0 oy
163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar bir oğlum var  şimdide 30 haftalık hamileyim  3 aydan beride dışarı çıkmıyorum ihtiyaç dışı diyim doğrusu dışarı çıktığım yok bugün eşime dedim ki dışarı çıkalım bak saat 12 :30 uyan artık geceleri saat 2 de 3 te geliyorsun benim dışarı çıktığım yok bir pazarımız var dedim hadi uyan falan vs kalkmadı üstünden battaniyesini  cekecektim  uyandı hadi kalk geç kalıyoruz  dedim ne geç kalması dedi Dedim dışarı çıkalım gezelim oda bana ded ki ne gezmesi mk arkasını döndü uyuyor hala bende bir şey demedim odadan çıktım çok kırıldım ve ağladım eşim kalktığında hiç bir şey olmamış gibi davraniyım  yoksa tepkimi belli edeyim mi bilemedim...

5 Cevaplar

0 oy
(1,515 puan) tarafından
Bnce otur güzelce konuş seninde ihtiyacın oldugunu sürekli evde olduğunu bunaldigini birlikte vakit gecirmek istediğini falan şöyle çünkü bu şekilde nereye kadar sürecek 
(50 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi canım sağ olasın çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aylardır hava soğuk diye dışarı çıkmıyodum ama kendim haksızlık yaptığımı farkettim. 10 gündür arada çıkıyormuş. 31 haftalık hamileyim. 2 kızım var. Akşamları eşim gelince küçüğü bırakıyorum büyük kızla ihtiyaç almaya da olsa çıkıyorum biraz yürüyorum içim açılıyor.  Eşine bağlı değilsin sonuçta. Çık gez kendin
(50 puan) tarafından
Eşime bağlı değilim ama oturduğum yer ormanlık canım
0 oy
(1,488 puan) tarafından
Canım 2 3 de işten eve mi geliyor yoksa dışarda gezmekten mi eğer işten öyle geliyorsa yoruluyodur o yüzden dinlenmek istiyordur ama gezmektense tepkinde haklisin. Ama uyurken deme canım o an kendilerinde olmuyorlar birazdan uyanınca ben bunaldim biraz hava alalım de güzel dille o zaman bakarsın duruma gore canım 
(50 puan) tarafından
Yok canım işten geliyor tamam canım sağ olasın çok teşekkür ederim
0 oy
(2,880 puan) tarafından
Esin uyusun sen çık gez canım böyle adama başka muamele olmaz 
(50 puan) tarafından
Oturduğum yer ormanlık sayılır özel araba lazım canım
0 oy
tarafından
Belli et tabiki ama sert şekilde değil üzüldüğünü bunaldigini hissettir
(50 puan) tarafından
Sağ olasın canım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım bu böyle nereye kadar devam edecek sende insansın çocukta sikiliyodur degisiklige herkesin ihtiyacı var çıkın gezin tabiki eşine tepkini belli et ama aklında bulunsun erkeklere tabiki yeri geldiğinde sert tepki vermek gerekir ama her konuda sert çıkarsan ters teer daha kötü olur ince içe islemen vicdanına oynaman lazım yoksa daha çok çekersin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,820 soru

24,377,197 cevap

348,408 kullanıcı

...