Artık yok. Çünkü hayatımdan çıkardım. Nedeni ise; evet bana çok değer verdi bende ona çok değer verdim. Evimi yemegimi yediğimi bile paylastım tabi o da aynı sekilde. Oraya kadar sorun yok. Sorun suydu; Kendisi öper sarılır. Ben sarılırım ama öpmem kendisi gelip ensemden bile öperdi. Öyle yaparak ben biraz uzak durmaya calıştım esimde hoşlanmıyordu o hareketlerinden. Neyse konu açildı bu bana sen sevgini kimseye EVLADINA bile gösteremiyorsun dedi. Oysa ki öyle birsey yok ben onun yanında kucağima alırim öperim koklarım. Guzel seyler söylerim kendisi de benim yavrumu çok severdi. Ama ben onun kızını o kadar sevemiyorum. Hani kendini sevdirmiyor ama benim oglum nerdeyse 5 aylık olcak cok dikkat ceken bir cocuk (Allahim esirgesin.) Amacı aslında oydu ben onun kızına pek sevgi gösteemiyordum diyrle kendisi öpmuyordum diye.Birde buyuk konusmayim benim de evladım var ama gelip gittiklerinde temizlk yapiyorum. Hani ikram veriyorum kizi her yeri batiriyor parmak izleri her yerde halilarim batiyor. Neyse o öyle diyince bende çok sinirlendim tabi. Öyle sey olur mu insan evladini sevdgini nasıl gösterme. Yapım gereği hemen sinirlenen bir insanım. Seni bilmesem dısarda görsem yapmacıksın derim dedim. Cunku ilk tanistigi insana bile yapısan cinsten biri. By onun zoruna gitmis ertesi gün bir arkdsla geldi benimle soguk konusuyor sanki ilk defa goruyormus gibi. Tabi bu hareketinden dolayi bende mesafe koydum. En son hikayelerine bile bakmiyordum bana mesaj atti sen benim durumlarimi sona mi aldin diye. Bende kendisine karsi tutumu soyledim. O da surekli deger vermekle ilgili seyler paylasiyor. Acaba agır mi konustum yoksa hatali olan o mu? Oyle bir arada kaldim ki hani kendisini de severim ama boyle karsilik bekleyerek deger vermek hos degil degil mi?