0 oy
235 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,571 puan) tarafından
Ya adetim 5 gün geçti kaç defa test yaptım hamileyim diye ama negatif şüpheleniyorum ama internette insan yazıları okuyunca binbir çeşit hastalık çıkıyor. Kist de olabilir diye. Yarın gitsem alttan muayene yapılır mı acaba. Yoksa ultrasonda çıkar mı. Kistten korkuyorum ya

4 Cevaplar

0 oy
(120 puan) tarafından
Alttan muayeneyle kontrol edebilir. Ben bebek düşünmediğim zaman yine de bir problemim var mı engel olabilecek bebek düşündüğümüzde diye gittiğimde alttan muayene yapmıştı. Kolay bir işlem ama özele gidin derim. Devletin yaptığı muayenenin hijyenini bilemezsiniz
(3,571 puan) tarafından
Daha önce 1 doğum yaptım csnım çok alttan muayene oldum  ama şuan muayene yapılacak durumda değilim ona göre tedbirli gideyim dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Stres yapiyon o yüzden kafadan at yarin olursun 
(3,571 puan) tarafından
Kız atamıyorum saat başı tuvaletteyim neden hasta olmadım diye. Bide bu kist şeyini okuyunca iyisice korktum
0 oy
(4,971 puan) tarafından

Alttan bakıyor cnm tedbirli git 

0 oy
(2,073 puan) tarafından
Valla Benm de 2 günüm geçti canm hala adet olmadim biz kadınlarda bazen böyle gecikmeler olabilir binay aşırı stresli geçti benm muhtemelen o yüzden olmadım sende çok takma kafana canm öyle kötü de düşünme ha kist te çıksa tedavisi var canm her kadında daha doğrusu bekar evli farketmiyo herkeste olabilir kısa bi tedavi sonrası geciyo zatn sıkma canını 
(3,571 puan) tarafından
Allah razı olsun. Bakalım çocuk istemiyorum diyip kistle karşılaşmaktam korkuyorum. Yarın ola hayrola

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 266 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mesel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
22 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde 175766 (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
0 oy
11 cevap 807 göst.
16 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu