0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Sözde çok iyliğimizin dokunduğu biri borç istedi vermedik oda yetmezmiş gibi utanmadan beni tehdit etti eşinden gizli bana vermessen derim seni onla bunla gördüm sen o..p.sun filan ben şok oldum bu kişi erkek ve eşiminde tanıdığı ortak akraba yakın 

Bende bu yazıları eşine göstereceğimi söyledim istediğini yap eşim bana inanır dedi 
Siz olsanız ne yapardınız..?

19 Cevaplar

+5 oy
(2,439 puan) tarafından
Insallah kendi esine durumu anlatip mesjalri gostermissndir canim
-Reklam-
+3 oy
(323 puan) tarafından
Ben olsaydım çoktan kıyameti kopartirdim iki aileyide ayağa kaldırmıştım şimdiye , susarsın sen suçlu olursun konuşursan değil ve hala bunu kendi eşinle paylasmaman dahi hata sen oturdun ne zaman yapacak diye bekliyorsun, ben bu kadar rahat ve sakin olamazdım onu yazdığı an yer yerinden oynardın 
+1 oy
(2,669 puan) tarafından
Eşime gösteririm yazıları ,aklı sıra gözünü korkutuyor böyle ş.erefsizlerden korkma blöf yapıyor 
(2,669 puan) tarafından
Onun eşinede göster kendi eşinede,ne mal olduğu çıksın ortaya
(58 puan) tarafından
Uyardım bakalım hiç pabuç bırakmaya niyetim yok
(71 puan) tarafından
Kusura bakma ama adam çok rahat sence senin uyarını kale alır mı. Çok geç olmadan eşine durumu anlat ve mesajları göster. Şayet Allah göstermesin bu durumda ben olsam hemen eşime söylerim
(58 puan) tarafından
Öneriniz için teşekkür ederim haklısınız
(71 puan) tarafından
Bence söylemezseniz sonrası daha farklı konularla önünüze çıkar o zaman işin içinden çıkmak daha zor bir hale gelir
+1 oy
(252 puan) tarafından
İçimden bir ses senin korktuğun birsey olduğunu söylüyor,  hiç bir akrabam bana diyemez korktuğum isim yoksa diyeninde alnını karislarim
(58 puan) tarafından
Çok şükür bir korktuğum yok eşine gösteririm dedim oda ben erkeğim moduna geçti direk
(938 puan) tarafından
Nihal. 34 eğer bir erkek ben erkeğim moduna geçip çok rahat bir şekilde böyle konuşabiliyorsa vardır o konunun altında kokan birşey senin günahını almak istemem ama seninle ilgili bildiği birşey vardır ki bu kadar rahattır yani senin bilgin olmadan bu senin hakkında birşey biliyo olabilir mi
(58 puan) tarafından
Zannetmem direk açıkça yapar yada elimde şu var diye söylerdi normal hayatta da pasif birisi 15 senedir bildiğimiz biri
(938 puan) tarafından
Peki sen neden onun eşine söylemekle tehdit etmek yerine kendi eşine söyleyip direk aratmadın o şahsı
(58 puan) tarafından
Yarın herşeyi çözeceğiz inşallah
+1 oy
(947 puan) tarafından
Yalanın bini bir para çok mu dizi izliyorsunuz
0 oy
(5,467 puan) tarafından
Sende seni sikayet edecegim dava acacagim de hatta yapta.
(58 puan) tarafından
Birde demez mi ben erkeğim olan sana olur diye
(5,467 puan) tarafından
Aman sikayet et. Esine de goster tabi. Dava ac.
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Hangi cesaretle sana bunu diyebiliyor 
0 oy
(598 puan) tarafından
Ya ekran görüntüsü ya ses kaydı alsaydin
0 oy
(12,414 puan) tarafından
bütün aileye rezil ederdim pisliği. utanmaz arlanmaz. eşinden gizli ver diyor bi de. 5 kuruş yine vermem.. göster o mesajlarını eşine.. ve çağrıları da kaydet, telefonda da söyler belki yazının kanıtı var telefonun kanıtı olmaz diye. 
(58 puan) tarafından
Evet bende ondan bekliyorum uyardım anlamazsa hiç uğraşamam kendi düşünsün
0 oy
(2,062 puan) tarafından
Tabi ya korkup eşinden gizli ver sonra bir daha tehdit başka şeyler istesin parayı da vermesin yok yaa karşısında enayi mi varmış hiçte korkma birinden korkarsaniz devam eder korkma en basitinden bir şikayet et bak ne oluyor eşinde ona inanacaksa ona da eş demem 
(58 puan) tarafından
Elimde ispatı var olmasa bile eşim bana inanmayacaksa zaten demem ki ben kendimden eminim o düşünsün
0 oy
tarafından
Direkt eşine söyle ve rezil et o şerefsizi 
(58 puan) tarafından
Yapacağım uyardım bekliyorum en ufak aramada açmadan eşime göstereceğim
0 oy
(14,574 puan) tarafından
Sana o cümleyi kurduğu anda eşine göstermeliydin 
0 oy
(71 puan) tarafından
İnşallah korkmayıp eşine anlatmışsındır 
0 oy
(17,692 puan) tarafından
Nasl cesaret alabiliyor  senin o tehdidi aldığın anda kıyameti koparman lazımdı 
(58 puan) tarafından
Ona ağzıma geleni söyledim kapattım bir daha aramadı o yüzden eğer bir daha ararsan olacaklardan sen sorumlusun dedim
0 oy
(4,327 puan) tarafından
Yallah mahkemeye hakaret ve manevi tazminat davasi az. Gorsun gununu. Ben oyle yapardim
(58 puan) tarafından
Haklısınız aslında
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Onun eşine niye gösteriyorsun kendi kocana göster. 
(58 puan) tarafından
Bekliyorum bir daha yazarsa ararsa yapacağım
0 oy
(4,142 puan) tarafından
Ne alaka böyle bir tehdit aniden, akil sagligi yerinde degil galiba ,olmayan şeyin neyi ile tehdit ediyormuş seni bu işler böyle olsaydı her önüne gelen herkesin yuvasını dağıtırdi. Adam ruh hastası galiba direk gidip şikayetçi olun size zarar vermesin tedavi olsun hayranıza karısına iyilik yapmış olursunuz.Son bir iyilik daha..
(58 puan) tarafından
Kendini birşey sandı galiba biz borç veremeyiz deyince hırs yaptı aklınca
(4,142 puan) tarafından
Tamam da bu ne hırsı seninle ne alakası var
Akil var mantık var yazılı mesajları at sonra bana inanır de (at yalanı s.kym inanı muhabbeti resmen )
Bu durum gerçekse, esin paralı olduğu için  asıl ona zarar verir bu kafalar o kafalar (ben borç içinde boğulayım onlar yesin içsin gezsin suçlu arayan kafalar)
Sen daha pabuç bırakmamaktan bahsediyorsun..
(58 puan) tarafından
Yarın çözeceğiz inşallah bu sorunu
0 oy
(825 puan) tarafından
Eşime konuşmaları gösterip birde üstüne eşek sudan gelinceye kadar dayak yemesini sağlardım o adamın ki tehtit etmek neymiş görsün. Küfür etmeyi sevmiyorum ama ağız dolusu küfrü hakediyor p.islik herif 
(58 puan) tarafından
Haklısınız tek suçumuz borç vermemek
(825 puan) tarafından
Senin eğer saklayacak bir şeyin yoksa asla taviz verme haddini bildir.
(825 puan) tarafından
Yani saklayacak bir şeyin yoksa çoktan yapmalıydın zaten
0 oy
(1,872 puan) tarafından
Onun eşine değil kendi eşine göstereceksin onun eşi ne yapacak ki bunu anında eşime gösteririm adamsa ne yapacaksa yapsın bakalım derdim. Allah akil fikir versin daha ne okuyacağım.
(58 puan) tarafından
Eşinin haberi olsaydı bu tehditten beni arardı adam kendini birşey sandı ki bu şekil konuşuyor
(1,872 puan) tarafından
Bende diyorum ki bilmesi gereken kişi senin eşin o zaman o adam mıdır nedir buna cesaret edemezdi…
(58 puan) tarafından
Haklısınız sabah ilk isim eşimle paylaşmak

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 434 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 126 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (818 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
11 Ekim 2024 Aile kategorisinde Burdanbiri12 (69 puan) tarafından soruldu