Memleketinize tayin olacaksınız ve eşinle nerede oturacağını dahi konuşmayıp soramıyorsun
Biraz egoist biri galiba ben yaptım ben bilirim sen bilmesen de olur
Kız kardeşim polis anlatıyor çok değişik tipler var diye
Bunca şeye rağmen halen sarılıp öpüyormusun ? Soğudum bi anda demssn ama bunun neresi soğumak? Yüzüne bile bakmaman gerek. Sen sarılıp optkce bak hatasını biliyor o yüzden geliyor yanıma diye düşünecek.. Sana sözlerinde haklimiydi yani yanina giden sen olmussun. Biraksaydinb1 hafta veya 2 hafta illaki yanına gelecekti. İşte o zaman konussaydin anlardı. Anlamazdi diyorsanda 3-4 cuye anlardı. Kocaya itaat etmek nedir ya ? Yorumda gördüm. Resmen kolelestirms seni. Nasıl izin verebildin bunu kendine yapmayı? Bu sevmek değil ! Sevmek saygı duymaktir olduğun gibi sevmektir. Eşin seni bambaşka vir kadına dönüştürmüş. Gözünü boyuyarak . İstediğini alarak gezdirerek ama sanaa söz hakkı bile vermemiş. bak adama kendin demssn ki sana birşey konuşmaya sormaya korkuyorum vs diye. İnsan eşiyle konuşmaya neden korksun? Özgüvenini yerle bir etmiş. Çok üzüldüm senin adına. Ama en başında susmussun en başında ipleri onun eline vermişsin. Şimdi bu saatten sonra ne desekte olmaz ! Adam yıllardır susuyordun hayırdır dilin mi çözüldü kime guveniyorsun dese ne diyeceksin? Yapacak birşey yok en başında böyle alistirdin madem öyle devam ediceksin. Ne dersen ne yaparsan yap şuan ters tepecektir. Üzgünüm.
Gezdirirdi evin ihtiyaclarini alırdı
1,488,077 soru
24,324,842 cevap
345,445 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın