0 oy
504 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Günaydın kızlar birazdan 2 aylik aşımızı olmaya gidicez hic gidesim yok canı yanacak diye günlerdir düşünüyorum. Keşke aşıları annelere yapsalar bi şekilde onlara gecse ne guzel olurdu.Bebislere yazık :( Ana yüreği :pouty:sabah sabah agliycak kizim 

12 Cevaplar

0 oy
(48 puan) tarafından
Bizde bugün 2ay aşısına gidiceğiz şimdiden kızımın üzerine ayetel kürsi okumaya başladım canı yanacak biliyorum ama canı fazla yanması diye okuyorum 
tarafından
Cok sagol canm bende okurum şimdi hava da yağışlı nasil edicem die düşünüyorum evim 4. Katta asansörde yok bebek arabasını indiremiyorum evde tekim.size de şimdiden geçmiş olsn canm insallah cabuk atlatırlar bebisler
(48 puan) tarafından
Amin inş canm benim
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Günaydın canım:) 

Her aşı zamanı ben de böyle oluyorum, yavruma saplanan iğne sanki kalbime kalbime saplaniyor:( 

Umarım kolay atlatır yavrun, şimdiden geçmiş olsun canım ❤❤

Gitmeden bir şey verme canım ilaç falan, 37.5 üstüne çıkarsa calpol verirsin. Birak biraz vücut savaşsın virüsle. Bacaklarına masaj yapabilirsin aşı yerine, sadece koluna dokunma
tarafından
Gunaydn canm cokk tesekkur ederim Allah razi olsun öyle tabi vermedim bisey canm insallah kolay atlatırız. Tavsiyelerine uyucam ❤
(10,041 puan) tarafından
Ne demek kuzum rica ederim her şey yavrularımız için ❤
tarafından
Aynen canm üstüne bi de soğuk almış bebeğim öksürüyor hapsuruyo burnu dolu nefes alamiyo hep açıyorum burnunu ama insallah iyilesir canım
(10,041 puan) tarafından
Oyyy kiyamam yaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah tez zamanda yavruna
tarafından
Aminnn canm benm allah razi olsun çok teşekkür ederim canim sagolasin
(10,041 puan) tarafından
Rabbim sendende razı olsun canım
tarafından
Aminnn tatlım :)
0 oy
(4,875 puan) tarafından
 canım herşey onlar için zaten. Ateş olmadan bişey verme bebeğine biraz huzursuzluk yapabilir ve ateş verem aşısı canlı aşı olduğunu için. Geçmiş olsun kuzuma ❣️ 
tarafından
Amin hatice ALLAH razı olsun canm cok tesekkurler haklisin zaten hemşire ateşi çıkarsa ver dedi şimdiden vermedim dua okuycam kızıma. İlkimi op yerime annesi
(4,875 puan) tarafından
Çabucak iyi olsun bebişim ben öperim sen de öp balımı ❣️
tarafından
insallah teyzesi öperim seve seve :)))
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Aşı da onları koruyor ama inşallah fazla ağlamaz
tarafından
Kendimi oyle sakin tutuyorum herşey onlar icn canm :(((
0 oy
tarafından
Mecbur aşı olacaklar canım hastalıklardan korunmak için evet biz anneler dayanamıyoruz ama napalim katlanıcaz  onların iyiliği için sağlığı için biraz ateş yapabilir aşı  evde ağrı kesici sürüp bulundur canım baktin ateşi yükseliyor verirsin 
tarafından
Var canm evde Haklsn tabi. Işte  ana yüreği ne diycen sanki bana yapiyolar o asiyi cok üzülüyorum o iyi olsn yeter bana :(
tarafından
Benim eşim de böyle ya ama o aşırı evhamlı karar aldım artık onla gitmiyorum her gittikçe hemşireyle kavga ediyor anam :D çocuğun canini acıtıyorsun doğru tut  kızın kolunu veya bacağını  der :D
tarafından
:))) benm esimde oyle bıraksan ağlar o derece bebeğe düşkün gece oksuruyo hemen kosuyo besige asiri evhamli
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Gunaydin güzel annee <3

tarafından
Gunaydin guzel tatli  annee ❤❤❤
0 oy
tarafından
Ama oda onların sağlığı için canım ☹️ bende çok üzülüyorum her aşıda 
tarafından
Aynen canm benm haklsn :(
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Benim ogla  asilarda aglaniyo cunki dikkatini davitiyorum onla sohbet ediyon hiiih dedigine aa annecim cok ayip hic aglabirmi fln diyon 
tarafından
Aynen bende oyke yaptim canm allah şifa versin simdidn
(3,022 puan) tarafından
Amin inshallah
0 oy
(496 puan) tarafından

Bizimde pzt günü 6 aylık vardı, hasta diye erteledim canım :(

tarafından
Oy oy kiyamam canm allah kolay geçsin insallah bebisini canm
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Benim oğlum İğne batırıldığında ağladı sonra ben sarılınca sakinleşti. Bence aşıyı yapana göre değişiyor çocuğun tepkisi
tarafından
Haklsn canm insallah hemen atlatırız kolay geçer csnm
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Sagligi icin olmasa bende yaptirmam hic kiyamiyorum
tarafından
Anne yüreği ama ne yapalım onlar iyi olsunda yeter bana
0 oy
tarafından
Çoğumuz öyle ama mecburuzda. 

Yüreğüni ferah tut, 6. Aşısında bende çok gerilmişti, germişlerdi ama hiçte korktuğum gibi değildi. İnşaallah sizinde güzel geçer, sıkıntısız, az ağlamalı.. 
tarafından
Aminnn güzel anne Insallah duaların kabul olur canm :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
+3 oy
14 cevap 607 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 2516 (2,111 puan) tarafından soruldu
+2 oy
60 cevap 1,642 göst.
+1 oy
11 cevap 652 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu

Kategoriler