0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Artık yok. Çünkü hayatımdan çıkardım. Nedeni ise;  evet bana çok değer verdi bende ona çok değer verdim. Evimi yemegimi yediğimi bile paylastım tabi o da aynı sekilde. Oraya kadar sorun yok. Sorun suydu; Kendisi öper sarılır. Ben sarılırım ama öpmem kendisi gelip ensemden bile öperdi. Öyle yaparak ben biraz uzak durmaya calıştım esimde hoşlanmıyordu o hareketlerinden. Neyse konu açildı bu bana sen sevgini kimseye EVLADINA bile gösteremiyorsun dedi. Oysa ki öyle birsey yok ben onun yanında kucağima alırim öperim koklarım. Guzel seyler söylerim kendisi de benim yavrumu çok severdi. Ama ben onun kızını o kadar sevemiyorum. Hani kendini sevdirmiyor ama benim oglum nerdeyse 5 aylık olcak cok dikkat ceken bir cocuk (Allahim esirgesin.) Amacı aslında oydu ben onun kızına pek sevgi gösteemiyordum diyrle kendisi öpmuyordum diye.Birde buyuk konusmayim benim de evladım var ama gelip gittiklerinde temizlk yapiyorum. Hani ikram veriyorum kizi her yeri batiriyor parmak izleri her yerde halilarim batiyor. Neyse o öyle diyince bende çok sinirlendim tabi. Öyle sey olur mu insan evladini  sevdgini nasıl gösterme. Yapım gereği hemen sinirlenen bir insanım. Seni bilmesem dısarda görsem yapmacıksın  derim dedim. Cunku ilk tanistigi insana bile yapısan cinsten biri. By onun zoruna gitmis ertesi gün bir arkdsla geldi benimle soguk konusuyor sanki ilk defa goruyormus gibi. Tabi bu hareketinden dolayi bende mesafe koydum. En son hikayelerine bile bakmiyordum bana mesaj atti sen benim durumlarimi sona mi aldin diye. Bende kendisine karsi tutumu soyledim.  O da surekli deger vermekle ilgili seyler paylasiyor. Acaba agır mi konustum yoksa hatali olan o mu? Oyle bir arada kaldim ki hani kendisini de severim ama boyle karsilik bekleyerek deger vermek hos degil degil mi? 

12 Cevaplar

+1 oy
(12,767 puan) tarafından
Şahsi fikrim ensede öpme sapur supur bende sevmem gelen hoş geldin derim ama çocuk bu ev de batırır parmak izi de yapar onu laf etmek hoşuma gitmedi ama bellimi karakteriniz ayrı hiç bozma devam et değer verdiğin insan bazen hak etmiyo hiç umursama 
tarafından
Ben yuzune karsi birsey demiyorum zaten ama gercekten baskasi olsa ses eder cocuguna bak diye hic birsey demiyor yani . Ama oyle boyle degil perdelerimde cikolata izleri kim olsa sinirlenir ben yine birsey demezdim yuzune karsi kirilmasin diye. Ayrica benim cocugum olsa neden baskasinin temzi evini kirletmesine izin vereyim ki. Serbest yetistricem diye cılkı cıkmamali bence
-Reklam-
0 oy
(10,044 puan) tarafından
Bence mesafe koyarak en iyisini yapmışsın canım, enseden öpmek nedir ya. Ben hiç sevmem öyle yapışık yapışık ve senin anneliğine laf ediyor sonuçta. Sen haklısın bence
(10,044 puan) tarafından
Boşver ne derse desin mesafe en iyisi bazı insanlar ondan anlıyor:)
(4,876 puan) tarafından
Kulağımdan öp beni gıdıklanııyyiiiimmm ☺️☺️☺️☺️
Napcan seni enseden öpen yok die kıskanıyor musun ☺️☺️
(10,044 puan) tarafından
Haticeee yaa sabah sabah neşemi getirdin yerine;D
(4,876 puan) tarafından
Her zaman daimm olsun neşen canım ❣️
(10,044 puan) tarafından
Aminn canım benim cümlemizin inşallah ☺❤
0 oy
tarafından
En nefret ettiğim şey şapır şupur öpmek öpülmek delimidr nedir senin yapın sakin ve sogukkanlı dır onun gibi sülük olup herşeye yapışması sevmiyorsun belki boşver uzak durman iyi olmuş 
tarafından
Evet sevmiyirum ben de iste bakalim uzak durdum ama ici icini yiyor hayirlisi artik
0 oy
tarafından
O ne öyle enseden öpmek hiç sevmem öyle ya en iyisini yapmışsın bence canım 
tarafından
Evet o hareketinden sonra sogumustum zaten
tarafından
Yani kim olsa soğur canım
0 oy
(4,631 puan) tarafından
Kafana fazla takma gayet iyi bir hareket yapmışsın
tarafından
Degil mi? Ayy biraz rahatlama ihtiyacim var:)
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Sen hatalı değilsin canım sadece o bayağı Bi saçmalamış. Ben ön yargılı, yadırgalıyıcı insanları hayatımdan çıkartıyorum. Mugçhattap olma
tarafından
Yani bencede degilim. Bende cikarttim bakalim hayirlsii olsun artik
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Bence en iyisini yapmışsın birisi benim anneligimle ilgili konusunda ben benlikten çıkıyorum 
tarafından
Benim kopma noktam o oldu zaten
(5,439 puan) tarafından
Evet farkettim cnm
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Bu kizin yeni huyu degil yaa smdiye kdar onu öyle kabullenmissin ayrica çocuk illaki batiriyo benm kizim evin agzina ediyo napiyim azarlayimmi dovuyummu yada. 

Mesafe koymak sana kalmış ama bence haksizsin. Madem o huylarindan şikayetçisin sevmiyosun en basta söylemen gerekirdi uyarman gerekirdi. smdi araniz kötü olunca dile getrmek cok yanlis. 

Mesela annemde evlatlarina karsi soğuk bnce dile getiriyorm yoo diyo ama soğuk bana oyle geliyo :) herkesin sevgisi farklı sen o lafa alinmissin ama yakin arkadaşım dedigin kisiye alinilmaz bence siz yakin arkadas olamamissinz silmeye bahane aramissin :)
tarafından
Canim benim sikayet ettigim nokta o degil. Baskasi olsa ses eder diyordum kirilmasin diye birsey demedim diyorum. Son olarak aramizda oyle birsey gectigi icin konusmayi biraktim
(2,557 puan) tarafından
Ama o hep öyleydi yeni olmamiski en baştan kabul edip samimi olmussun onu söylemek istedim belki sevgisini aşırı hissettirenlerden :) 25 yaşında 1 çocuklu kariyim teyzem hala ağzımı yüzümü burnumu neresi denk gelirse sapur supur oper :) dha annem opmedi beni öyle onlarda anneme der Soğuksum vs diye yakın olduğu icin alinilmaz bence.
Bnmde yakin arkadasm var gecimsiz inadin onde gideni ben onu öyle kabul ettim tartisiriz 1 2 gun konusmayiz sonra hicbisey olmamış gibi devam ederiz huylarimizi bilerek samimi olduk sonuçta :)
tarafından
Sen olayi yanlis anlamissin oyle optukten sonra mesafe koydum demek istedim. Ben kabul etmesine zaten etmisitm ama benimle oyle konusmasi sonucu aramiz bozuldu. Anladin mo
tarafından
Ayrıca baskasinin evini neden cocuklariniz kirletsin sahsen benim oyle bir cocugum varsa onu disari baskasinin evine goturmem bile.
(2,557 puan) tarafından
Bnce büyük konuşma derim çocuğun yapacak sen arkasini toplayacaksn akli erene kdar erincede yapmamasi gerektigini ogrteceksn nereye kdar bi yere cikarmiycaksnki
0 oy
tarafından
. Amannn boşver sana yarardan çok zararı varsa iyi yapmışsınn
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Bende merhametimden cok.vuruldum 2 kez evsiz birini evime aldim sonuc ven kotu oldum busefer en iyisi tas basip oyurmak
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Biraz mesafe iyidir. Senin rahatsiz oldugun bi hareketi yapmamasi lazim. Bende oyle operek sevmem guzel seyler soyleyemem ama icimden severim. 
0 oy
(497 puan) tarafından

Ay o ne ya enseden öpmek :D

Boşver iyi yapmışsın insan bazen hayır deyip mesafe koyabilmeli en yakını da olsa. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 200 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
29 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu

412,522 soru

12,419,975 cevap

45,177 kullanıcı

Kategoriler

...