0 oy
41 göst.
Diğer kategorisinde (536 puan) tarafından
Kizlar kizim uykudan aglarak uyandi hatta gözü kapali ic cekiyor okadar gorseniz 2 dis patladi yukardan ondanmi cokmu seviyiruz nazarmi ediyoruz anlamadim bir kalabaliga giriym hep böyle asiri gülec agzi acik resmen herkese gidiyor market pazar kim görse almak istiyor atiliyor ztn pazarda bie amca nazar boncuklu bileklik verdi sevdi cok magzada abi corap ayakakkabi verdi cok atiliyorbide önceki gün esimin yengesinleydik daysisin esi benm kiizmdan 1 bucuk ay ufak kizi var kiyas yapyor hep su icse aaa benimki asla icmiyor benimki hiç gülmüyor seninki hrp.gülüyor kahretsin yaa diyor  yaa oturdu benmki otuemuyor boyle seylere sinir oluyorum masalalh allahim esgirgesin cok istahli bir bebek yiyor agliyor yemek icin benmki agzinj kilitliyor iyce zayifladi gercekten kuyaslancak halde degil cocuk daha neyi kiyasliyorlar anlamiyorm ve aksaminda yatmadi cocuk bende mahvoldum sallamaktan ztn dil kökum yara olmuş acidan öldüm ne yaoacagimi  sasrdm naz felak okudum ama bilmiyorum iç cekip duruyor

1 cevap

0 oy
(5,149 puan) tarafından
Distendir bu ara bizdede var azılar basımıza bela oldu ama nazarda olabilir boyle durumlar ben ya babaanneme okuturum ya da babama ikiside iyi geliyor ogluma nazar duasi ac evde onla uyut biraz canim 
(536 puan) tarafından
Tamam canim okutuyorum kayananm hep diyor nazara geliyor bu kiz eşimde oyleymis ufakken ben cok baglanamm nazara falan ama artik inaniyorum nezmana kalabagaliga giriyorm coxuk perisan
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 118 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
20 Ocak 2023 Aile kategorisinde Anneadayi54 (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
11 Kasım 2021 Aile kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu

405,989 soru

12,169,509 cevap

36,633 kullanıcı

...