0 oy
649 göst.
Diğer kategorisinde (1,535 puan) tarafından
Kızlar benim anı öfke patlamaların var bana da aileme de zarar veriyor elbet namaz kılmak zaten gerekiyor ama uzun süredir bırakmışım niyet ettim başlamaya bu öfke durumu beni çok kahrediyor sorum şu gerçekten de sizce namaz kılan insanın ahlaki güzelleşiyor mu ki benim ahlakım şöyle sevgi doluyum aileme eşime cocuguma bağlıyım sadık yalan söylemem asla başkasının malında biseyinde gözüm yok sadece kötü huyum bu anı öfke patlaması namaz da hep isterim başlamak istiyorum 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Namaz abdestle başlar. Geçenlerde bi video gördüm. İnsanlar öfkelendikleri zaman boyun , ense , kulak ve başın tepesine su değdirdiklerinde rahatladıklarını dile getiriyorlar. Aslında abdest bölgeleri oralar. Güzelcene pozitif düşüncelerle abdestini alıp Allah ın huzuruna çıktığın vakit çok güzel rahatlarsın. Namaz insanın hayatına yön verir. Ruhu ferahlatır. Tabii bunlar hakkıyla kılınan namaz için geçerli. 
(1,535 puan) tarafından
Allah razı olsun insallah
-Reklam-
+1 oy
(34,565 puan) tarafından

Doğru şekilde.kilarsan inanarak yerine getirerek kilarsan tabiki etkisini görürsün 

(1,535 puan) tarafından
İnşallah sagolun
0 oy
tarafından
Ruha dinginlik verdigini dusunuyorum ben.
(1,535 puan) tarafından
İnşallah Allah'ım kendimden nefret ediyorum
tarafından
Ancak bence bir destek de al. O da cok iyi gelecektir sana.
(1,535 puan) tarafından
Bu köyde destek alacak yer yok gidecek yer yok ne yazikki ve eşim yanımda yok tekim
0 oy
(5,843 puan) tarafından
Anlattığın gibiyim ama namaz kılınca insan huzur doluyor namazını tabiki kıl ama doktora da git 
(1,535 puan) tarafından
Ben de en çok evladima üzülüyorum
(5,843 puan) tarafından
Ona öfkeni frenkiyceksin sinirlenince cik hava al balkonda estağfurullah tövbe çek alabilirsen online doktor yardımı al
(1,535 puan) tarafından
Ya işte yapmadığım şey kalmadı online de görüşme yaptım ama kolay kolay değil
0 oy
tarafından
Çok etkisini gördüm canım bende başlar başlar birakirdim ki gençliğimde medrese talebesiydim bildiğim halde yapamiyodum çok şükür 1 ayı geçti namaza başlayalı senin postunu okurken dusundumde daha sakinim bende birşeylere önce sabreder sabreder sabreder dolardim en son bi patlardim yer gök birbirine girerdi eşime karşı çocuğa karşı da dinlemedikce sesim itemsiz yukselirdi çok yavrum sıçradı sesime konu komşu dovuyorum sanmislardir hatta bi kere kayınbabama bile patladım ama namaza başlayalı eskisi kadar herşey beni rahatsız etmiyo o kadar çok tahrik etmiyo hemen sinirlenmiyorum dene istersen
(1,535 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah bize şifa olsun kalcii olsun
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(6,134 puan) tarafından
Tabiki olur ama ozenmeli insan huşu içinde olmalı 

Mesela namazda ne söylüyoruz bunu bilinçli şekilde yaparsak zaten bu hayatımıza yansır karakterimize yansır 
(1,535 puan) tarafından
Doğru Allah nasip etsin
0 oy
(10,570 puan) tarafından
Hayır. Babam namazını kılar orucunu tutar ama sinirlidir öfke kontrol sorunu var ağzı bozuktur çok rahat kırar özellikle annemi. Böyle sorunlar için doktora gitmek lazım 
(1,535 puan) tarafından
Aslında benim babam da öyle ama napayim anneyim üzülüyorum oğluma kızmak istemiyorum canımdan çok seviyorum ama doğumdan sonra hala kendime tam gelemedim
0 oy
tarafından
Aynı ben namaza başladım şimdi sanki biraz iyileştim gibi pozitif düşünmeye başladım yani bana çok iyi geldi 
(1,535 puan) tarafından
İnşallah kalıcı daim etsin bizlere
0 oy
(8,561 puan) tarafından
Valla kalbimizi arındırmadıktan sonra gece gündüz namaz kılsak kaç yazar benim tanıdığım biri var zina ediyor ama bir taraftan da namaz kılıyor yargıladığımdan değil ama benim yüzüm tutmaz Allah'a karşı.
(1,535 puan) tarafından
Tabiki öyle olmaz ama sonuç olarak o onu bağlar herkes bir degil
0 oy
(9,396 puan) tarafından
Tek namaz değil maalesef. Sana tavsiyem kendine sakinleşmek adına uğraş bulman. Bulmaca, mandala boyama, bir şeyler örme-dikme gibi gibi...
(1,535 puan) tarafından
Valla teşekkür ederim ama çocukla tekim eşim görevde doğru düzgün yüzünü görmüyoruz ev yükü çocuk yemek içmek aşısı doktoru marketi herşey benim boynumda bir gece deliksiz uyumadım bir sene oldu bulmaca vs asla vaktim olmuyor ben gusül abdestini 7 dkda aliyorum
0 oy
(49 puan) tarafından
Namaz kılmak Allah için kiliyosunda ama çok insan var namaz kılıyor hayvan merhametsiz vidansiz bencil paraci insanlar bilirim
(1,535 puan) tarafından
Ya onlar kendi derdine yansın çok şükür Allah'ıma ben kendimi biliyorum
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Herkeste güzellestirmiyor malesef.eski çalıştığım yerde bir  adam vardı namazı hiç kacirmazdi sonra evli barklı haliyle kadın peşinde koşardı. Gül gbi karısı vardı aldatıyordu. 
(1,535 puan) tarafından
Valla ben de gördüm oylesini Allah namazın da doğrusunu nasip etsin
0 oy
(4,358 puan) tarafından
Efendimiz ofkelendiginiz zaman ayakta iseniz oturun oturduğunuz yerde gecmediyse uzanın daha geçmezse abdest alın diyor .soruna gelince hakkıyla namaz kılan namazı hayatına yansıtan kişinin ahlaki güzelleşir mesala her rekatta Fatiha okuyoruz burada rabbim ne diyor ne istiyor bizden sıratı mustegim dogdogru yola ilet diyoruz biz nasıl doğru olacağız bunları araştırmalı hayatına tatbik etmeli
(1,535 puan) tarafından
Çok doğru Allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 671 göst.
0 oy
18 cevap 934 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (210 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 324 göst.
19 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler