0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (1,467 puan) tarafından
Ayın 1'inde yatması gerekiyordu ama şu an sisteme girdiğimde yardım görünmüyor diğer aile destek tahmini ayın 9'unda yatacak gibi görünüyor ama elektrik yardımı henüz yatmadı böyle olan var mı Bir tek bende mi böyle yoksa sizde de öyle mi yardımcı olursanız sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
(6,552 puan) tarafından
Sisteme düşmüş ama e devlette görünmüyor sanırım pazartesi PTT den bı sorgula cnm 
(1,467 puan) tarafından
Sağol cnm olmasa pazartesi hem sed yardım hemde elektrik yardımı için sorayım
(6,552 puan) tarafından
Aynn cnm doğalgaz da yatmış ama e devlette görünmüyor mesala
(1,467 puan) tarafından
İnşallah yatar ya ona güvenip elektrik sobası ve klima çok yaktım
(6,552 puan) tarafından
İnşallah cnm
(270 puan) tarafından
Yardımlara güvenip yakmak oh missss . Biz de 3 kuruş parayla bütün faturaları ödemeye çalışalım. Devletin malı deniz yemeyen ke.riz diyorsunuz yani Bi de pişkin yazmış güvendim yaktım diye. Cep telefonunuzun internetinin faturasını kime odetiyorsunuz ?
tarafından
Sen de başvur sana da çıksın Allah Allah ne bu tepki ? Bende yardım alıyorum ihtiyacım var ki alıyorum o arkadaşlarda aynı şekilde devlete güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz ?
(1,467 puan) tarafından
Ne boş boş konuşuyon sen ne biliyon hakkımfa ne konuşyon dengesiz bnm kocam denecek adam kumar oynayıp bırakıp gitti kiradayım yakacak kömürüm yok klima desen bu eve ait ne yapmamı bekliyorsun 2 çocuğum olmasa kendim için xaten yakmam pişkin olan sensin ki burda gelip acısını bizden çıkarıyorsun
(6,552 puan) tarafından
Monilu SENİN KOCANDA ADAM OLSUN ÇOK ÇALIŞSIN 3 KURUŞLA GEÇİNMEYE ÇALIŞMAYIN  TERBİYESİZLİK YAPMAYIN SENİN KOCAMDAN Bİ B.OK OLMUYOR SİZİ 3 KURUŞA MUHTAC EDİYİRSA BU KOCANIN RAHATLIĞI KUSURA BAKMA BAK ŞİMDİ İŞİNE UKALA

BOŞ VER KÜBRA BÖYLELERİ KENDİLERİNİ TADMİN EDİYOR KENDİNCE

İDİL İDİL İDİL
tarafından
Biz ona ödetiyormuşuz yardım paraları ondan çıkıyormuş :D geri.zekalı valla bak daha kimseye burada ne bir hakaretim oldu ne birşeyim cidden çok sinirleniyorum. İnsanlar ıhtıyacu olmadan alıyor altın biriktiriyor geliyorlar bizim gibi ihtiyaç sahiplerine saldırıyorlar git işine
(1,467 puan) tarafından
Allah razı olsun kızlar kimse kimsenin halinden anlamadan hakkımda böyle yorum yapıyorlar deli oluyorum sanki bn ödetiyormuşum gibi ihtiyacım olmasa zaten devlet bana vermez o parayı desteği bilen biliyor bilmeyene kendimi zorla anlatacak ispat edecek kadar vakit harcamaya layık görmüyorum bnde şimdiye kadar birda ne kimseye hakaret ettim ne rencide ettim nede ağır konuştum ama bu durum bnm hassas noktam çocuğuma meyve istedi de meyve alamadığım günlerin geceleri ağladığımı başta rabbim biliyor sonra bn elbet rabbim açacak hayırlı kapılarını ama bunu kulun bilmeden yorum yapıp bilmeden kırıcı konuşması bni daha çok bitiriyor
tarafından
Benim eşimde öğrenci canım ve asgari ücretle çalışıyor . Onun kocası gibi 3 kuruşa hayatımızı geçindirmek zorunda kalmayalım diye çabalıyor kı.çının üstünde oturup 3 kuruş maaş alıp beni bu hanımefendi gibi rezikl edebilirdi. Çok şükür razıyım kocamdan verilen yardımlara da çok şükür biz de zamanı gelince karşılığını verdiririz elbet bu hayat akışımızın güzelliğine bereketine . Sen de çok güçlü bir kadınsın annesin  ben dıştan öyle gördüm seni tanımıyorum  bunun gibi kadınlar için kendini asla üzme çünkü seni üzebilecek en son şeyler bile değil  bunlar ❤️
(1,467 puan) tarafından
Çok şükür cnm şuan çocuklarıma yetebiliyorum şuan için kendimi yaza atsam yeterli elhamdülillah o kötü günlerimden çok çok iyiyim meyvesi vs alabiliyorum ama bu demek değil ki güllük gülistanlık durumdayım alamadığım şeyleri alabiliyorum gözleri kimsenin evinde yemeğinde meyvesinde abur cuburunda kalmıyor çocuklarım olmasa zaten bu kadar güçlü olamazdım bni ayakta tutan onlar herşey daha güzel olacak rabbimden unudumu kesmiyorum kesmekte nasip olmasın keşke herkes sizin gibi empati kurup düşüne bilse kişilik karakter meselesi işte bu da ne diyim rabbim merhamet versin ♥️
(6,552 puan) tarafından
Rabbim daha iyi yerlere getirsin inşallah gülüm   

belki yanlış olacaktir ama benim eşimde bilirdi askeri ucretle çalışıp 6 da evine gelip yayılıp yatmayı ama öyle yapmıyor gece 3.4 e kadar 16 ci katlar da o yağmurun karın altında beton atıyor o rüzgarı soğuğu iliklerine kadar çekiyor sonra millet gelip burda kuduruyor

Bu bayan kimse gelsin bana sataşsin ondan alınan vergi bana engelli maaşı olarak veriliyor bende itinayla yiyorum  buna kusursun laf etsin
(1,467 puan) tarafından
Ağzı olan konuşuyor cnm çok sağol bana moral oldun motive oldum konuşmalarınla hakkındır yiyeceksin tabi izin mi alacaksın bide boş ver zaten yorumları okuduysa bilmesi lazım bu kadar insanın haklı görüp bir onun boş yaptığını
(6,552 puan) tarafından
Kocasıyla para için kavga etmiştir burda sinir boşalması yaşıyor yazma şeklinden belli cnm
(1,467 puan) tarafından
Muhtemelen kuzum başka açıklaması olamaz
-Reklam-
0 oy
(7,003 puan) tarafından
Bizim yatmış cnm
(1,467 puan) tarafından
Bnm görünmüyor şimdi fatura ödemeye girdim baktım yok ocak ayının ve Aralık ayının görünüyor ama şubatın yok ödemelerede baktım ordada yok
(7,003 puan) tarafından
Ptt kurum ödemelerine bak yoksa iptal mı edilmiş ona bak
(1,467 puan) tarafından
İnan orayada baktım görünmüyor pazartesi arayıp öğrenicem
(7,003 puan) tarafından
Devam ediyor mu peki destek
(1,467 puan) tarafından
Devam ediyor yazıyor
0 oy
tarafından
Benimdeocak ayı yatmamış cebimizden ödedik 
(1,467 puan) tarafından
Anlamadım ne diyorsunuz biz mi ödetiyoruz size bizim yaktığımız faturaları
(1,305 puan) tarafından
Kübra canım her halde bayan ödüyor faturayı zoruna gitmiş beliki
(1,467 puan) tarafından
Kuyruğuna fena basmışlar acısını bizden çıkarıyor cnm belli
tarafından
Ne saçma bizim bı arabamız var heray bir vergi ödüyoruz devlet mecbur verecek o verdiğimiz vergilerle biz ödüyoruz onun cebinden değil
(1,305 puan) tarafından
Kizlar onu bunu boşvernde benim hatim faturayıldi her ay vergisini vermiyorum ve fafurami  kapatın 300 TL yine devlete vergi verecem devlet bizi her fırsatta veri alıyor bizde o paralar yine bizim
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Canım yatmış ama ne PTT kurumlarda görünüyor nede sosyalda elektrik  yardı ile fatura öde dediği yerde görünüyor 
(1,467 puan) tarafından
Yok cnm oda görünmüyor daha
0 oy
tarafından

Elektrik yardımı nasıl yaptnizki :angel:

(1,467 puan) tarafından
Elektrik yardımı zaten bu aile destek yardımı alanlara otomatik onlar giriyorlar yardımı elektriği

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 184 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 281 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynozeyno (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.