+1 oy
288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (329 puan) tarafından

image

pazarda bı sarıca denk geldim güclü leke cıkartıcınız var mı dedim bunu övdükce övdü kan lekesi yağ lekesi vb her şeyi anında götürür dedi 250 tl verdim geldim yeminle domestos bundan daha güclü ve siradan bi leke bile cıkarmedi verdiğim paraya mı yanayım heves edip leke cıkartacak diye sevindiğime mi bilmiyorum insanlar cok para gözlü olmuş. 

5 Cevaplar

+2 oy
(11,058 puan) tarafından

Bingo oksijen üstüne leke çıkarıcı görmedim 

(329 puan) tarafından

Nerden bulabilirim 

(329 puan) tarafından

image

bu oyuncak bebek icin almiştim sizce bunu bile cıkartacak gücte mi 
(11,058 puan) tarafından

Nerdeyse tüm marketlerde var kıyafet sandım ben Bebek için normal çamaşır suyu denedin mi 

(606 puan) tarafından

Aseton deneyin

-Reklam-
+1 oy
(9,010 puan) tarafından

parası da çokmuş. 

rossmanın domol ürünleri var ya onlar güzel çıkarıyor.kız hem pazardan alma böyle şeyleri içini kendileri bile dolduruyor olabilir 

(329 puan) tarafından

Yo ağzı kapalıydı ama bnde güclü leke cıkartıcıysa hani o para değer sandim dünden beri cok üzülüyorum gercekten kandırılmak cok kötüymüş. 

+1 oy
(1,672 puan) tarafından

Ben de öyleyim hemen her şeye inanıyorum. En sevmediğim huylarımdan biri. Kötüsünü düşünemem hiç. 

(329 puan) tarafından

Ne bileyim mesela bn asla insanları kandıramam  neyse onu derim ve öyle övünce dedim kesin cıkarır eşim dedi bna alma bnce değmez cıkartma diye ama aldıktan sonra demişti. gene de icimde hep o yalanların doğru olduğuna inancım tamdı ve dünden beri cok zoruma gidiyor. 

+1 oy
(775 puan) tarafından

Hahahaha aynısı bennnn ne duyarsam inanıyorum bir youtuberı dinledim , sırf davlumbaz filtresini ocak gözlerini yağdan arindirayim diye çamaşır sodasina sıcak su döktüm olan ciğerlerime ve kararan ocak gözlerine ellerime oldu malesef 

(329 puan) tarafından

İşte bilip bilmeden sacma saban beğeni uğruna insanların sağlığını hice sayan insanlar da var gerçekten para artık onların dini imanı olmuş. 

(775 puan) tarafından

Evet öyle maalesef

+1 oy
tarafından

Ben a101'den kırmızı sprey var ya Asrın onu aldım halıda koltukta her türlü lekeyi çıkartıyor kızım birkaç kere ruj sürmüş onu bile çıkardı çok memnun kaldım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 344 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 432 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 272 göst.
7 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,205 soru

24,398,141 cevap

349,918 kullanıcı

...