Farkettiniz mi.bilmiyorm. bayan bisi soruyo bsi diyorum daliyo hemen. İnsanliktan anlamiyo bazilari. Vala artik bisi paylasasm gelmiyo orda. Hadi diyorum bsi demim bosver zahide. İnsanlar saniyo tanimiyoruz etmiyoruz nasilsa istedgmizi drriz. Haklari yok saniyo. Ama bilmiyolr ki bastgimz topragn hakki var bzde senn olmuycakmi. Bide boyle davranarak. İnsanligin geldigi son nokta.... burda herkez nornal.guler yuzlu orda asaabi reis :D :D
Sen bosver orayi bak biz burda biz bizeyiz :)
Gordum canim scmaliyor resmen :) bosver
Kız hiç deme biri dün bana çemkirdi hakkımı helal etmiyorum sana dedi. Ama ben sana hakkımı helal ediyorum dedim. Ay görsen şok oldum.
Aman dünya da öyle insanlar illa üste cikacaz diye uğraşıyorlar hani arsıza yüz verme tepene çıkar demişler ya konu komşu akraba hiç birine yüz vermicen. Onlar nasıl rahat söylüyorsa kırılır mı demiyorsa sende yapacan aynısını ister küser ister barışır yoksa kendilerini bisey sanıyorlar. Seni yorumunu bende gördüm bide kibarca hakaret olmasında yazmışın ama cevap vasat
Otaraftakilerin ya doğumu yakın yada lohusa psikolojisi var üstlerinde aslinda hepimiz hassasız bu aylarda ;)
orda bi iticilik var nedir sebebi blmiyorm herkes atarlı giderli:))
Orda hamilelikten dolayi hormonlar tavan :) canim bide bakiyorum hicbirimizin hamileligi normal gecmiyo herkesin dertleri oluyo bir ay iyiyse obur ay yeni bi sey cikiyo valla 4 aylik hamileyim her gittigimde yeni bi sey cikiyo Allah yardimcimiz olsun
Bende s3vmiyorum bizim burasi daha guzelll ♡♡ :D :D
Az önce okudum canım sana baya dalmışlar boş ver skma canını ben o yüzden kaçtım ordan birde çok yeni üye var ego tatmin ediyo resmen
403,646 soru
12,093,471 cevap
36,388 kullanıcı