Öncelikle seni candann tebrik ediyorum. Yanımda olsaydın sımsıkı sarılırdm birlikte ağlardık. Duygularını çok güzel ifade etmssn çoğu kişi yazmayı konuşmayı bilmezken çevremde.
Yaşın daha çok küçük canım 23 yaşındasın. Ama hiç şüphem yok ki çok iyi , düzgün yetistirilmis, doğruyu yanlışı fark eden ( geç bile olsa o yoldan geri dönen), aklı başında birisin. Neden bilmiyorum ama seni çok çok ovesim geldi. Çünkü sevdiğin adama ısrarla sahip çıkman, onu kimseye emanet etmeden gözün gibi bakman bütün övgüleri hak ediyor. Ben bu kadarını yapamazdım. Güven problemim olduğu için kimseye değmez diye düşünürüm her zaman kendimi geri çekerdim. Bir süre toparlanması için ynnda olurdum. Helall olsun diyorum sana
Şuan ne yapman konusuna gelirsek; eşin nankör biri. Bunu sende fark etmssindir herşeye rağmen ailesine söz soyletmeyen birisi. Sen ve ailen onca şey yapmışken bir teşekkürü bile çok görmüş. Asla arkana bakma ve şükret ki kurtulmussun. Böyle birisi kal dese ne olurdu ki ? Öyle düşün. Kal dedi ve kaldın ayrilmadiniz diyelim ailesi yüzünden daha başka sıkıntılar çıkacaktı. Veya kendi huyu suyu farklı olucakti erkek egosu veya soğukluk... Bu seferde hiç bir emegime değmedi 5 yılımı vermstm 10 yılımı vermstm deyip gidemeyeceksin.. gitsen bile çok yaralanmis olarak gidicektin? O yaraları kim iyileştirecek? Kendi kendine hiç bir yara iyilesmez. Kabuğu kalktiginda yine kanayacak derin olduğu için. Lütfen geçmişi sil acıların derinlesmeden... Asla ardına bakma.
Sana ne iyi geliyorsa onu yap.. sınavlara çalışmak, resim çizmek, arkadaşlarınla vakit geçirmek, yürüyüş yapmak, yalnız kalıp ağlayıp acını çekmekte iyi gelir. Acı çekmeden o acıdan kurtulamazsn erteleme acını. Ağlamak istersen ağla. Kendini nasıl güçlü hissedeceksn onları yap. Ayrıca sesin güzel diye hissediyorum. Şarkılar söyle .. Ne yap ne et iyiles ama asla oturup nerde hata yaptım diye kendini suçlama bir yol bulmaya çalışma. Bırak 1-2 yılın boşa gitmiş gibi hisset önemli değil bir ömür uzulmenden iyidir canım. Sen güçlü bir kızsın. Aklın kalbin karıştı biliyorum yaşadıkların kolay değil. Ruhunu dinle ❣️❣️