0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar bana bir akıl verin kızımın geçmek bilmeyen orta kulak iltihabı için dün kkb doktoruna götürdüm adam proftu dedıkı antibiyotik işe yaramaz burun spreyi iki tane verdi birde alerji ilacı içim rahat etmedi kendi çocuk doktorumuzu aradık o ilaçları sakın vermeyin bana geri getirin dedi. Allahım kafam allak bullak oldu bizim doktorda iki tane antibiyotik vermişti geçmemişti yani eşimde bana kızıyor kızı her doktora götürme diye bir akıl verin ya

5 Cevaplar

0 oy
(3,561 puan) tarafından
Orta kulak iltihabı olduğuna eminseniz antibiyotik olmadan geçmez 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biri Prof diğeri çocuğu doğduğundan beri takip eden doktor arada kalman çok normal Ben de olsam hangisini dinleyeceğime karar veremezdim
0 oy
tarafından
Bi götür bakalım kendi doktoruna o ne diyecek 
0 oy
(87 puan) tarafından
Kızımda da ortakulak iltihabı oldu. Antibiyotik kullandık öyle geçti.yavrum ağrıdan duramiyordu.
0 oy
(3,390 puan) tarafından
Çocuğu bilmemde bende Orta kulak iltihabı olmuştum. Normal doktorun verdiği ilaç işe yaramadi hatta hic duymaz hale geldim kulagim o kadar kötü oldu ki. Kbb ye gittim doktor bu ilaçlar işe yaramaz dedi bana başka ilaç yazdi üç gün kullanınca bile rahatladım bitirince kendime geldim duymaya başladım. Konunun uzmani daha iyi bilir diye düşünüyorum 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 345 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde .................. (51 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 322 göst.
+2 oy
28 cevap 708 göst.
2 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (916 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 79 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,012 soru

12,434,499 cevap

45,776 kullanıcı

Kategoriler

...