Bingo oksijen üstüne leke çıkarıcı görmedim
Nerden bulabilirim
Nerdeyse tüm marketlerde var kıyafet sandım ben Bebek için normal çamaşır suyu denedin mi
Aseton deneyin
parası da çokmuş.
rossmanın domol ürünleri var ya onlar güzel çıkarıyor.kız hem pazardan alma böyle şeyleri içini kendileri bile dolduruyor olabilir
Yo ağzı kapalıydı ama bnde güclü leke cıkartıcıysa hani o para değer sandim dünden beri cok üzülüyorum gercekten kandırılmak cok kötüymüş.
Ben de öyleyim hemen her şeye inanıyorum. En sevmediğim huylarımdan biri. Kötüsünü düşünemem hiç.
Ne bileyim mesela bn asla insanları kandıramam neyse onu derim ve öyle övünce dedim kesin cıkarır eşim dedi bna alma bnce değmez cıkartma diye ama aldıktan sonra demişti. gene de icimde hep o yalanların doğru olduğuna inancım tamdı ve dünden beri cok zoruma gidiyor.
Hahahaha aynısı bennnn ne duyarsam inanıyorum bir youtuberı dinledim , sırf davlumbaz filtresini ocak gözlerini yağdan arindirayim diye çamaşır sodasina sıcak su döktüm olan ciğerlerime ve kararan ocak gözlerine ellerime oldu malesef
İşte bilip bilmeden sacma saban beğeni uğruna insanların sağlığını hice sayan insanlar da var gerçekten para artık onların dini imanı olmuş.
Evet öyle maalesef
Ben a101'den kırmızı sprey var ya Asrın onu aldım halıda koltukta her türlü lekeyi çıkartıyor kızım birkaç kere ruj sürmüş onu bile çıkardı çok memnun kaldım
1,493,205 soru
24,398,141 cevap
349,918 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın