Kızlar ben yaklaşık 4 buçuk yıldır evliyim hamile kalamıyordm ekim aynın sonlarında eve bir abla geldi birşeyler topluyordu bana dediki senin bir derdin var bende dedimki çocuğum olmuyor tuz istedi getirdm rlimi tuza batırdm kadın bana dedi ki senin üzerinde korku var hamile kalmıyorsun bi boncuk çıkarıp verdi bana 150 liraya almıştım o zaman bana dediki bu boncuğu tak boynuna hamile kalacaksın ve seneye geldiğimde senin çocuğun kucağında olacak gerçekten de tesadüf mü ne hikmetse ben en son 7 Kasım'da adet gördüm ve Aralık'ta hamile olduğumu öğrendim ama Ocak maalesef düşük yaptım doktorlar eşimdede bendede sıkıntı olmadığını söylüyor benim ablamda aynı şekilde ilk evlendiği zaman 3 aylık düşük yaptı ve birdaha hamile kalamadı maalesef doktorlar onlarada bişyiniz yok diyor dün bir kadının yanına gitmiş ve onada üzerinde korku var demişler sizce doğru olabilir mi başta pek inanamadm ama aynı ay hamile kalınca Kaç gündür düşünüp duruyorum şuan bidaha takıyorum boncuğu inşallah bidaha nasip olur