı kadar bağırmak istedim, ama içimden bağırdım. Artık tek isteğim kötü olmadan kavga olmadan buradan çıkıp gitmek. Halbuki aynı binada oturulmaz iyi olmaz diyenlere görün bakın biz nasıl oturacağız nasıl anlaşacağız diye hava civa yapıyordum. Hasılı vel kelam gerçekten zor. Çok geçim ehli biriyim ondan sustum ama nereye kadar bilmiyorum. 
-Reklam-
0 oy
(5,560 puan) tarafından
Ağız tadiyla kavga edemezsin olay hemen büyür cocuk dogurursun karışırlar hele yeme icme bir olursa kendi evin otel gibi olur gelen gidenine karişılır kız sana gelen kargonun bile lafı olur bence bu arada benim hem aileme hem esimin ailesine uzak kafam rahat ama bu yazdigim sorunlar genelde oluyor
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Valla biz 3 elti aynı binadayiz kayonvalide rahmetlik oldu ama o varkende sorun yaşamadık birlikte gezmeye gideriz piknik ttail kapı önü semaver yaslarimizda cocuklarin yaşları da yakın. Kimin çocuğu okursa olsun yanlış bişey yapıyorsa gören uyarır.. bir tane dış kapı madali elti daha var o fitnelikten kıskançlıktan tutunamadı defolup gitti

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 288 göst.
25 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mavi-beyaz (2,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (525 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 423 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Birsorumvarr11 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 528 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,421 puan) tarafından soruldu

412,259 soru

12,410,148 cevap

44,799 kullanıcı