0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (878 puan) tarafından
Özellikle uyku sorunu olan bebekler yani destekli uyuyan bebekler yürüyünce uykusu düzene giriyor mu lütfen tecrübelerinizi yazin

3 Cevaplar

+1 oy
(3,355 puan) tarafından
24 aylık hala gece uyanması yaşıyor malesef 
-Reklam-
0 oy
(4,520 puan) tarafından

Oğlum koşuyor ama hala gece saat 12 ye kadar 3 4 sefer kalkar :) pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

(878 puan) tarafından
Napim bir umut sormak istedim benim oğlum bir yaşına bikac gün var gündüz tek uykuya geçti o da ne zorlukla akşama kadar pert oluyor uykusuzluktan çıldırıyor ama akşam da zorla uykuya geçiyor çok yoruldum
(4,520 puan) tarafından
Zor tabi ama zamanla düzene oturur umarım. Eğer sallayarak falan uyutuyorsan onu bırakmaya çalış.
(878 puan) tarafından
Evet onun için çok mücadele ettim şimdi sallanıyorum çok sukir ama ayağıma yastik koyuyorum müzik açıp bekliyorum haliyle kolay olmiuor çoğu zmaan pes edip saliyorum bazen uyuyor ama çok yorucu çok şey denedim kendi yatağında kendi yatmıyor ya da ben yanına uzanım yatsa o da yok anca zorla sallama olayını bıraktım
0 oy
(6,068 puan) tarafından
Yurumekle alakasi yikki. 12 aya gelmeden yurudu yasina on gun kala. Ama 12 13 ay uyku denen bi olay yik perisan olmustim o donem. Yurumekten bagimsiz ama sorun. Uyku duzeni degisiyor o donem . Bide 16  ay 17 ayliken
(878 puan) tarafından
Canım ben ne kitaplar okudum ne uyku penceresi kaldı ne rutini neler denedim varya ama yok olmadı mı olmuyor
(878 puan) tarafından
Benim ilk bebeğim hem tecribesizlik hem de hastane dönemleri hastalıklar herseyi hep bozdu ama tek hatam desteksiz uykuyu kundaktayken öğretecektim ama ben yalnızdım gurbette oglumuzun doğumuna gelen tek akrabam kocamdi o da üniforma ile geldi doğum yapacağım gün bile gitme dedim gitmek zorundayim dedi komşuya gittim yalnız kalmayim diye  bebeğimizin ismini eşimle ikimiz tek başımıza koyduk hep yalnız kaldık kırkıni bile konu komşu çıkardı sağolsunlar iki gün hastanede kaldım ilk gece eşim refakatcdiydi ikinci gece erkek diye şikayet eden kadınlar olmuş amelîyatli halimle tek biraktilar beni kocamı çıkardılar sağolsun komşu geldi
(878 puan) tarafından
Ne alaka diyeceksin yalnız desteksizdim şimdi bile eşim dağda görevde biz oglumuzla tekiz duygulandım ne bileyim içimde kaldı çok şey hep yalnız kaldık ben de istedim akrabalrim kardeşlerim ailem yanımda olsun istediler ama deprem günü doğdu herşeyi yetim gibi kocamla başbaşa yaptık dokunuyor o günler şimdi doğum günü olacak oglumuzun eşim görevde benle oğlum tek olacağız konudan saptim ama duygulandim vallahi ya
(6,068 puan) tarafından
Baya zorluklar yasamissin sende. Benimde ilk cck tecrubesizlik kurbani. İkincide 4. Ay egitim verecektim. Kendime guvenemedim. Beceremem diye memede uyudu benimkide hep. Suan memeyi braktik salincakta sallanarak uyuyo. Mama sandalyeli salincaklar varya onlardan. Yaza dogru insallh egitim istiyorum . Okullar kapaninca ablamiz evdeyken . 2 yas da olacak minigim. Az biraz laf sozden de anlarp
(878 puan) tarafından
Valla bilemiyorum benimkine ne yapsan boş bence bugün gündüz sadece bir kere uyudu akşamda uyuduktan şimdiye kadar ben diyeyim 40 sen de 50 kere uyanmış yani sabır kalmadı artik

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 790 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mesude (2,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 172 göst.