0 oy
179 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar aile apartmanında birde erkek çocuklarının olduğu park olmayan bir mahallede oturuyorum yanliz basima riskli gebelik gecirdim surekli cocuk komşu gurultusune maruz kaldım yazın gece 12de 1 de gurultu kesiliyordu surekli top sesi ve komsularimin bagirtili seslerini duyuyordum hayır hamile oldugumuda biliolardi sonra güzellikle uyardim birseyler hazirladim verdim kis ayindayiz hava güneşli olsa yine aynı simdude uykusuz yorgunum birde aşırı gazlı bebek tek büyütüyorum kaynanam yan tarafta destek olmaz zaten olamazda yatalak engelli hasta bakio oda surekli esim yokken gündüz 2 saatte bir bahcede odun kiriyo odun depolarida var musait yer araclarida var günde 3 kere çıkar enaz sabah bide öğlen tam uyuma dinlenme saatleri çocuklar bitio akabinde bide o çocuk uyuyo haliyle tam Bn uyuyacakken o gürültüler uyardim eşimde uyardi akşam geldiğinde yatdim etti banamisin  demio komsularda çocuklarda yine aynı Bn napmaliyim bide şimdi migren çıktı gürültüden basim catlio oan duramiom ayakta donuo uykuya hasretim iyice güçten dustum sinir stres hak getire bide emzirme döneminde zaten kimse yardım etmedi beklemiyorum da tek büyütüyo herkes ama köstek olmasınlar diyorum napmaliyim?

6 Cevaplar

0 oy
(2,448 puan) tarafından
Yani canım okadar haklısınki bizde bu konuda çözüm bulamıyoruz hayır çocuklara da hak veriyoruz enerji atamadıkları için dahada tepiniyor lar eşim diyor vallaha şikayet etsek ayrı dert etmesek ayrı bir gün evlat sahibi olursak bizde böyle olucaz mecbur diyor oyüzden kimseye bişi demekte istemiyoruz vallaha ne diyim cidden zor durum biz alıştık birde depremden sonra gece sessiz olmasındansa ses yapmaları beni kızdırmıyor artık ama evlat sahibi olursak uyku zamanları vs bu sesle nasıl yaparız inan bende bilmiyorum
(2,448 puan) tarafından
Birkere daha uyarın olmadı şikayet edin anlamıyorlarsa artık
(79 puan) tarafından
Kimi edeyim
(79 puan) tarafından
Cocuk tamam eyvallah kaynanayi napcaz Peki oda esimin ailesi birlik oturuyoruz hergun odun kitio ya
(2,448 puan) tarafından
Kaynanayı eşiniz bastıracak malesef başka birşey yapamazsınız yoksa şikayet etmekte olmaz çünkü
(79 puan) tarafından
Bastiramadi onuda dinlemio
-Reklam-
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Bu saatte hala gürültü varsa polisi arayacan canim. Iyle iyi sözle anlaşılmaz 
(79 puan) tarafından
Yok cnm gece 12de yazın giriyorlar şimdi kis hava guneslik olunca cikiolar gunduz
(3,308 puan) tarafından
Baska bi yere gitsen orda da sorunlar olacak emin ol. Bizim binada küçük çocuk yok diyordum giren ciksn bitmiyor ustune asansör sesi evimin içinde yani. Tan tan diye gece gündüz 2 dk durmuyo. .
Gidecegin yerde de farkli sesler mutlaka olacak. Sen evde muzik sesi falan ac yada duymamaya calis baska biseye konsantre ol
(79 puan) tarafından
Ne yapsam fayda etmio
(79 puan) tarafından
Yok kardeş surekli tv açık cocugun donence acik tıpa takıyorum yine fayda etmio başka sesler rahatsiz etmezki hastanede bile uykum gelir disarda bu evde gelmio uykum kacio
0 oy
(890 puan) tarafından
Taşınma şansın varsa taşın. Benim babam gilde dar ve çıkmaz sokakta ve genelde aile aprtmanlarin olduğu sokakta kirada oturuyorlar. Gece gündüz çocuk sesi kesilmez büyülerin balkondan balkona konuşması bağırışı bitmez resmen cinnet geçirecek cinsten insanlar. Sırf o yüzden annemgile gitmiyorum bebeğim uyuyamıyor düzeni bozuluyor hiç kaliteli uyku geçirmiyor hep kapı çarpma gürültü belki 50 çocuk vardır o sokakta. Bence eşini ikna et kaçın ordan yoksa bebeğin de sen de çok huysuz ve agresif oluyorsunuz gerçekten anlıyorum seni 
(79 puan) tarafından
Zaten bebeğin yanında çok bagirdim disarlara dogru bebeğim kac kere gordu bni öle sinirli insanlar anlamio bnmde cocuk ilerde ses yaparmis susup oturcakmisim öle diolar kaynanamda hergun yan bahcede odun kırmaya cikio disari günde 2 kere Bn burda uykusuz yorgun ne yapayim siz soleyin başka insanların evinde gündüz 2 saat uyuyorum onlarin orasi ole değil burda Bi gece uyuyuyorum cocuk uyuduğunda sesler başlıo Bn gece 12de Bi sabah 6ya kadar uyku uyuyorum günde 6 saat uykuyla tek basima gazlı bebek büyütüyorum kimse gelmio yardima babaannesi bile surekli disari kaciyorum ama yoruluyorum bnm evimde rahatim yok gündüz 1 2 saat bile uyumak istiyorum oda yok napayim siz soleyin
0 oy
tarafından
Migren sesten gürültüden çıkmaz ki sinir olup kafaya takmaktan çıkar. Yani uykusu olan yetişkin olsun çocuk olsun yaninda davul patlasa uyur. 
(79 puan) tarafından
Sinir stres hat safhada zaten çevrenin anlayissizligi
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Valla ben benim çocuğumu uyandıran rahatsız eden geri uyutur bakar yiyorsa hadi diyordum kimse ses cikarmicak parmak ucunda geçeceksiniz başka yolu yok ben uğraşmam daha zaten herkesin aklı gidiyor basima kalacak diye ağlamasını duyan kaçar hemen 
0 oy
(514 puan) tarafından
Ah canim ya inan senin durumundan kotuyum suna ayagimda bebeyimi saliyorum alt komsunun cocukalri top oymuyolr bagiriyolr kavga ediyolar cocuk ayagimda sicriyor ustekiler de birazdan baslicaklar kosusturmaya esemyurt neakdr da kotu gurultulu bi yer analtamam
(79 puan) tarafından
Nasıl dayanıyorsunuz bunun icin ne yapiyorsunuz kendi cocuklarimizinda sesi yoruo cunku bazen çok agladiklarinda
(514 puan) tarafından
Inan okadr ofkeleniyorum ki bazen bedua ediyotum sinirden cogu zamanda direk msj atiyorum cocuklar uyuyor gurultu yaomayin diye
(79 puan) tarafından
Ne diolar o mesaja
(514 puan) tarafından
Hep bi bahane uyduruyolar ya cocular uyuyo ya oturuyo ya uzaniyir halbuki hep seslerini duyuyorum
(79 puan) tarafından
Napcaz böle bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 439 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
0 oy
5 cevap 92 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.