0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (866 puan) tarafından
Kızlar kaynanam ile konuşmuyorum bana çok fazla şey yaşattı çok büyük sıkıntılar yaşadım dün eşime demiş tele ver kandilini mübarek deyim damiş konuşmadım ama sanki biran yaptıklarını unuttum gibi oldu ama daha öncede yaşadım bunu ben böyle yapınca nasılsa affediyor oluyor aynısı arakdaş içinde geçerli azıcık iyi davransa tüm yaptıklarını unutuyorum birde küstüğüm kişiyi görünce gülesim geliyor biliyorim çok garip ama

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende öyleyim malesef ve nefret ediyorum bu huyumdan 
(4,987 puan) tarafından
Kalbi güzel bacım ♥️
(866 puan) tarafından
Ama çok zarar veriyor bu durum bana insanlar beni ciddiye almıyor
tarafından
Bana da veriyor malesef sadece kendimi yemekle kalıyorum kendi kendimi yiyorum inşallah en kısa zamanda aklım başıma gelir diyecem ama yaşım geçti zaten artık bu saatten sonra da zor

Ablacımmm ❤
(866 puan) tarafından
30 yaşındayım bende herşeyi biliyorum ne yapılması lazım ama yapamıyorum hele şu gülme olayı
tarafından
Bende 33 yaşına girecem aynıyım aynı ne eksiği ne fazlası var yani
-Reklam-
0 oy
(788 puan) tarafından
Bende senin gibiyim kimseyle küs kalamıyorum hep bir ılıöan havası var benim ruhumun annem bana şey diyor biz sana kin tutmayı öğretmedik mayanda yok o yğzden bu kadar zorlanıyorsun insanlarla arana mesafe koyarken diyor kıskançlık kin nefret yok senin mayanda diyor
(788 puan) tarafından
Benim ananem yengem gelşnce arkasına minder koyar beli ağrımasın diye en sevdiği yemekler yapılır hem yengemin hem çocukların yengeme hiç yemek bulaşık felan yaptırtmaz dayım yengemi üzerse dayıma oklava çeker gelini yalnızmı buldun diye  biz normalde evde makarna çorba yiyorsak onlar geldiğinde içli köfteler sarmalar dolmalar keşkekler yapılır  klima asla kapanmaz onlar varken en sıcak odada onlar uyur hep yazında 2 tane klima var ama 2 si açılırsa izmir sıcağında kapılar kapalı diye buz dolabı isyan ediyor diye sadece yengemlerin klşması çalışır biz terleye terleye sular içinde uyuruz ha yengem geçenlerde dayım işten çıkarıldı bir ara iş bulamadı ananem her türlü masrafına destek olmasına rağmen ve dayım yinede asgari ücrete yakın bir maaş kazanmasına rağmen özel öğretmenlik yaparak ananeme evini sat kocama dükkan aç felan dedi ananemde ben 2 evladımla nere gideyim tek çoxuğum kocan değil herşeyine okey ama bunu yapamam dedi yengemin evide arabasıda var ananeminde elinde tek 2 katlı evi var şimdi geçenlerde miras konuşuldu ananem ben ölünce evi satın parasını 3 e bölüştürün felan dedi 2 dayımda hadi biz neysede ablam napacak biz pwy may istemiyoruz dediler alt kat ablamın kalsın dediler büyük dayında benim evim var kardeşim evlenirse üst kata geçsin ben razıyım dedi yengem ben razı değilim yarın miras paylaşılırken eşek gibi hakkını alacaksın dedi ananemde ben ölene kadar satmamda tabi devlet gelirde kentsel dönüşüm diyip istimlak etmezse ben satmicam ama benden sonra kavga etmeden evi bölüşün dedi işte son 2 3 yıldır yengem ananeme böyle davranıyor ama ananem asla ses çıkrmaz öbür türlü
(866 puan) tarafından
Mesele iyi veya kötü insan olmakta değil aslında iyi insana denk gelmek ha iyilik görüp şımaranda var kaynanam beni öyle sandı galiba ilk zamanlar kaynanam beni dolandırıcı sanıyordu eşimle çalıştığım yerde tanıştık ayrı memlekettenim diye
(788 puan) tarafından
Kız bende ayrı memlekettenim ben çalışmıyorum beni ne sandı kendini avutma  oğullarını ellerinden aldık diye yapıyorlar hadi beni geçtim ha eltimle aram iyidir kötüdğr birşey diyemem ama hadi bende dolandırıcıyım eltim naptı
(866 puan) tarafından
Kalbi çok pis benimkinin iki çocuk oldu bizim aileden kuzenimi de aldılar hala inanmaz güvenmez kalbinin pisliğine veriyorum
(788 puan) tarafından
Benimki melek gözükenlerden ama kızlardan en küçük görümcem oğlanlardan kaynım 1 numarasıdır benim eşime saymadığı hakaret yok benim eşimde sağolsun sinir küpüdrü birde adamı arabada sinir ediyor böyle adam direksiyona kafa atıyor sinirden  en büyük görümcem hasta bu bana beddua ettiği senin kızında yaşasın dediği kafs normal değil bu zamana kadar kendileri 20 den fazla kez evlenip ayrıldığjnı sevgililerinin imam nikahlı eşlerinin olduğunu onu bırakıp ona kaçtığını onu bırakıp ona kaçtığjnı söyliyorlar kaynanam gizli gizli ona erzak para tsşıyor benim eşimide yiyor oğlanların evlenmesini istemiyormuş oğlanlar ne istese karşılıksız alırmış buda sağa sola dağıtırmış  5 yıldızlı otellerde tatil yaparlarmış şimdi evli herkes kendi yuvası var kimse götürmğyorki ha eşim benide götürmüor 5 yıldızlı otele ben sinopa gittim arabada yattım eşim tutturdu otelde kalmicaz ben arabada yatarım diye onca yoldan bacaklsrım ödem tutu karaciğer yağlanması yaşadım uzun süre bacaklarıma hiçbir ayakkabı olmuyordu böyle her adım attığımda ayağım bıngıl bıngıl oynuyordu ben annesine verdiği değeri görmedim eşimden ben sonra sinirlenip gün paramla 2 kişilik otel tuttum senimi çekçem ben dedim 18 saat araba yolculuğu üstüne 1 gün yürü gecede arabada yat
0 oy
tarafından
Bende öyleyim kin tutamıyorum. Bu huyumu bildiğim için en son bi arkadaşımı engelledim heryerden çünkü konuşmak istemiyorum. Eşimlede kavga edince o kin tutuyo ben tutamıyordum artık kendimi tutmaya çalışıyorum çünkü değerimiz olmuyo 
(866 puan) tarafından
Evet öyle ciddiye almıyorlar
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Yetiştirilişin büyük katkısı olduğunu düşünüyorum bu konuda
(866 puan) tarafından
Evet annem yetim öksüz kimsesi yok 3 yaşında kendi başına büyümüş kimse ona dünyayı öğretmemiş oda bize öğretemedi hep saf büyüdüm
0 oy
(191 puan) tarafından
Okuyunca kendimi gördüm sanki :D biri ozur falan diyince tüm yelkenler fora :D
(866 puan) tarafından
Benimde aynı gerçkten iyi değil bu beni ciddiye almıyorlar
tarafından
Senin gibi vicdansız biri Hee güldürme doğmamış bebege i.t diyecek kadar seviyesiz insansın sen
(866 puan) tarafından
Kim ben mi
tarafından
Yok kız yorum sahibi
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Ayy bende öyleyim  o kadr şey ysattilar bana ama bazen unutup hareket ediyorum sonra aklım başıma geliyor ama geç oluyor iş işten geçmiş oluyor
(866 puan) tarafından
Benimde ayno valla konuşuyorum sonra yaptıkları aklıma geliyor geri küsüyorm bu bu seferde dengesiz gibi haklı iken haksız oluyorum
0 oy
(232 puan) tarafından
Ayni ben Allahım sakamiyiz:-D:-D
(866 puan) tarafından
Eşimle birbirimizi yeriz onu görünce gülüyorum bu yüzden köşe bucak kaçarım
(232 puan) tarafından
Kesinlikle ben başka bişey demiyorum :-D:-D
(866 puan) tarafından
Ciddiye almıyorlar sonra

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 359 göst.
29 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Havin06 (2,612 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 197 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (912 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
0 oy
6 cevap 588 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,509 soru

12,387,869 cevap

43,616 kullanıcı

Kategoriler

...