Biz Birlik oturuyoruz burada bunu bazı arkadaşlar biliyor biraz uzun yazacağım hakkınızı helal edin
Altlı üstlü oturuyoruz aşağı kata kaynanama misafir geldi ben kaynanamın yanında kalıyorum akşam yatmaya kendi evime çıkıyorum sadece eşimin abisi geldi eşim de daha önce bizim evimize çıkmıştı televizyon izlemek için ben de abim geldi aşağı inmiyor musun dedim inmeyeceğim dedi ben de dedim ki o zaman ben ne yapayım ben de başımı alıp gideyim bıktım artık 6 senedir senin misafirlerinle uğraşıyorum dedim bana ne bana söyleme git aileme söyle dedi ben de Allah hiçbirinizden razı olmasın dedim hakkımı helal etmiyorum dedim Yok neymiş efendim benim kadar isyan eden biri daha yokmuş bana diyor ki ben ilk tanıştığımız gün sana söylemiştim zaten kalabalık bir aile olacağımızı ben de dedim ki ben seninle evlendim senin ailenle evlenmedim Yeter artık dedim bağırdım çağırdım ve bana dedi ki sus senin ecdadını s****** ben de dedim ki bu lafı aynı şekilde benim babamın abimin ağzından çıkmış şekilde sana iletiyorum dedim sen dedim git o işi kendi ecdadına kendi sülalenine yap dedim geri zekalı dedim kapıyı çarptım çıktım