0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (1,467 puan) tarafından
Ayın 1'inde yatması gerekiyordu ama şu an sisteme girdiğimde yardım görünmüyor diğer aile destek tahmini ayın 9'unda yatacak gibi görünüyor ama elektrik yardımı henüz yatmadı böyle olan var mı Bir tek bende mi böyle yoksa sizde de öyle mi yardımcı olursanız sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
(6,298 puan) tarafından
Sisteme düşmüş ama e devlette görünmüyor sanırım pazartesi PTT den bı sorgula cnm 
(1,467 puan) tarafından
Çok şükür cnm şuan çocuklarıma yetebiliyorum şuan için kendimi yaza atsam yeterli elhamdülillah o kötü günlerimden çok çok iyiyim meyvesi vs alabiliyorum ama bu demek değil ki güllük gülistanlık durumdayım alamadığım şeyleri alabiliyorum gözleri kimsenin evinde yemeğinde meyvesinde abur cuburunda kalmıyor çocuklarım olmasa zaten bu kadar güçlü olamazdım bni ayakta tutan onlar herşey daha güzel olacak rabbimden unudumu kesmiyorum kesmekte nasip olmasın keşke herkes sizin gibi empati kurup düşüne bilse kişilik karakter meselesi işte bu da ne diyim rabbim merhamet versin ♥️
(6,298 puan) tarafından
Rabbim daha iyi yerlere getirsin inşallah gülüm   

belki yanlış olacaktir ama benim eşimde bilirdi askeri ucretle çalışıp 6 da evine gelip yayılıp yatmayı ama öyle yapmıyor gece 3.4 e kadar 16 ci katlar da o yağmurun karın altında beton atıyor o rüzgarı soğuğu iliklerine kadar çekiyor sonra millet gelip burda kuduruyor

Bu bayan kimse gelsin bana sataşsin ondan alınan vergi bana engelli maaşı olarak veriliyor bende itinayla yiyorum  buna kusursun laf etsin
(1,467 puan) tarafından
Ağzı olan konuşuyor cnm çok sağol bana moral oldun motive oldum konuşmalarınla hakkındır yiyeceksin tabi izin mi alacaksın bide boş ver zaten yorumları okuduysa bilmesi lazım bu kadar insanın haklı görüp bir onun boş yaptığını
(6,298 puan) tarafından
Kocasıyla para için kavga etmiştir burda sinir boşalması yaşıyor yazma şeklinden belli cnm
(1,467 puan) tarafından
Muhtemelen kuzum başka açıklaması olamaz
-Reklam-
0 oy
(6,957 puan) tarafından
Bizim yatmış cnm
(1,467 puan) tarafından
Bnm görünmüyor şimdi fatura ödemeye girdim baktım yok ocak ayının ve Aralık ayının görünüyor ama şubatın yok ödemelerede baktım ordada yok
(6,957 puan) tarafından
Ptt kurum ödemelerine bak yoksa iptal mı edilmiş ona bak
(1,467 puan) tarafından
İnan orayada baktım görünmüyor pazartesi arayıp öğrenicem
(6,957 puan) tarafından
Devam ediyor mu peki destek
(1,467 puan) tarafından
Devam ediyor yazıyor
0 oy
tarafından
Benimdeocak ayı yatmamış cebimizden ödedik 
(1,467 puan) tarafından
Anlamadım ne diyorsunuz biz mi ödetiyoruz size bizim yaktığımız faturaları
(1,305 puan) tarafından
Kübra canım her halde bayan ödüyor faturayı zoruna gitmiş beliki
(1,467 puan) tarafından
Kuyruğuna fena basmışlar acısını bizden çıkarıyor cnm belli
tarafından
Ne saçma bizim bı arabamız var heray bir vergi ödüyoruz devlet mecbur verecek o verdiğimiz vergilerle biz ödüyoruz onun cebinden değil
(1,305 puan) tarafından
Kizlar onu bunu boşvernde benim hatim faturayıldi her ay vergisini vermiyorum ve fafurami  kapatın 300 TL yine devlete vergi verecem devlet bizi her fırsatta veri alıyor bizde o paralar yine bizim
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Canım yatmış ama ne PTT kurumlarda görünüyor nede sosyalda elektrik  yardı ile fatura öde dediği yerde görünüyor 
(1,467 puan) tarafından
Yok cnm oda görünmüyor daha
0 oy
tarafından

Elektrik yardımı nasıl yaptnizki :angel:

(1,467 puan) tarafından
Elektrik yardımı zaten bu aile destek yardımı alanlara otomatik onlar giriyorlar yardımı elektriği

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde elis (2,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 277 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynozeyno (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.