0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Kizlar oğlumun 2 gündür ateşi var sürekli ağrı kesici versem de etkisi geçtikten sonra tekrwr ateşi yükseliyor bugün sağlık ocağına gittim durumu anlattım ilaç verdi kullandım ilaç isimlerin iburamin zero , azeltin , parabron  neyse ilacı verdim uyumadan önce tekrar ateşi var şimdi uyuyor banyo yaptiramam Google dan baktım iburamin zero 6 ve 8 saat ara olmalı içmesi için diyor şimdi kıyafetlerini çıkarttım. Atlet ve bez var üstünü de açtım içeri de soğuk biraz ateşi düşsün diye bu soğukta üstünü acmam doğru mu üşür mü acaba uykuda ateşini nasıl düşürürüm 2 gündür böyle sürekli yanıyor kuzum 

Oğlum 3 yaşında 

3 Cevaplar

0 oy
(1,713 puan) tarafından
Antibiyotik anca etki ediyor en çok iki güne geçer inşallah. Üşütür mü diye korkmayın üzerini ateşliyken açın
(23 puan) tarafından
Antibiyotik verdi cnm 1 tane inşallah geçer açtım düştü şimdi
-Reklam-
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Ay kizimda da oldu o biz sueekli hastaneye goturduk artik bayginlik gelmisti kizima zorla yais yaptirdik seumla iylesmisti
(23 puan) tarafından
Hastaneye gitsem de başka bi hastaneye sevk ederler acil çok dolu millet sağlık kabinleri ne gidiyor oralar bile dolu bn hatayliyim burda İskenderun Antakya erzin deki hastaneler depremde yıkılınca bizim birda çok büyük yoğunluk oldu o yüzden hastane doluluk yüzünden hep başka hastaneler e sevk ediyor  da boş hastane bulmak ta zor
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Atesi kaç derece 38.5 üstüyse duş aldirman en mantıklısı uyanacak olsa bile yada eklem  yerlerine ilik su ve bez yada pamukla kompress ,ama eğer düşük ateşte üstünü incelt yazlik kıyafet giydir komple soyma düşük ateşte, İçiyorsa uyku arasi su verebilirsin sivi takviyeside ateşte çok etkili oluyor.Odasi sıcaksa sık sık havalandirabilirsin geçmiş olsun

(23 puan) tarafından
Ilık su ve bez ile alnını falan sildim cnm su da iciedim oda soğuk aslında soba yanıyor du sönünce soğudu ama yine de havalandırıyorum saol cnm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 139 göst.
9 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 46 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 95 göst.