0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (1,401 puan) tarafından
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz. İnşaat mühendisi tanıdığı olan var mı. Ağır hasarlı raporu verilen ev ile ilgili 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,866 puan) tarafından
Eşim elektrik elektronik mühendisi ama anlıyor inşaattan da
(1,401 puan) tarafından
Bir alta yazdım canım bakabilir misin
-Reklam-
+1 oy
(319 puan) tarafından
Eşim inşaat mühendisi sorabilrsiniz
(1,401 puan) tarafından
Canım babamlarin evine ağır hasarlı raporu verildi depremin başından beri. Sonra itiraz edildi . O sürede babam güçlendirme yaptı. Kardeşim evlenecekti. Annem engelli yürüyemiyor. Bez bağlı. En azından evlenirse annemlerde beraber kalacaklardı. Sonra gelip bakıldı babam güçlendirmeyi kendim yaptım dedi. Raporda tekrar ağır hasarlı raporu verilmiş. Ama inşaat mühendisi biri rapor verirse güçlendirme yeterli veya ek güçlendirme lazım diye belki o zaman hasarsıza dönüşür. Aslında ev o kadar da ağır hasarlı değil . Yazık gerçekten yıkılırsa annemlerin gidecek hiçbir yer yok arsa miras daha bölünmemis. Ev yapılması için 55 kişiden imza almak lazımmış.Yani yıktırmak istemiyoruz. Babam bir mühendise sormuş o da 100 bini bulur demiş yani babamın vereceği en fazla 10 bin ne maaşı var ne işi çiftçi sadece
(1,401 puan) tarafından
Hiç dönüşü olmaz mı acaba. Ne yapabiliriz . Gerçekten çok çaresiz kaldık . Ne kiraya gidecek durum var ne kiralık ev var. Köy yerinde
(319 puan) tarafından
Canım malesef dediğiniz gibi olmaz mış yani inşaat mühendisi kendi inceleme yapıp durum neyse onu yazarmış yani şartlar ne olursa olsun senin dediğin gibi bi rapor çıkarsmaazmış
(13,496 puan) tarafından
Verilmiyor canım. Kayınvalidemlerin evi böyle yıkıldı
(1,401 puan) tarafından
Yani mühendisin görüşüyle güçlendirme yeterli olursa olur mu peki
(319 puan) tarafından
Evet olur
(1,401 puan) tarafından
100 bin TL istemiş bir mühendis o da 100/20 ihtimal vermiş . 100 bin çok değil mi ya
Tahminen ne kadar gider
(1,401 puan) tarafından
Allah razı olsun kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama durum ciddi
(319 puan) tarafından
100 bin sadece rapor çıksrmak için mi, istemiş hepsi içinde mi peki harita müh. Felan da ücrete dahilmi
+1 oy
(1,216 puan) tarafından
Eşim inşaat mühendisi nasıl yardımcı olabilirim.
(1,401 puan) tarafından
Üstte yazdım canım bakabilir misin
0 oy
(1,401 puan) tarafından

Sonuç bu 

image

dimage

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hacerhale (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 962 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Derinerim (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Powerpufff (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 410 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,241 soru

12,441,853 cevap

46,015 kullanıcı

Kategoriler

...