Ben anlamıyorum nedir bu geçlerin sevgili merağı . Bence gençlerin en büyük derdi okumak olmalı, gelecek olmalı . ilerde zaten istediğin gibi sevgili yap . Ama ilk önce kendini düsünülmeli .
Bakın sevgili yapabilir asla karışmak haddime değil ama bazı kişiler var bı sevgili yapıyorlar oraları buraları ayrı oynuyor. Bı yere çağırıyoruz yok sevgilim izin vermiyor. Babasının 'o elbiseyi giyme açık 'dediği bı lafıyla hemen kavga edip ' senin gibi baba olmaz olsun ' derler . Ama sevgilisi izin vermedigi zaman ' ay beni seviyor,beni kıskanıyor ' diye havalara girerler . Bu zamanda 2 _3 ay tanıdığı adam için ailesinin kalbini kırıyorlar . Lafım senin kardeşine değil bütün genç kızlara , lütfen ilk önce siz , sonra başkası gelsin . Daha önce bı video gördüm , kız sırf sevgilisi izin vermemiş diye abisinin nişanına gitmemiş . Ne kadar saçma bı olay . Bazen hava atıyorlar ' sevgilim benim markete bile gitmeme izin vermiyor ' diye , gerizekalı sen o adama diyemezmisin sen kimsin ki karışıyorsun bana diye . Ay sinirlerim tavan oldu yemin ederim . Sonra da bu adamlara kaçıyorlar 2_3 ay sonra ailesinden özür dileyip çok özür dilerim diyor . Lütfen hayatınızı mahvetmeyin 2_3 ay tanıdıgınız bı adam için
Benim kaderim elimde olsaydı şuan okumuştum . Çok çalışkandım ama babam izin vermedi . Hala bile bu konuda hakkım helal değil babama